Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Porodica iz Nikšića uzimala milione od kokaina * Glasali umjesto žene koja je bila u bolnici * Cetinje pod vodom * Četvorke nazdravljaju punoljetstvu * Porodica iz Nikšića uzimala milione od kokaina * Muzička čarolija Ivana Zaka * „Zar je moguće” na malim ekranima
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 01-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ljiljana Raičević, direktorica Sigurne ženske ku&:
– Za nasilje nema opravdanja. Ne postoji „neće više”. Ako te je jednom udario, opet će.

Vic Dana :)

Nastavnica pita Pericu: „Perice znaš li ko je izumio ljuti sos?”
A Perica kaže: „Pa izumio je moj tata jer je sinoć vikao na konzervu sosa.”

Pita učiteljica đake:
– Odakle dobijamo struju?
Perica će na to:
– Iz zoološkog vrta.
– Otkud ti to Perice, pita učiteljica, a on će:
– Pa kad je prije neko veče nestala struja, tata je ljutito rekao:
– Vidi, ovi majmuni opet isključili.

Sjedi Perica ispred zgrade i plače. Prolazi jedna žena i pita ga:
– Je li, dijete, što plačeš?
– Buuu, tata se udario čekićem po prstu.
– A što ti plačeš kad se on udario?
– Pa u početku sam se smijao...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-11-30 FLEŠ
Dan - novi portal
Po­zi­tiv­na kam­pa­nja
U na­red­nom pe­ri­o­du na­sto­ja­će­mo da ostva­ri­mo oče­ki­va­nja onih ko­ji su nam da­li po­dr­šku i da sa­vje­snim i od­go­vor­nim op­ho­đe­njem oprav­da­mo sva­ki glas ko­ji smo osvo­ji­li, ka­zao je no­si­lac li­ste So­ci­jal­de­mo­kra­ta u Moj­kov­cu Mi­lan Po­pa­dić.
On je re­kao da So­ci­jal­de­mo­kra­te za­hva­lju­ju svim gra­đa­ni­ma Moj­kov­ca ko­ji su im na iz­bo­ri­ma odr­ža­nim u ne­dje­lju uka­za­li po­vje­re­nje i osi­gu­ra­li da se, ka­ko je na­veo, glas iz­vor­ne so­ci­jal­de­mo­kra­ti­je, od­no­sno istin­skih no­si­la­ca iz­vor­nih so­ci­jal­de­mo­krat­skih vri­jed­no­sti ču­je u moj­ko­vač­kom par­la­men­tu.
– So­ci­jal­de­mo­kra­te Moj­kov­ca su na pro­te­klim lo­kal­nim iz­bo­ri­ma za­bi­lje­ži­le od­li­čan iz­bor­ni re­zul­tat za­hva­lju­ju­ći ra­stu po­dr­ške bi­ra­ča u od­no­su na pro­šlo­go­di­šnje par­la­men­tar­ne iz­bo­re i ti­me do­ka­za­le da iskren od­nos sa bi­ra­či­ma i vo­đe­nje po­zi­tiv­ne kam­pa­nje ga­ran­tu­ju uspjeh – na­veo je Po­pa­dić.
Ka­ko je do­dao, trend ra­sta u Moj­kov­cu od oko 50 od­sto ko­ji je ta par­ti­ja za­bi­lje­ži­la u od­no­su na par­la­men­tar­ne iz­bo­re uka­zu­je da su gra­đa­ni Moj­kov­ca pre­po­zna­li ja­snu i do­sljed­nu po­li­ti­ku i lju­de ko­ji su po­sve­će­ni svom gra­du.
M.V.

Str­mo­gla­vi po­li­tič­ki pad
Cr­no­gor­ska opo­zi­ci­ja na­sta­vlja svoj str­mo­gla­vi po­li­tič­ki pad, kao da im iz­bor­ni de­bakl ko­ji su pre­tr­pje­li u ne­dje­lju na Ce­ti­nju, u Moj­kov­cu, Pet­nji­ci i Tu­zi­ma ni­je bio do­volj­na opo­me­na, ka­zao je po­sla­nik De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta (DPS) Da­ni­jel Živ­ko­vić.
– Ne­do­sto­jan­stve­no po­sti­zbor­no po­na­ša­nje opo­zi­ci­je je svje­dok nji­ho­vog mo­ral­nog pa­da. Na­kon bol­nog po­ra­za, naj­pri­je su na­ja­vi­li da ne­će pri­zna­ti re­zul­ta­te iz­bo­ra. Ka­da su shva­ti­li da je to sa­mo­u­bi­lač­ki po­tez, re­vi­di­ra­li su stav i po­zva­li SD da na­pra­vi ko­a­li­ci­ju sa nji­ma na Ce­ti­nju. Ko­li­ko ih je ovaj iz­bor­ni de­bakl uči­nio ne­mo­ral­nim, ne­do­sto­jan­stve­nim i ne­prin­ci­pi­jel­nim svje­do­či i či­nje­ni­ca da se nu­de par­ti­ji i čo­vje­ku ko­je su na­zi­va­li „pri­ve­skom i sa­te­li­tom DPS-a“ i upu­ći­va­li im jed­na­ku ko­li­či­nu uvre­da kao i DPS-u – na­veo je Živ­ko­vić. M.V.

Za pro­jek­te šest mi­li­o­na
Pro­gram pre­ko­gra­nič­ne sa­rad­nje Sr­bi­ja – Cr­na Go­ra od 2014.go­di­ne do 2020.go­di­ne do­pri­nio je zbli­ža­va­nju lju­di i in­sti­tu­ci­ja u po­gra­nič­nom pod­ruč­ju, a kroz pro­jek­te su us­po­sta­vlje­ne plat­for­me za du­go­roč­nu sa­rad­nju u obla­sti­ma kul­tu­re, obra­zo­va­nja i zdrav­stva, ka­za­la je pred­stav­ni­ca Mi­ni­star­stva evrop­skih po­slo­va Ani­ta Be­ri­ša na in­for­ma­tiv­noj se­si­ji po­vo­dom ob­ja­ve pr­vog po­zi­va za do­sta­vlja­nje pred­lo­ga pro­je­ka­ta, ko­ja je odr­ža­na u Pri­je­po­lju.
Ona je na­ve­la da je in­ten­zi­vi­ra­na eko­nom­ska sa­rad­nja dvi­ju dr­ža­va, što je do­pri­ni­je­lo stva­ra­nju part­ner­sta­va i op­štem po­bolj­ša­nju eko­nom­ske si­tu­a­ci­je kroz pro­jek­te iz obla­sti tu­ri­zma i po­ljo­pri­vre­de kao pri­o­ri­tet­nih gra­na raz­vo­ja u po­gra­nič­nim re­gi­o­ni­ma. Be­ri­ša je pod­sje­ti­la da su kroz tri jav­na po­zi­va ugo­vo­re­na 34 pro­jek­ta ukup­ne vri­jed­no­sti 6,2 mi­li­o­na eura.M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"