Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS kupovao glasove i bacao suzavac na opoziciju * Pucanj u leđa za tužilaštvo nije teško ubistvo * Firma iz Šangaja olakšala CGES za 11.000 eura * Škrelja krši zakon, Agencija ne reaguje * Kondoliza Rajs smjenjuje Dodika * Sudovi, ludovi * Presuda
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 27-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Aida Petrović, direktorica CG ženskog lobija:
– Velika je stopa neprijavljivanja nasilja jer žrtve nijesu ohrabrene da se obrate institucijama. Kod nas se osuđuju žrtve. To nema nigdje u svijetu. Na drugoj strani, nasilnici se oslobađaju i prolaze s opomenama.

Vic Dana :)

Zemunac na sudu kaže svom advokatu:
– Slušaj, ako uspiješ da mi izdejstvuješ da dobijem samo jednu godinu zatvora, ova torba sa parama je tvoja, a ako ne uspiješ, leti ti glava!
Kasnije, sudija izriče presudu:
– Sud donosi presudu: Jedna godina zatvora!
Zemunac, sav srećan, grli advokata i upita ga:
– Jel bilo teško?
– Uh, đavolski teško!
– Zašto?
– Hm, sudija je htio da te oslobodi!


Došla plavuša na selo i naiđe na čobanina kako čuva ovce i pita ga:
– Koliko ova ovca ima godina?
– Ima dvije godine.
– A kako znate da ima toliko?
– Znam po rogovima.
– Vidi stvarno, ima 2 roga!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Srbija - datum: 2017-11-24 ŠEF SRPSKE DIPLOMATIJE PORUČIO UKRAJINSKOM AMBASADORU DA GA NIKAD NEĆE PRIMITI Priznanje Kosova pašće ispod 100 država
Dan - novi portal
Mi­ni­star spolj­nih po­slo­va Sr­bi­je Ivi­ca Da­čić upo­zo­rio je ukra­jin­skog am­ba­sa­do­ra u Be­o­gra­du Olek­san­dra Alek­san­dro­vi­ča da do­bro raz­mi­sli ka­da da­je iz­ja­ve i po­ru­čio mu da ni­je na nje­mu da ocje­nju­je spolj­nu po­li­ti­ku Sr­bi­je . Da­čić je re­kao i da ni­kad ne­će pri­mi­ti Alek­san­dro­vi­ča ako se i da­lje bu­de ta­ko po­na­šao, a „na­ro­či­to za­to što se on u svo­jim iz­ja­va­ma po­na­ša ne­di­plo­mat­ski i van Beč­ke kon­ven­ci­je”.
– Am­ba­sa­dor Sr­bi­je u Ukra­ji­ni Ra­de Bu­la­to­vić če­ka 48 mje­se­ci na pri­jem kod mi­ni­stra spolj­nih po­slo­va te ze­mlje Pa­vla Klim­ki­na, pa se ne ža­li – re­kao je Da­čić u Bu­e­nos Aj­re­su.
On je do­dao da će se pre­ma ukra­jin­skom am­ba­sa­do­ru po­na­ša­ti re­ci­proč­no, ali je pod­sje­tio i da je pred­stav­nik Ukra­ji­ne iza­šao iz sa­le ka­da se gla­sa­lo o Ko­so­vu u Une­sku, a u Sa­vje­tu bez­bjed­no­sti se pri­dru­žio za­htje­vu da se re­vi­di­ra for­mat sjed­ni­ce Sa­vje­ta bez­bjed­no­sti o Ko­so­vu.
Ukra­jin­ski am­ba­sa­dor je po po­vrat­ku sa kon­sul­ta­ci­ja u Ki­je­vu iz­ja­vio da 14 mje­se­ci če­ka na pri­jem kod Da­či­ća. On je ka­zao da je u od­no­si­ma Sr­bi­je i Ukra­ji­ne du­go sve bi­lo u re­du, ali da je Sr­bi­ja za­tim gla­sa­la pro­tiv Ukra­ji­ne, od­no­sno re­zo­lu­ci­je o ljud­skim pra­vi­ma na Kri­mu. – Moj stav da Ru­si­ja zlo­u­po­tre­blja­va Sr­bi­ju ka­ko bi stvo­ri­la ha­os i iza­zva­la rat na Bal­ka­nu osta­je isti – na­veo je Alek­san­dro­vič.
Ka­ko je sa­op­šte­no iz MSP-a Sr­bi­je, Da­čić je ju­če u pre­sto­ni­ci Ar­gen­ti­ne sa ar­gen­tin­skim ko­le­gom Hor­he­om Mar­se­lom Fo­ri­jem pot­pi­sao spo­ra­zum o tr­go­vi­ni i eko­nom­skoj sa­rad­nji iz­me­đu dvi­je ze­mlje.
Fo­ri je po­no­vio da Ar­gen­ti­na ne­će mi­je­nja­ti svoj stav u ve­zi sa Ko­so­vom. Da­čić je oci­je­nio da je to što je Gvi­ne­ja Bi­sao po­vu­kla od­lu­ku o pri­zna­nju jed­no­stra­no pro­gla­še­ne ne­za­vi­sno­sti Ko­so­va po­ka­za­telj da je spi­sak od 114 ze­ma­lja ko­je su pri­zna­le Ko­so­vo ša­re­na la­ža i iz­ra­zio uvje­re­nje da će taj spi­sak spa­sti na is­pod 100 dr­ža­va.
– To je sa­mo po­ka­za­telj da su to sve ša­re­ne la­že i taj spi­sak od 114 ze­ma­lja ko­je su pri­zna­le Ko­so­vo. Vi­dje­će­te na kra­ju da će to spa­sti na is­pod 100 ze­ma­lja – re­kao je Da­čić u Bu­e­nos Aj­re­su, gdje će usko­ro bi­ti otvo­ren Trg Sr­bi­ja.
M.Nj.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"