Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Banović krio Srđanovog ubicu * SDP ima predsjedničkog kandidata * Trojicu „Delija” pretukli bejzbolkama * Aco godišnje zaradi stotine hiljada od državnih obveznica * Banović krio Srđanovog ubicu * Rad oslobađa * Čuš
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Budimir Aleksić, funkcioner Demokratskog fronta:
– Podrška Kosovu u Unesko bio bi klasičan neprijateljski akt prema Srbiji i pogotovo prema onoj Crnoj Gori koju mi predstavljamo, a koja je u vrijeme dinastije Petrovića dominantno stvarana na kosovskoj epopeji.

Vic Dana :)

Ulaze Mujo i Suljo u salon na Divljem zapadu.
- Vidiš onoga u šeširu – pita Mujo.
- Svi su u šeširima – odgovara Suljo.
- Vidiš onog sa pištoljem...
- Svi su sa pištoljima.
Razljućen, Mujo ustane i pobije cijelu kafanu, ostavi samo jednog u ćošku...
Mujo:
- Vidiš onoga što je ostao živ...
Suljo:
- Vidim...
Mujo:
- E, on me strašno nervira!!!

Zašto plavuša ne pravi sok iz kesice?
Pa aj’ ti sipaj litar vode u kesicu!

Pita unuk narkoman babu:
- Baba, jesi li vidjela neke tabletice po sobi?
A baba sva uzrujana reče:
- Pusti sine sad tabletice, jesi li ti vidio one zmajeve u kuhinji?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sarena strana - datum: 2017-08-23 VELIKO MEĐUNARODNO FINALE CITY GAMES U HRVATSKOM BIOGRADU NA MORU
Crna Gora brani titulu
Dan - novi portal
Osma se­zo­na sport­sko-za­bav­nog tak­mi­če­nja City Ga­mes bli­ži se kra­ju. Na­kon dva mje­se­ca tur­ne­je, to­kom ko­je je ve­se­li City Ga­mes ka­ra­van ob­i­šao broj­na mje­sta u re­gi­o­nu, pred na­ma je spek­ta­ku­lar­na za­vr­šni­ca u kjoj će se iz­nje­dri­ti po­bjed­nik za 2017. go­di­nu, a odr­ža­će se 25. i 26. augu­sta na ri­vi u Bi­o­gra­du na Mo­ru. U po­lu­fi­na­lu će se na­ćio osam eki­pa, pred­stav­ni­ka osam dr­ža­va ko­ji će da­ti sve od se­be da se do­ko­pa­ju kru­ne. Naj­bo­lje če­ti­ri eki­pe pla­si­ra­će se u fi­na­le 27. av­gu­sta.
- Ob­i­šli smo Cr­nu Go­ru, Hr­vat­sku Sr­bi­ju, Slo­ve­ni­ju i BiH, na­stu­pi­li pred hi­lja­da­ma gle­da­la­ca i sre­li se sa sjaj­nim tak­mi­ča­ri­ma ko­ji su se s pu­no en­tu­zi­ja­zma uklju­či­li u igre. Ove se­zo­ne s na­ma su bi­li zlat­ni olim­pij­ci, pr­va­ci svi­je­ta te či­tav niz dru­gih vi­še ili ma­nje po­zna­tih spor­ti­sta i re­kre­a­ti­va­ca, ko­je je odu­še­vi­la mo­guć­nost nad­me­ta­nja u jed­nom ova­kvom do­ga­đa­ju - ka­zao je autor pro­jek­ta Mi­ro­slav Krzyk.
Za­htjev­nu ulo­gu bra­ni­te­lja ti­tu­le me­đu­na­rod­nog pr­va­ka ima Cr­na Go­ra, ko­ja ti­tu­lu dr­ži već dvi­je go­di­ne i to za­hva­lju­ju­ći eki­pa­ma iz Her­ceg No­vog, ko­ji i ove go­di­ne ša­lje svo­je pred­stav­ni­ke.
Go­di­na­ma cr­no­gor­sku eki­pu či­ne ak­tiv­ni, pro­fe­si­o­nal­ni i ama­ter­ski spor­ti­sti. Me­đu naj­i­stak­nu­ti­ji­ma su tu bi­li Vla­di­mir Goj­ko­vić, le­gen­dar­ni va­ter­po­li­sta i olim­pi­jac, za­tim Mi­li­voj Du­kić, ak­tiv­ni cr­no­gor­ski re­pre­zen­ta­ti­vac u je­dre­nju, dok se od­ne­dav­no eki­pi pri­dru­žio i Mi­lu­tin Šoć, naj­bo­lji cr­no­gor­ski ka­ja­kaš i vi­še­stru­ki re­kor­der u toj di­sci­pli­ni. Ipak, sr­ce i du­šu ti­ma pred­sta­vlja ja­ko žen­sko je­zgro eki­pe, na če­lu sa ka­pi­te­nom Mi­li­com Ćo­ro­vić, biv­šom pli­va­či­com a sa­da tre­ne­rom pli­va­nja u her­ceg­nov­skom Ja­dra­nu. Od­mah do nje je i nje­na se­stra Iva­na Ćo­ro­vić, sa­da već pen­zi­o­ni­sa­ni va­ter­po­li­sta, ne­ka­da re­pre­zen­ta­tiv­ka Sr­bi­je u tom spor­tu. Ovu re­no­mi­ra­nu oko­sni­cu eki­pe do­pu­nju­ju biv­ši ak­tiv­ni spor­ti­sti, od­no­sno sa­da ve­te­ra­ni i po­lu­pro­fe­si­o­nal­ci, za­jed­no sa pro­fe­so­ri­ma fi­zič­ke ku­lu­re i broj­nim čla­no­vi­ma ko­ji se re­kre­a­tiv­no ba­ve spor­tom i fi­zič­kom kul­tu­rom uop­šte. Ukrat­ko, eki­pa za po­bje­de.
A.D.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"