Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Banović krio Srđanovog ubicu * SDP ima predsjedničkog kandidata * Trojicu „Delija” pretukli bejzbolkama * Aco godišnje zaradi stotine hiljada od državnih obveznica * Banović krio Srđanovog ubicu * Rad oslobađa * Čuš
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Budimir Aleksić, funkcioner Demokratskog fronta:
– Podrška Kosovu u Unesko bio bi klasičan neprijateljski akt prema Srbiji i pogotovo prema onoj Crnoj Gori koju mi predstavljamo, a koja je u vrijeme dinastije Petrovića dominantno stvarana na kosovskoj epopeji.

Vic Dana :)

Ulaze Mujo i Suljo u salon na Divljem zapadu.
- Vidiš onoga u šeširu – pita Mujo.
- Svi su u šeširima – odgovara Suljo.
- Vidiš onog sa pištoljem...
- Svi su sa pištoljima.
Razljućen, Mujo ustane i pobije cijelu kafanu, ostavi samo jednog u ćošku...
Mujo:
- Vidiš onoga što je ostao živ...
Suljo:
- Vidim...
Mujo:
- E, on me strašno nervira!!!

Zašto plavuša ne pravi sok iz kesice?
Pa aj’ ti sipaj litar vode u kesicu!

Pita unuk narkoman babu:
- Baba, jesi li vidjela neke tabletice po sobi?
A baba sva uzrujana reče:
- Pusti sine sad tabletice, jesi li ti vidio one zmajeve u kuhinji?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-08-23 ZAPOSLENI U DEMOSU, NEZADOVOLJNI ODNOSOM STRANKE PREMA NJIMA, TVRDE
Policija se ponašala korektnije od Lekića
Dan - novi portal
Za­po­sle­ni u De­mo­su ko­ji­ma se du­gu­je za­ra­đe­na na­dok­na­da Mi­li­vo­je Br­ko­vić, Sla­ven Kra­lje­vić, Ni­ko­la Mi­lić, ko­ji u po­ne­dje­ljak ni­je­su htje­li da na­pu­ste pro­sto­ri­je stran­ke, ka­za­li su da dva­de­set da­na tra­že jed­nu na­kna­du ko­ja im se du­gu­je i ko­ji su ča­sno od­ra­di­li. Oni tvr­de da to­li­ko tra­je ši­ka­ni­ra­nje ko­je ni­ka­da pri­je u stran­ci za dvi­je go­di­ne i vi­še po­sto­ja­nja ni­je­su do­ži­vje­li. Po­ru­ču­ju da ih li­der stran­ke Mi­o­drag Le­kić po­li­ci­jom ni­je upla­šio.
Po­li­ci­ja je u po­ne­dje­ljak oko 17 sa­ti in­ter­ve­ni­sa­la u pro­sto­ri­ja­ma De­mo­sa, jer tro­ji­ca pri­sta­li­ca frak­ci­je Go­ra­na Da­ni­lo­vi­ća ni­je­su htje­la da na­pu­ste kan­ce­la­ri­je dok im ne is­pla­te pla­te za jun.
– Po­li­ci­jom nas ni­je upla­šio, ni­ti mu ju­če­ra­šnji po­ku­šaj slu­ži na čast. Ni­je­smo do­la­zi­li u cen­tra­lu De­mo­sa kao bi­lo či­je pri­sta­li­ce, ne­go kao lju­di ko­ji­ma se du­gu­je no­vac. Du­gu­je se na­ma i na­šim po­ro­di­ca­ma. Pi­ta­mo jav­no go­spo­di­na Le­ki­ća i one ko­ji go­vo­re u nje­go­vo ime – da li on ži­vi od pla­te i da li mo­že da nas ra­zu­mi­je? Ni­je­smo se bu­ni­li ka­da su nam zbog slo­bod­no iz­ra­že­nog po­li­tič­kog sta­va re­kli da za nas dok su oni tu vi­še ne­ma mje­sta. To smo pre­ću­ta­li, ali se si­gu­r­no ne­će­mo od­re­ći ono­ga što je na­še – na­ve­li su oni.
Mi­nu­lih šest mje­se­ci u De­mo­su su, tvr­de, ra­di­li go­to­vo uvi­jek naj­te­že i od­go­vor­ne po­slo­ve.
– Zbog to­ga što ni­je­smo sta­li na stra­nu pred­sjed­ni­ka Le­ki­ća, ne­go na stra­nu ve­ći­ne u De­mo­su, i to sa svo­jim skrom­nim gla­som, du­že vri­je­me smo pro­go­nje­ni i to na naj­bru­tal­ni­ji na­čin. Bez ijed­ne ri­je­či vi­ška i uz pret­hod­nu na­ja­vu, ju­če smo do­šli u cen­tra­lu De­mo­sa oče­ku­ju­ći da do­bi­je­mo za­ra­đe­ni no­vac. Umje­sto to­ga, go­spo­din Le­kić, za­jed­no sa ne­kim lju­di­ma ko­ji se po­na­ša­ju kao oku­pa­to­ri na­šeg do ju­če rad­nog pro­sto­ra su nas iz­vri­je­đa­li i uz to još zva­li po­li­ci­ju da nas iz­ba­ci iz stran­ke ko­ju smo osno­va­li. Go­to­vo je ne­vje­ro­vat­no, ali po­li­ci­ja se po­na­ša­la ko­rekt­ni­je od do­sa­da­šnjeg pred­sjed­ni­ka na­še stran­ke – na­vo­de Br­ko­vić, Kra­lje­vić i Mi­lić.
Njih tro­ji­ca tvr­de da nji­hov slu­čaj go­vo­ri o to­me ka­ko Le­kić tre­ti­ra lju­de, jer ka­ko do­da­ju, jer upra­vo na nji­ma že­li da po­ka­že ko­li­ko ci­je­ni ne­či­ji trud i sve što su do sa­da či­ni­li za za­jed­nič­ki De­mos.
– Od osni­va­nja De­mo­sa mno­go pu­ta smo upra­vo go­spo­di­na Le­ki­ća šti­ti­li od ban­di­ta i na­sil­ni­ka. I sva­ki sle­de­ći dan ka­da bu­de­mo išli za svo­je pla­te go­spo­din Le­kić mo­že po­zva­ti i po­li­ci­ju i me­di­je, jer smo mi pri­stoj­ni i zre­li lju­di i od nas ni­ko­me ne pri­je­ti ni­ka­kva opa­snost. Žao nam je, ipak, i to mno­go, što su po­li­caj­ci i ne­ki dru­gi na­ma ne­po­znat svi­jet ra­di­je vi­đe­ni go­sti u na­šoj cen­tra­li od nas. Na kra­ju na­ša je­di­na i ključ­na po­ru­ka je: daj­te nam za­ra­đe­no kao i dru­gi­ma i osta­vi­te nas na mi­ru, jer je va­ma la­ko da pre­ko nas po­ku­ša­va­te do­bi­ti po­li­tič­ke po­e­ne, a naš je­di­ni in­te­res je da za­ra­dom ob­ra­du­je­mo po­ro­di­ce. Od go­spo­di­na Le­ki­ća na­kon to­ga ne­će­mo tra­ži­ti ni­šta ni­ti bi­lo šta oče­ku­je­mo – po­ru­ču­ju oni.M.S.


