Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kod Aca oročili pet miliona po najgorim kamatama * Staviću tačku na podjele u partiji * Mržnju i podmetanja ostavljam drugima * Baćinom sinu kazna osam mjeseci i 30.000 * Kod Aca oročili pet miliona po najgorim kamatama * Čovjek miš * Srpski zavoj o srpsko rame
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
IVAN VUJOVIĆ, FUNKCIONER SDP-a :
Premijeri Albanije i Makedonije nisu imali previše partnerskog razumijevanja zbog bojkota parlamenata, ali su istrajali i danas su lideri koji su pobijedili autokratije.

Vic Dana :)

Čovjek i žena spavaju. Usred noći odjednom se začuje neka buka spolja. Žena sva zbunjena i preplašena počne da viče:
- Jao, to mora da je moj muž!
Čovjek na to iskoči iz kreveta i sav unezvjeren, i kao od majke rođen, pobježe kroz prozor. Nakon nekoliko minuta vraća se on, sav izgreban, penje se u spavaću sobu i viče na ženu:
- Objasni mi šta ti znači ono „to je moj muž”, pa ja sam ti muž!
A žena će na to:
- Prvo ti meni objasni što si onda bježao?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2017-08-07 RUKOVODSTVO DEMOKRATA RAZGOVARALO S MJEŠTANIMA SELA KRĆE
Ni puteva, ni vode
Dan - novi portal
PLjE­VLjA – Obi­la­ze­ći još jed­no plje­valj­sko se­lo u ni­zu, pred­sjed­nik i ge­ne­ral­ni se­kre­tar De­mo­kra­ta Alek­sa Be­čić i Bo­ris Bog­da­no­vić, sa De­mo­kra­ta­ma iz Plje­va­lja, raz­go­va­ra­li su sa sta­nov­ni­ci­ma se­la Kr­će, ko­ji ži­ve u ve­o­ma te­škim uslo­vi­ma, bo­re­ći se za eg­zi­sten­ci­ju.
– Kao i osta­la se­la u op­šti­ni Plje­vlja, i ovo je po­go­đe­no ne­ma­šti­nom, lo­šom ili ne­po­sto­je­ćom in­fra­struk­tu­rom, kao i ne­do­stat­kom vo­de.  Sve to je re­zul­tat ne­bri­ge lo­kal­ne i dr­žav­ne vla­sti o ovoj sje­ver­noj op­šti­ni, od­no­sno o nje­nim se­li­ma. Mje­šta­ni se ža­le na te­ške uslo­ve, zbog če­ga ovo mje­sto po­sta­je pra­zno, jer ga mla­di lju­di sva­kim da­nom sve vi­še na­pu­šta­ju. U se­lu ne­ma uslo­va ni za naj­mla­đe, pa je da­nas ovo li­je­po se­lo, ko­je je ne­ka­da bro­ja­lo na de­se­ti­ne đa­ka, osta­lo bez ško­le, jer su bi­li pri­nu­đe­ni da je za­tvo­re. Kao i u ostat­ku plje­valj­ske op­šti­ne, i ov­dje vla­da ve­li­ka ne­za­po­sle­nost, pa je i to je­dan od raz­lo­ga sve ve­ćeg na­pu­šta­nja ovog pod­ruč­ja od stra­ne mla­dih, na­vo­di se u sa­op­šte­nju De­mo­kra­ta.
Ka­ko is­ti­ču, mje­šta­ni uglav­nom ži­ve od mi­ni­mal­nih pen­zi­ja, pa su pri­nu­đe­ni da se ba­ve po­ljo­pri­vre­dom, što bi bi­la pred­nost kad bi pro­iz­vo­de mo­gli da pro­da­ju.
– Zbog lo­še in­fra­struk­tu­re, od­sje­če­no­sti, ali i od­su­stva po­dr­ške lo­kal­ne vla­sti na če­lu sa DPS-om, ne­ma­ju pro­stor za pla­sman svo­jih pro­iz­vo­da na tr­ži­šte, pa se zbog to­ga nji­ho­va pro­iz­vod­nja uglav­nom ba­zi­ra na ma­nje ko­li­či­ne, za lič­nu upo­tre­bu. Sve ovo sa­slu­ša­li su pred­stav­ni­ci De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re, na če­lu sa pred­sjed­ni­kom Be­či­ćem, i raz­mi­je­ni­li ide­je i pla­no­ve ka­ko bi se raz­vi­lo ovo mje­sto, ali i ci­je­la op­šti­na. Kao i u osta­lim mje­sti­ma u plje­valj­skoj op­šti­ni, na­i­šli smo na ogrom­nu po­dr­šku, što je još jed­na sa­tis­fak­ci­ja, ali i do­kaz da su lju­di ov­dje sprem­ni da mi­je­nja­ju lo­še za bo­lje i da ura­de sve ka­ko bi im ži­vot bio lak­ši, ljep­ši i bo­ga­ti­ji, is­ti­če se u sa­op­šte­nju.B.Je.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"