Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS kupovao glasove i bacao suzavac na opoziciju * Pucanj u leđa za tužilaštvo nije teško ubistvo * Firma iz Šangaja olakšala CGES za 11.000 eura * Škrelja krši zakon, Agencija ne reaguje * Kondoliza Rajs smjenjuje Dodika * Sudovi, ludovi * Presuda
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 27-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Aida Petrović, direktorica CG ženskog lobija:
– Velika je stopa neprijavljivanja nasilja jer žrtve nijesu ohrabrene da se obrate institucijama. Kod nas se osuđuju žrtve. To nema nigdje u svijetu. Na drugoj strani, nasilnici se oslobađaju i prolaze s opomenama.

Vic Dana :)

Zemunac na sudu kaže svom advokatu:
– Slušaj, ako uspiješ da mi izdejstvuješ da dobijem samo jednu godinu zatvora, ova torba sa parama je tvoja, a ako ne uspiješ, leti ti glava!
Kasnije, sudija izriče presudu:
– Sud donosi presudu: Jedna godina zatvora!
Zemunac, sav srećan, grli advokata i upita ga:
– Jel bilo teško?
– Uh, đavolski teško!
– Zašto?
– Hm, sudija je htio da te oslobodi!


Došla plavuša na selo i naiđe na čobanina kako čuva ovce i pita ga:
– Koliko ova ovca ima godina?
– Ima dvije godine.
– A kako znate da ima toliko?
– Znam po rogovima.
– Vidi stvarno, ima 2 roga!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Srbija - datum: 2017-11-25 MILOVAN DRECUN, ČLAN ODBORA ZA ODBRANU, OCIJENIO Pred izazovima zbog KiM i sankcija Rusiji
Dan - novi portal
Sr­bi­ja ima prin­ci­pi­jel­ni stav po pi­ta­nju stra­te­škog part­ner­stva sa Ru­si­jom. Tre­nut­no se su­o­ča­va­mo sa iza­zo­vi­ma po pi­ta­nju sank­ci­ja Ru­si­ji i Ru­sko-srp­skog hu­ma­ni­tar­nog cen­tra u Ni­šu, ali i uslo­vlja­va­njem član­stva u EU pri­zna­njem ne­za­vi­sno­sti Ko­so­va, iz­ja­vio je član Od­bo­ra za od­bra­nu i unu­tra­šnje po­slo­ve Mi­lo­van Dre­cun. On je na sa­stan­ku sa de­le­ga­ci­jom Sa­vje­ta Fe­de­ra­ci­je Ru­si­je po­no­vio da Sr­bi­ja ne­će uvo­di­ti sank­ci­je Ru­si­ji i na­veo da je Ru­sko-srp­ski hu­ma­ni­tar­ni cen­tar u Ni­šu imao zna­čaj­nu ulo­gu u spa­sa­va­nju lju­di to­kom po­pla­va ko­je su za­de­si­le Sr­bi­ju 2014. go­di­ne. Ka­ko je sa­op­šti­la Skup­šti­na Sr­bi­je, na­gla­sio je da je od ve­li­kog zna­ča­ja po­dr­ška Ru­si­je u UN po pi­ta­nju oču­va­nja su­ve­re­ni­te­ta i te­ri­to­ri­jal­nog in­te­gri­te­ta Sr­bi­je, una­pre­đe­nje voj­ne sa­rad­nje iz­me­đu dvi­ju ze­ma­lja če­mu, ka­že, umno­go­me mo­že do­pri­ni­je­ti in­ten­zi­vi­ra­nju sa­rad­nje iz­me­đu dva par­la­men­ta. Za­mje­nik pred­sjed­ni­ka Ko­mi­te­ta za me­đu­na­rod­ne po­slo­ve Sa­vje­ta Fe­de­ra­ci­je An­drej Kli­mov na­gla­sio je da je stav Ru­si­je po pi­ta­nju ne­pri­zna­va­nja ne­za­vi­sno­sti Ko­so­va ne­pro­mjen­ljiv, kao i da Ru­si­ja po­štu­je evrop­ski put Sr­bi­je. Sa­gla­sio se sa Dre­cu­nom da je pi­ta­nje me­đu­na­rod­nog te­ro­ri­zma jed­no od naj­ve­ćih bez­bjed­no­snih iza­zo­va da­na­šnji­ce i da tre­ba sa­ra­đi­va­ti u toj bor­bi. Kli­mov je ta­ko­đe in­for­mi­sao čla­no­ve Od­bo­ra da je Sa­vjet Fe­de­ra­ci­je osno­vao Ko­mi­si­ju za za­šti­tu dr­žav­nog su­ve­re­ni­te­ta i spre­ča­va­nje mi­je­ša­nja u unu­tra­šnje po­slo­ve Ru­ske Fe­de­ra­ci­je, sa is­klju­či­vim ci­ljem od­bra­ne i za­šti­te na­ci­o­nal­nog su­ve­re­ni­te­ta. Pred­lo­žio je for­mi­ra­nje rad­ne gru­pe Skup­šti­ne Sr­bi­je i us­po­sta­vlja­nje sa­rad­nje sa Ko­mi­si­jom, či­me bi se na par­la­men­tar­nom ni­vou ra­di­lo na rje­ša­va­nju bez­bjed­no­snih iza­zo­va. Čla­no­vi Od­bo­ra za od­bra­nu is­ta­kli su da Sr­bi­ja čvr­sto bra­ni po­zi­ci­ju voj­ne ne­u­tral­no­sti i na­sto­ji da sa­ra­đu­je sa svim bez­bjed­no­snim or­ga­ni­za­ci­ja­ma, u ci­lju za­šti­te na­ci­o­nal­ne bez­bjed­no­sti.M.Nj.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"