Pla­te sa­mo ali­bi za iza­zi­va­nja in­ci­de­na­ta

Po­vo­dom sa­op­šte­nja Da­ni­lo­vi­će­ve frak­ci­je u De­mo­su ogla­si­li su se iz Le­ki­će­vog kri­la.
– Po­vo­dom pro­vo­ci­ra­nja di­je­la eki­pe pu­či­stič­ke gru­pe biv­šeg pred­sjed­ni­ka Iz­vr­šnog od­bo­ra Go­ra­na Da­ni­lo­vi­ća sa­op­šta­va­mo da su pla­te sa­mo ali­bi za po­ku­šaj iza­zi­va­nja in­ci­de­na­ta. Pri­je in­ter­ven­ci­je eki­pe slu­žbe bez­bjed­no­sti, nad­le­žan za fi­nan­si­je u De­mo­su Želj­ko Sa­vo­vić ja­sno im je sa­op­štio da na ba­zi ugo­vo­ra ko­ji su sklo­pi­li sa Da­ni­lo­vi­ćem tre­ba da pod­ne­su iz­vje­štaj o svom ra­du, na­kon ko­jih bi im na­do­kan­da ko­ju tra­že bi­la is­pla­će­na, u skla­du sa za­ko­ni­ma ko­ji ure­đu­ju ovu oblast. Po­što su to od­bi­li da ura­de, ja­sno je da na­mje­ra do­la­ska u cen­tra­lu De­mo­sa ni­je bio za­htjev da im se is­pla­ti na­dok­na­da, već re­ži­ra­na pro­vo­ka­ci­ja sa dru­gim ci­lje­vi­ma – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"