Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Banović krio Srđanovog ubicu * SDP ima predsjedničkog kandidata * Trojicu „Delija” pretukli bejzbolkama * Aco godišnje zaradi stotine hiljada od državnih obveznica * Banović krio Srđanovog ubicu * Rad oslobađa * Čuš
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Budimir Aleksić, funkcioner Demokratskog fronta:
– Podrška Kosovu u Unesko bio bi klasičan neprijateljski akt prema Srbiji i pogotovo prema onoj Crnoj Gori koju mi predstavljamo, a koja je u vrijeme dinastije Petrovića dominantno stvarana na kosovskoj epopeji.

Vic Dana :)

Ulaze Mujo i Suljo u salon na Divljem zapadu.
- Vidiš onoga u šeširu – pita Mujo.
- Svi su u šeširima – odgovara Suljo.
- Vidiš onog sa pištoljem...
- Svi su sa pištoljima.
Razljućen, Mujo ustane i pobije cijelu kafanu, ostavi samo jednog u ćošku...
Mujo:
- Vidiš onoga što je ostao živ...
Suljo:
- Vidim...
Mujo:
- E, on me strašno nervira!!!

Zašto plavuša ne pravi sok iz kesice?
Pa aj’ ti sipaj litar vode u kesicu!

Pita unuk narkoman babu:
- Baba, jesi li vidjela neke tabletice po sobi?
A baba sva uzrujana reče:
- Pusti sine sad tabletice, jesi li ti vidio one zmajeve u kuhinji?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2017-08-23 KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA ZA ŽENE
Pljevljakinje nisu razočarale Hrabre Pljevljakinje zaslužile barem remi Avaldsnes – Breznica 2:1 (1:1)
Dan - novi portal
Sta­di­on: pod Go­ri­com. Gle­da­la­ca: 100. Su­di­ja: Ta­nia Fer­nan­des Mo­ra­is (Luk­sem­burg). Stri­jel­ci: Gel­nik u 33. i Tor­sens u 75. za Aval­dsnes, a Đur­ko­vić u 22. mi­nu­tu za Bre­zni­cu.
AVAL­DSNES: Fra­i­ne, Raj­land, Ro­sa, Abra­ham­sen (od 83. Utrik), Fran­si­e­le, Tor­sens, Pe­der­sen, Vat­nem (od 46. Si­mon), Tved­ten (od 60. Lu­a­na), Dal, Gel­nik.
BRE­ZNI­CA: Baj­če­tić, Lon­čar, Ron­do­vić, Smilj­ko­vić, La­za­re­vić, Đur­ko­vić, Jan­kov, Hor­vat (od 55. No­vo­vić), Vra­neš (od 48. Kri­vo­ka­pić), Var­da (od 82. Bra­šnjo), Bo­jat.
Ekipa Bre­zni­ce, pr­vak Cr­ne Go­re u žen­skom fud­ba­lu, po­ra­zom je po­če­la kva­li­fi­ka­ci­o­ni tur­nir za Li­gu šam­pi­o­na. Iza­bra­ni­ce Zo­ra­na Vu­ko­vi­ća iz­gu­bi­le su od nor­ve­škog pred­stav­ni­ka Aval­dsne­sa sa 1:2. Me­đu­tim, igrom ko­ju su pri­ka­za­le, po­seb­no u pr­vom po­lu­vre­me­nu, Plje­vlja­ki­nje ni­su raz­o­ča­ra­le. Po­ka­za­le su do­sta to­ga do­brog i igra­le hra­bro i, u od­no­su na ne­ke ra­ni­je me­če­ve, u jav­no­sti pro­mi­je­ni­le sli­ku o žen­skom fud­ba­lu. Igra­či­ce Bre­zni­ce za­slu­ži­le su če­stit­ke, a na kra­ju im je fa­li­lo i ma­lo sre­će da ostva­re po­vo­ljan re­zul­tat.
