Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kod Aca oročili pet miliona po najgorim kamatama * Staviću tačku na podjele u partiji * Mržnju i podmetanja ostavljam drugima * Baćinom sinu kazna osam mjeseci i 30.000 * Kod Aca oročili pet miliona po najgorim kamatama * Čovjek miš * Srpski zavoj o srpsko rame
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
IVAN VUJOVIĆ, FUNKCIONER SDP-a :
Premijeri Albanije i Makedonije nisu imali previše partnerskog razumijevanja zbog bojkota parlamenata, ali su istrajali i danas su lideri koji su pobijedili autokratije.

Vic Dana :)

Čovjek i žena spavaju. Usred noći odjednom se začuje neka buka spolja. Žena sva zbunjena i preplašena počne da viče:
- Jao, to mora da je moj muž!
Čovjek na to iskoči iz kreveta i sav unezvjeren, i kao od majke rođen, pobježe kroz prozor. Nakon nekoliko minuta vraća se on, sav izgreban, penje se u spavaću sobu i viče na ženu:
- Objasni mi šta ti znači ono „to je moj muž”, pa ja sam ti muž!
A žena će na to:
- Prvo ti meni objasni što si onda bježao?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-08-06 SEKRETARU POSLANIČKOG KLUBA DEMOSA DUŠANU SLIJEPČEVIĆU PRESTAO RADNI ODNOS
Otkaz stigao poštom
Dan - novi portal
Funk­ci­o­ner De­mo­sa Du­šan Sli­jep­če­vić sa­op­štio je ju­če da je do­bio od­lu­ku o pre­stan­ku rad­nog od­no­sa na mje­stu še­fa po­sla­nič­kog klu­ba te par­ti­je iako ni­kad ni­je ni za­klju­čio ugo­vor o ra­du za tu po­zi­ci­ju. Od­lu­ku o pre­stan­ku rad­nog od­no­sa pot­pi­sao je li­der De­mo­sa Mi­o­drag Le­kić.
– Ni­sam že­lio da se ba­vim de­ša­va­nji­ma u De­mo­su na svom pri­vat­nom pro­fi­lu. Ri­jet­ko sam i ina­če ob­ja­vlji­vao sa­dr­žaj ve­zan sa po­li­ti­kom i stran­kom. Da­nas sam pri­nu­đen da ob­ja­vim jed­nu stvar, jer odav­no ve­ću glu­post ni­sam vi­dio. Sre­ćom ra­di se o šte­ti na­či­nje­noj me­ni, pa ne­ka je pro­sto. Ovo rje­še­nje sam pre­kju­če do­bio mej­lom, a ju­če mi je po­štom sti­glo na adre­su Od­bo­ra Glav­nog gra­da De­mo­sa. Ni­sam ni pr­vi ni po­sled­nji ko­ji do­bi­ja ot­kaz sa­mo­vo­ljom ono­ga ko­ji pot­pi­su­je. Me­đu­tim, ja sam do­bio rje­še­nje o pre­ki­du rad­nog od­no­sa ko­ji ni­kad ni­sam za­sno­vao i is­te­ka ugo­vo­ra ko­ji ni­kad ni­sam pot­pi­sao. Za­mi­sli­te sa­mo do ko­je gra­ni­ce mo­ra da ide ne­či­ja že­lja za re­van­ši­zmom pa da sta­vi pot­pis na ova­ko ne­što. Strah me da ni­je sa­mo že­lja za re­van­ši­zmom, ne­go uz to i kla­sič­no ne­zna­nje i ne­po­zna­va­nje osnov­nih stva­ri. Mo­žda čak sa za­či­ni­ma kao što su: su­je­ta, gor­dost, oho­lost – na­pi­sao je Sli­jep­če­vić na svom fej­sbuk pro­fi­lu.
Tvr­di da se ovo de­si­lo sa­mo za­to što je imao dru­ga­či­je mi­šlje­nje.
– Igra­ti se stran­ke, od­jed­nom i iz­ne­na­da, kao po­ka­za­ti in­te­re­so­va­nje za pro­ce­du­re i for­me, zna da bu­de ne­zgod­na sport­ska di­sci­pli­na. Na kra­ju, ovo je sa­mo još je­dan u ni­zu do­ka­za da se do­no­se od­lu­ke i rje­še­nja bez ute­me­lje­nja, ona­ko še­ret­ski i za po­tre­be krat­ke ko­ri­sti. De­mo­krat­ski. A sad sa­mo za kraj krat­ko uoča­va­nje – DPS osta­vlja lju­de bez po­sla, a pot­pi­snik rje­še­nja me­ne osta­vlja bez rje­še­nja ko­je ni­sam ni imao – za­klju­čio je Sli­jep­če­vić.
Iz De­mo­sa su sa­op­šti­li da ra­de po za­ko­nu, što je, ka­ko na­vo­de, ve­o­ma la­ko pro­vje­ri­ti uvi­dom u do­ku­men­ta­ci­ju.
– Na­ža­lost, na­ša par­ti­ja se ovih da­na ba­vi is­pra­vlja­njem mno­gih ne­za­ko­ni­tih rad­nji, pa čak i onih na šte­tu svih za­po­sle­nih u De­mo­su, a ko­je su spro­vo­đe­ne po dik­ta­tu biv­šeg pred­sjed­ni­ka IO Go­ra­na Da­ni­lo­vi­ća. O tim, ali i dru­gim ma­hi­na­ci­ja­ma ko­je su ra­đe­ne pod nje­go­vom ko­man­dom, jav­nost će bi­ti bla­go­vre­me­no oba­vje­šte­na. Na pro­pa­gand­na fej­sbuk sa­op­šte­nja biv­šeg se­kre­ta­ra IO Du­ša­na Sli­jep­če­vi­ća, ko­ji po na­lo­gu svog men­to­ra Go­ra­na Da­ni­lo­vi­ća sko­ro dva mje­se­ca ne do­la­zi na po­sao za ko­ji je bio vi­so­ko pla­ćen – upr­kos či­nje­ni­ci da ne po­sje­du­je od­go­va­ra­ju­ću škol­sku spre­mu – ne­će­mo od­go­va­ra­ti – ob­ja­vlje­no je na zva­nič­noj fej­sbuk stra­ni­ci De­mo­sa.
V.R.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"