Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS kupovao glasove i bacao suzavac na opoziciju * Pucanj u leđa za tužilaštvo nije teško ubistvo * Firma iz Šangaja olakšala CGES za 11.000 eura * Škrelja krši zakon, Agencija ne reaguje * Kondoliza Rajs smjenjuje Dodika * Sudovi, ludovi * Presuda
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 27-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Aida Petrović, direktorica CG ženskog lobija:
– Velika je stopa neprijavljivanja nasilja jer žrtve nijesu ohrabrene da se obrate institucijama. Kod nas se osuđuju žrtve. To nema nigdje u svijetu. Na drugoj strani, nasilnici se oslobađaju i prolaze s opomenama.

Vic Dana :)

Zemunac na sudu kaže svom advokatu:
– Slušaj, ako uspiješ da mi izdejstvuješ da dobijem samo jednu godinu zatvora, ova torba sa parama je tvoja, a ako ne uspiješ, leti ti glava!
Kasnije, sudija izriče presudu:
– Sud donosi presudu: Jedna godina zatvora!
Zemunac, sav srećan, grli advokata i upita ga:
– Jel bilo teško?
– Uh, đavolski teško!
– Zašto?
– Hm, sudija je htio da te oslobodi!


Došla plavuša na selo i naiđe na čobanina kako čuva ovce i pita ga:
– Koliko ova ovca ima godina?
– Ima dvije godine.
– A kako znate da ima toliko?
– Znam po rogovima.
– Vidi stvarno, ima 2 roga!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2017-11-26 AKCIJA ROTARI KLUBA PODGORICA
Donatorsko veče Sakupili novac za Brajevu mašinu
Dan - novi portal
Na do­na­tor­skoj ve­če­ri 24. no­vem­bra u Pod­go­ri­ci pri­ku­pljen je no­vac za ku­po­vi­nu mo­bil­ne Bra­je­ve ma­ši­ne za po­tre­be obra­zo­va­nja slabovide dje­ce u JU Re­surs­ni cen­tar za dje­cu i mla­de „Pod­go­ri­ca“. U or­ga­ni­za­ci­ji pod­go­rič­kog Ro­ta­ri kluba ova ple­me­ni­ta ak­ci­ja oku­pi­la je lju­de do­bre vo­lje, ro­ta­ri za­jed­ni­cu Cr­ne Go­re i nji­ho­ve pri­ja­te­lje. Ak­ci­ju je po­dr­ža­la i Elek­tro­pri­vre­da do­ni­ra­ju­ći sred­stva za ku­po­vi­nu još jed­ne mo­bil­ne Bra­je­ve ma­ši­ne.
U Re­surs­nom cen­tru se ško­lu­ju dje­ca u osnov­noj i sred­njoj ško­li, a re­a­li­zu­je se i po­se­ban pro­gram za dje­cu sa kom­bi­no­va­nim smet­nja­ma. Po­red to­ga, ova obra­zov­na usta­no­va pru­ža po­dr­šku dje­ci sa smet­nja­ma ko­ja su uklju­če­na u re­dov­ni si­stem obra­zo­va­nja, nji­ho­vim ro­di­te­lji­ma i na­stav­ni­ci­ma. Na taj na­čin Re­surs­ni cen­tar pod­sti­če i da­je kva­li­tet pro­ce­su in­klu­zi­je.
Pred­sjed­ni­ca Ro­ta­ri klu­ba Pod­go­ri­ca Mi­le­na Du­ru­to­vić iz­ra­zi­la je za­do­volj­stvo što se ve­če­ri oda­zvao ve­li­ki broj uče­sni­ka ko­ji su da­li do­pri­nos toj ak­ci­ji.
– Ži­vi­mo u vre­me­nu u ko­me je neo­p­hod­no oslu­ški­va­ti po­tre­be dru­gih, što pred­sta­vlja i po­tre­bu, ali i oba­ve­zu ne­kih od nas. Ro­ta­ri za­jed­ni­ca ima upra­vo tu ulo­gu, da­nas mno­go vi­še ne­go ra­ni­je. Ro­ta­ri klub Pod­go­ri­ca da­je po­dr­šku i pra­ti po­tre­be Re­surs­nog cen­tra u kon­ti­nu­i­te­tu već dva­de­set go­di­na, u že­lji da po­tre­be ove obra­zov­ne usta­no­ve uči­ni jav­nim i pre­po­zna­tim u dru­štvu, ka­ko bi se dje­ci ko­ja se ško­lu­ju u ovoj usta­no­vi omo­gu­ći­li što bo­lji uslo­vi za kva­li­tet­no obra­zo­va­nje – na­gla­si­la je Du­ru­to­vi­će­va.M.S.


Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"