Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kestnerov šverc preplavio Podgoricu * Akcije prodaju Vladi iza leđa * Pacijente pregledali u hotelu * Uhapšen kum Brana Mićunovića * Kestnerov šverc preplavio Podgoricu * Kompromis je kockanje sa samim sobom * Hrvati i Švajcarci vide Rusiju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Mihailo Babović, Pozitivna Crna Gora:
– Ovih 35 pari klompi koje doniramo i te kako poboljšavaju zdravstvenu zaštitu sistema.

Vic Dana :)

–Sada možete da skinete masku, gospode doktore. Ja sam vas prepoznao! - reče pacijent u operacionoj sali.

Starija dama je došla kod zgodnog hirurga i pita ga:
– Doktore, možete li da me proljepšate?


– Žao mi je, odrubljivanje glave je u našoj državi zabranjeno.


Mlada pacijentkinja se po povratku iz bolnice hvali prijateljici šta je doživjela:
– Uradili su mi sve pretrage i uradili sve što je bilo u njihovoj moći: mamografiju, tomografiju, pornografiju...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-11-08 PODGORIČANIN D.B. UHAPŠEN ZBOG KRAĐE KOLA
Ukradenim autom izazvao udes
Dan - novi portal
Hap­še­njem Pod­go­ri­ča­na D.B. (21) i M.G. (17) i pod­no­še­njem kri­vič­ne pri­ja­ve pro­tiv A.J. (32) pod­go­rič­ka po­li­ci­ja je ra­svi­je­tli­la tri kri­vič­na dje­la – od­u­zi­ma­nje vo­zi­la, kra­đu i te­šku kra­đu.
Uhap­še­ni D.B. se sum­nji­či da je 5. no­vem­bra, oko 21.45, is­ko­ri­stio ne­pa­žnju M.R. iz Pod­go­ri­ce, vla­sni­ka vo­zi­la „pe­žo 206“, ko­je je bi­lo par­ki­ra­no u Zmaj Jo­vi­noj uli­ci u Pod­go­ri­ci. Ko­ri­ste­ći klju­če­ve ko­je je vla­snik vo­zi­la ko­je je bi­lo ot­klju­ča­no osta­vio u bra­vi, osum­nji­če­ni je sta­vio auto u po­gon i od­ve­zao se. Iste ve­če­ri, upra­vlja­ju­ći tim vo­zi­lom iza­zvao je sa­o­bra­ćaj­nu ne­zgo­du u Aero­drom­skoj uli­ci, na­kon če­ga je li­šen slo­bo­de i pri­ve­den u pro­sto­ri­je CB Pod­go­ri­ca. On je ju­če uz kri­vič­nu pri­ja­vu pri­ve­den dr­žav­nom tu­ži­o­cu u Osnov­nom dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Pod­go­ri­ci zbog osno­va­ne sum­nje da je po­či­nio na­ve­de­no kri­vič­no dje­lo. Vo­zi­lo, na ko­jem su usled sa­o­bra­ćaj­ne ne­zgo­de na­sta­la ma­nja ošte­će­nja, vra­će­no je vla­sni­ku.
Slo­bo­de je li­šen i ma­lo­ljet­ni M.G. zbog sum­nje da je po­či­nio kri­vič­no dje­lo kra­đa. On je 4. no­vem­bra, u ju­tar­njim ča­so­vi­ma, kroz otvo­re na pro­zo­ri­ma ušao u stam­be­no-po­slov­ni obje­kat u vla­sni­štvu A.M. iz Pod­go­ri­ce, ko­ji se na­la­zi na Bu­le­va­ru Iva­na Cr­no­je­vi­ća, i po­ki­dao ka­blo­ve od elek­tro­in­sta­la­ci­ja i ka­blo­ve od split si­ste­ma za kli­ma ure­đa­je u na­mje­ri da ih ukra­de. Ta­ko­đe je, ka­ko se sum­nja, pri­pre­mio za kra­đu i iz­vje­snu ko­li­či­nu elek­tro­ma­te­ri­ja­la ko­ja se na­la­zi­la u na­ve­de­nom objek­tu. Rad­ni­ci ko­ji ra­de na objek­tu su pri­mi­je­ti­li M.G. dok je po­ku­ša­vao da po­bjeg­ne sa ukra­de­nim stva­ri­ma. Oni su ga za­dr­ža­li i od­mah po­zva­li vla­sni­ka, ko­ji je po­zvao po­li­ci­ju.
Pod­go­ri­ča­nin A.J. sum­nji­či se da je po­či­nio kri­vič­no dje­lo te­ška kra­đa. Na­i­me, po­li­ci­ji je pri­ja­vlje­no da je iz ku­će D.R. u na­se­lju Zla­ti­ca ukra­den tr­pe­za­rij­ski sto sa šest sto­li­ca, kao i pla­zma TV, 40 fla­ša ra­znog al­ko­hol­nog pi­ća, iz­vje­sna ko­li­či­na odjev­nih pred­me­ta i obu­će, bi­žu­te­ri­ja, tre­na­žno bi­ci­klo, start­ni pi­štolj, dr­ve­na vi­tri­na i dva usi­si­va­ča. Po­tom je, sum­nja se, iz ga­ra­že u ko­ju je ta­ko­đe pro­va­lio otu­đio mo­tor­nu te­ste­ru, elek­trič­nu bu­ši­li­cu, elek­trič­nu bru­si­li­cu, mo­tor­ni tri­mer, alat i dru­ge pred­me­te. Po pri­ja­vi te­ške kra­đe, iz­vr­šen je kri­mi­na­li­stič­ki uvi­đaj.
– Iz­u­ze­ti tra­go­vi su upu­će­ni u Fo­ren­zič­ki cen­tar ra­di vje­šta­če­nja. Na osno­vu re­zul­ta­ta vje­šta­če­nja do­šlo se do sum­nje da je kri­vič­no dje­lo po­či­nio A.J. Na­kon kon­sul­ta­ci­ja sa dr­žav­nim tu­ži­o­cem u ODT u Pod­go­ri­ci, kri­vič­na pri­ja­va pro­tiv A.J. je pod­ni­je­ta u re­dov­nom po­stup­ku – sa­op­šte­no je iz po­li­ci­je.M.V.P.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"