Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Tetku zbog para tukao do smrti * Milov savjetnik uhapšen zbog ruske veze * Drugovi i u smrti nerazdvojni * Otrovne hemikalije u lutkama * Pudždamon i članovi vlade u Briselu * Represije bile tragedija za narod * Degradiranje Univerziteta
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 31-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ĐORĐE BLAŽIĆ, PROFESOR :
Vujanović je kao predsjednik države dužan da ukazom raspusti Skupštinu i raspiše izbore prvog narednog dana po raspuštanju parlamenta.

Vic Dana :)

Šeta ciga parkom i u daljini ugleda skinse. Kaže mu jedan od njih :
- Cigo, dođi ovamo da ti kažemo nešto.
A ciga će na to:
-Neka, neka kume, ne moram ja sve da znam.

Kako se zove ciganin koji zna geometriju?
- Romb.

Kako se zove uragan koji je prošao kroz Cigamalu?
-Garagan.

Zašto cigani plaču svaki put kad gledaju film Titanik?
Žao im gvožđa.

Cigo otvorio radnju za „krečenje” auta. Prilazi mušterija i pita.
- Kakva ti je garancija?
A cigo će na to:
- Tri kiše brate!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2017-10-30 U OŠ „PAVLE ŽIŽIĆ” POČELA REALIZACIJA PROJEKTA „FESTIVAL IZVORNE MUZIKE” Predstavili se mladi muzički talenti
Dan - novi portal
BI­JE­LO PO­LjE – Pr­vo pred­sta­vlja­nje uče­ni­ka osnov­nih ško­la sa pod­ruč­ja bje­lo­polj­ske op­šti­ne u okvi­ru pro­jek­ta ,,Fe­sti­val na­rod­ne mu­zi­ke”, či­ji je ko­or­di­na­tor Al­mir Mar­ti­no­vić, pro­fe­sor mu­zič­kog obra­zo­va­nja, po­če­lo je u OŠ ,,Pa­vle Ži­žić”. U pre­pu­noj sa­li pred uče­ni­ci­ma ko­ji su pje­va­li za­jed­no sa iz­vo­đa­či­ma, u pri­su­stvu di­rek­to­ra ško­le Ta­nje Še­bek i nje­nih sa­rad­ni­ka, po­če­le su ak­tiv­no­sti ko­je će se jed­nom ne­djelj­no spro­vo­di­ti u sva­koj od obra­zov­nih usta­no­va ko­je ima­ju uče­sni­ke.
Na­stu­pi­li su: La­ri­sa Mar­ti­no­vić, Ka­ta­ri­na Ko­va­če­vić, Seč­ma Ća­to­vić, Džej­la Ali­ho­džić, Kri­sti­na Cvi­jo­vić, Mi­le­na Re­če­vić, Dža­na La­me­že­vić, Bo­ja­na Da­be­tić, Da­ni­na Ka­dić, Ha­na Fran­ca i Elid Pi­li­ca.
– Sve je bi­lo na vi­so­kom ni­vou, ta­ko da je još jed­nom po­tvr­đe­na svr­sis­hod­nost or­ga­ni­zo­va­nja ovog pro­jek­ta da na pra­vi na­čin raz­vi­ja­mo zna­čaj iz­vor­ne mu­zi­ke kod mla­dih na­ra­šta­ja i da joj vra­ti­mo sta­ru sla­vu – ka­že Mar­ti­no­vić, do­da­ju­ći da je sa svo­jim sa­rad­ni­ci­ma, ta­ko­đe pro­fe­so­ri­ma mu­zič­kog obra­zo­va­nja Ra­fe­tom Ša­ba­no­vi­ćem i Ane­lom Ra­mo­vi­ćem, uz prat­nju iz­vo­đa­ča, od­ra­dio ve­li­ki po­sao na edu­ka­ci­ji uče­sni­ka, a on­da i odr­ža­nim pro­ba­ma.
– Već u sri­je­du ima­mo no­vi kon­cert, ko­ji će bi­ti odr­žan u Osnov­noj ško­li ,,9. maj”. Oče­ku­je­mo da sve bu­de još bo­lje i da ima­mo ve­li­ki broj po­sje­ti­la­ca a na kra­ju za­vr­šni kon­cert u ve­li­koj sa­li Cen­tra za kul­tu­ru – ka­že Mar­ti­no­vić do­da­ju­ći da su ovog pu­ta na­stu­pi­li uče­ni­ci iz OŠ „Pa­vle Ži­žić”, „9. maj”, „Ne­da­ku­si”, „Mar­ko Mi­lja­nov”, „Alek­sa Be­ćo Đi­las”, „Ri­sto Rat­ko­vić”, „Vla­di­slav Rib­ni­kar” i OŠ „Vuk Ka­ra­džić”.
U ime Op­štin­ske ko­mi­si­je za ras­po­dje­lu sred­sta­va ne­vla­di­nim or­ga­ni­za­ci­ja­ma kon­cert je pra­tio Mi­loš Klja­je­vić, ko­ji je ka­zao da je na­pra­vljen pun po­go­dak što se fi­nan­si­ra­ju ak­tiv­no­sti ko­je su usmje­re­ne na po­što­va­nju tra­di­ci­je, ali i na afir­ma­ci­ju iz­vor­ne na­rod­ne mu­zi­ke, kao i uče­šću ve­ćeg bro­ja mla­dih na­ra­šta­ja.M.N.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"