Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kestnerov šverc preplavio Podgoricu * Akcije prodaju Vladi iza leđa * Pacijente pregledali u hotelu * Uhapšen kum Brana Mićunovića * Kestnerov šverc preplavio Podgoricu * Kompromis je kockanje sa samim sobom * Hrvati i Švajcarci vide Rusiju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Mihailo Babović, Pozitivna Crna Gora:
– Ovih 35 pari klompi koje doniramo i te kako poboljšavaju zdravstvenu zaštitu sistema.

Vic Dana :)

–Sada možete da skinete masku, gospode doktore. Ja sam vas prepoznao! - reče pacijent u operacionoj sali.

Starija dama je došla kod zgodnog hirurga i pita ga:
– Doktore, možete li da me proljepšate?


– Žao mi je, odrubljivanje glave je u našoj državi zabranjeno.


Mlada pacijentkinja se po povratku iz bolnice hvali prijateljici šta je doživjela:
– Uradili su mi sve pretrage i uradili sve što je bilo u njihovoj moći: mamografiju, tomografiju, pornografiju...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2017-11-09 NOVA PROMJENA NA KLUPI PODGORIČKE MLADOSTI
Smiljanić otišao Zdravlje Smiljaniću „dalo” otkaz
Dan - novi portal
No­va pro­mje­na na klu­pi Mla­do­sti – Bran­ko Smi­lja­nić je, zbog zdrav­stve­nih pro­ble­ma, spo­ra­zum­no ras­ki­nuo ugo­vor sa „cr­ve­ni­ma“, na­kon sa­mo ne­ko­li­ko me­če­va ko­li­ko je pro­veo na klu­pi.
-Na sjed­ni­ci Uprav­nog od­bo­ra FK Mla­dost, odr­ža­noj ju­če, do­ni­je­ta je od­lu­ka o spo­ra­zum­nom ras­ki­du ugo­vo­ra sa do­sa­da­šnjim tre­ne­rom Bran­kom Smi­lja­ni­ćem. Na­i­me, usled Smi­lja­ni­će­vog ugro­že­nog zdrav­stve­nog sta­nja, ko­ji pod­ra­zu­mi­je­va du­že od­su­stvo sa te­re­na, nje­gov an­ga­žman u na­stav­ku se­zo­ne je one­mo­gu­ćen. Upra­va Fud­bal­skog klu­ba Mla­dost, igra­či i za­po­sle­ni iz­ra­ža­va­ju ve­li­ku za­hval­nost za Ba­ne­to­vo do­sa­da­šnje ne­se­bič­no za­la­ga­nje upr­kos na­ru­še­nom zdra­vlju. Že­li­mo mu brz opo­ra­vak – sto­ji u sa­op­šte­nju Uprav­nog od­bo­ra FK Mla­dost.
Smi­lja­nić je, pod­sje­ti­mo, zbog sr­ča­nih pro­ble­ma, ali i po­ja­vlji­va­nja trom­ba, de­se­tak da­na pro­veo u KBC-u Pod­go­ri­ca, a na­kon po­sled­njeg pr­ven­stve­nog ko­la i du­e­la sa Su­tje­skom ot­pu­to­vao za Be­o­grad na do­dat­ne pre­gle­de. Ju­če je bio u Pod­go­ri­ci, gdje je spo­ra­zum­no ras­ki­nuo ugo­vor sa „cr­ve­ni­ma“.
-Pre­gle­di su po­ka­za­li da mo­ram na iz­vje­sni pe­ri­od da se odvo­jim od te­re­na. Zdra­vlje je ipak naj­va­žni­je, ja­ko mi je žao što se sve ova­ko ize­ša­va­lo. Po­zdra­vio sam sam se sa igra­či­ma, mo­jim sa­rad­ni­ci­ma i čla­no­vi­ma Upra­ve… Mla­do­sti že­lim mno­go uspje­ha u na­stav­ku se­zo­ne i vje­ru­jem da će us­pje­ti da se do­mog­nu vr­ha ta­be­le – re­kao je Smi­lja­nić za na­še no­vi­ne.D.P.

5 utak­mi­ca je vo­dio Bran­ko Smi­lja­nić kao šef struč­nog šta­ba Mla­do­sti. Is­ku­sni struč­njak je naj­pri­je ko­man­do­vao eki­pom u po­bje­di na Tre­šnji­ci u Ku­pu Cr­ne Go­re (2:1), a „cr­ve­ne“ je pred­vo­dio još u du­e­li­ma sa Gr­bljem, Ru­da­rom, De­či­ćem i Su­tje­skom (is­klju­čen u 28. mi­nu­tu).


Ste­še­vić no­vi tre­ner

Ve­se­lin Ste­še­vić je na­sli­je­dio Bran­ka Smi­lja­ni­ća na klu­pi Mla­do­sti. Struč­njak ko­ji je na po­čet­ku se­zo­ne vo­dio Kom Euro­zoks, a po­tom imao kra­ću epo­zo­du u jor­dan­skom Al Faj­se­li­ju, do­go­vo­rio je ju­če sa­rad­nju sa „cr­ve­ni­ma“, što je po­tvr­đe­no u dru­gom sa­op­šte­nju za jav­nost ko­je je sti­glo na na­šu adre­su.
-Na pe­toj sjed­ni­ci UO FK Mla­dost do­ne­še­na je od­lu­ka o ime­no­va­nju Ve­se­li­na Ste­še­vi­ća za no­vog še­fa struč­nog šta­ba. On će na­šu eki­pu vo­di­ti do kra­ja po­lu­se­zo­ne – sa­op­šte­no je iz FK Mla­dost.
Ste­še­vić se ju­če upo­znao sa igra­či­ma, a već da­nas će odr­ža­ti i pr­vi tre­ning…

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"