–Or­ga­ni­za­ci­ja ovog tur­ni­ra sa­mo je po­tvr­da da se u na­šem klu­bu ra­di do­bro. Mi­slim da igrom ni­smo raz­o­ča­ra­li i da smo pro­tiv jed­ne objek­tiv­no ja­če eki­pe po­ka­za­li do­sta. Žao mi je što na kra­ju ni­smo osvo­ji­li ba­rem bod, ali ovo je pu­to­kaz za bu­duć­nost. Si­gu­ran sam da će­mo već sle­de­će se­zo­ne us­pje­ti da pro­đe­mo pr­vo ko­lo kva­li­fi­ka­ci­ja – re­kao je tre­ner Bre­zni­ce Zo­ran Vu­ko­vić.
Plje­vlja­ki­nje su hra­bro ušle u meč, a u 7. mi­nu­tu Ta­ma­ra Bo­jat je iz­ma­mi­la apla­u­ze ma­lo­broj­ne pu­bli­ke. Pri­mi­la je lop­tu, po­vu­kla je de­se­tak me­ta­ra na­pri­jed i do­bro šu­ti­ra­la, ali je ona za­vr­ši­la iz­nad preč­ke. Igrao se 22. mi­nut ka­da je cr­no­gor­ski šam­pi­on po­veo. Sve je po de­snoj stra­ni odra­di­la Ta­ma­ra Bo­jat, ušla je u še­sna­e­ste­rac i asi­sti­ra­la Ta­tja­ni Đur­ko­vić, ko­ja je iz ne­po­sred­ne bli­zi­ne ugu­ra­la lop­tu u mre­žu. Nor­ve­žan­ke su tek ta­da za­i­gra­le ma­lo bo­lje, a na­kon do­bro iz­ra­đe­ne kom­bi­na­ci­je u 33. mi­nu­tu su iz­jed­na­či­le. Gel­nik je osta­la sa­ma na de­snoj stra­ni i si­tu­a­ci­ju „je­dan na je­dan” sa Jo­va­nom Baj­če­tić la­ko pre­tvo­ri­la u gol. Do od­la­ska na od­mor go­šće su još jed­nom za­pri­je­ti­le. Bi­lo je to u 39. mi­nu­tu, ka­da je Se­sil Pe­der­sen, na­kon na­ba­ci­va­nja sa de­sne stra­ne, lop­tu po­sla­la pre­ko go­la.
U na­stav­ku me­ča je do iz­ra­ža­ja do­šla bo­lja fi­zič­ka pri­pre­mlje­nost go­šći, ko­je su kon­stat­no na­pa­da­le, a Plje­vlja­ki­nje su se bra­ni­le i že­lje­le da sa­ču­va­ju svo­ju mre­žu. Igrao se 57. mi­nut ka­da je eki­pa Aval­dsne­sa ima­la pri­li­ku da pre­o­kre­ne re­zul­tat. Ka­pi­ten Elis Tor­sens je sa pet me­ta­ra šu­ti­ra­la, ali je Jo­va­na Baj­če­tić od­bra­ni­la. Gol­man­ka plje­valj­skog ti­ma iza­šla je kao po­bjed­nik i na­kon šu­ta Gel­ni­ko­ve de­se­tak mi­nu­ta ka­sni­je, a u 71. mi­nu­tu Tor­sens je po­go­di­la preč­ku cr­no­gor­skog ti­ma. Če­ti­ri mi­nu­ta ka­sni­je, Nor­ve­žan­ke su do­bi­le pe­nal, na­kon što je u ka­zne­nom pro­sto­ru sru­še­na Gel­ni­ko­va. Lop­tu je na bi­je­lu tač­ku na­mje­sti­la ista igra­či­ca, šu­ti­ra­la u li­je­vi do­nji ugao, ali je Jo­va­na Baj­če­tić od­bra­ni­la. Na ne­sre­ću cr­no­gor­skog šam­pi­o­na, Nor­ve­žan­ke su već u sle­de­ćem na­pa­du po­ve­le i ri­je­ši­le meč. Stri­je­lac je bi­la Elis Tor­sens.
Sle­de­ći meč Bre­zni­ca igra u pe­tak od 17 sa­ti, a ri­val će im na Grad­skom sta­di­o­nu u Pod­go­ri­ci bi­ti Spar­tak iz Su­bo­ti­ce.
D.P.


Spar­tak ubje­dljiv

U dru­gom me­ču ove kva­li­fi­ka­ci­o­ne gru­pe, su­bo­tič­ki Spar­tak je de­kla­si­rao šam­pi­o­na Izra­e­la Ki­rajt Gat – 7:1. Pr­vak Sr­bi­je je do­mi­ni­rao te­re­nom sta­di­o­na kraj Bi­stri­ce. Po dva po­got­ka po­sti­gle su Fi­li­po­vi­će­va i Ra­do­ji­či­će­va, a po je­dan gol upi­sa­le su Do­ri­ne, Slo­vić i Mar­ce­la. Po­ča­sni po­go­dak za Kir­jat Gan dje­lo je Šul­ma­no­ve.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"