Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kod Aca oročili pet miliona po najgorim kamatama * Staviću tačku na podjele u partiji * Mržnju i podmetanja ostavljam drugima * Baćinom sinu kazna osam mjeseci i 30.000 * Kod Aca oročili pet miliona po najgorim kamatama * Čovjek miš * Srpski zavoj o srpsko rame
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
IVAN VUJOVIĆ, FUNKCIONER SDP-a :
Premijeri Albanije i Makedonije nisu imali previše partnerskog razumijevanja zbog bojkota parlamenata, ali su istrajali i danas su lideri koji su pobijedili autokratije.

Vic Dana :)

Čovjek i žena spavaju. Usred noći odjednom se začuje neka buka spolja. Žena sva zbunjena i preplašena počne da viče:
- Jao, to mora da je moj muž!
Čovjek na to iskoči iz kreveta i sav unezvjeren, i kao od majke rođen, pobježe kroz prozor. Nakon nekoliko minuta vraća se on, sav izgreban, penje se u spavaću sobu i viče na ženu:
- Objasni mi šta ti znači ono „to je moj muž”, pa ja sam ti muž!
A žena će na to:
- Prvo ti meni objasni što si onda bježao?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-08-06 NASTAVLJA SE POLEMIKA DEMOKRATA I DF-A Pljušte međusobne optužbe
Dan - novi portal
Lje­ko­vi­to je da gra­đa­ni ko­nač­no sa­zna­ju isti­nu – vi ni­kad ni­ste bi­li opo­zi­ci­ja, po­ru­či­le su ju­če De­mo­kra­te u od­go­vo­ru na op­tu­žbe De­mo­krat­skog fron­ta.
– Da bu­de­mo pre­ci­zni – ne­ki me­đu va­ma, na ni­žim funk­ci­ja­ma, iskre­no mi­sle i opo­zi­ci­o­no dje­lu­ju, ali sko­ro svi ta­ko­zva­ni li­de­ri DF-a su u jed­nom tre­nut­ku di­rekt­no od­ra­đi­va­li po­sao za še­fa. Onaj naj­buč­ni­ji, naj­pri­mi­tiv­ni­ji, naj­fru­stri­ra­ni­ji sop­stve­nim kom­plek­si­ma je, u stva­ri, naj­jef­ti­ni­ji na­jam­nik Aca i Mi­la – na­gla­ša­va­ju De­mo­kra­te.
Ka­ko do­da­ju „je­dan od ta­kvih po­slo­va ko­ji ste oba­vi­li za va­šeg še­fa je i pi­smo mon­stru­o­zne sa­dr­ži­ne ko­je ste htje­li pod­met­nu­ti cr­kvi, a ko­je je di­stri­bu­i­ra­no u su­sret nov­skim iz­bo­ri­ma, gdje se naj­o­gav­ni­jim ri­je­či­ma po­zi­va­lo na linč čla­no­va i sim­pa­ti­ze­ra De­mo­kra­ta”.
– Što se ti­če fi­nan­si­ra­nja, go­lim okom je bi­lo vi­dlji­vo da ste i DPS i vi u iz­bor­noj kam­pa­nji po­tro­ši­li na de­se­ti­ne mi­li­o­na eura, ali ne­ka, do­ći će vri­je­me da i jed­ni i dru­gi, po istim ar­ši­ni­ma, od­go­va­ra­te za no­vac do­vla­čen iz pod­ze­mlja. Što se nas ti­če, za sva­ki cent za ko­ji bi­lo ko pri­lo­ži do­kaz da je u De­mo­krat­sku Cr­nu Go­ru ušao mi­mo za­ko­na, sta­vlja­mo se pra­vo­sud­nim or­ga­ni­ma na ras­po­la­ga­nje, ali se, za raz­li­ku od vas, ne­će­mo po­zi­va­ti na imu­ni­tet, kri­ti po Skup­šti­ni, za­tva­ra­ti i mo­li­ti Fi­li­pa Vu­ja­no­vi­ća da nas po­mi­lu­je, jer se, za raz­li­ku od vas, ne bo­ji­mo Mi­la Đu­ka­no­vi­ća, ni nje­go­vih kri­mi­na­la­ca – po­ru­ču­ju De­mo­kra­te.
Ka­ko su do­da­li „ka­da za­stu­pa­te jed­nu na­ci­ju, a toj na­ci­ji je iz go­di­ne u go­di­nu sve go­re i go­re, a va­ma nov­ča­ni­ci i imo­vin­ski kar­to­ni sve de­blji i de­blji, on­da je za­klju­čak je­dan – go­spo­do „li­de­ri“, pro­da­je­te vje­ru za ve­če­ru.
– I sve to zbog cr­nih vre­ća, ko­je DPS do­vla­či iz pod­ze­mlja, a vi iz ra­znih cen­ta­ra mo­ći. Ipak, da vam od­mah bu­de ja­sno iako ste odav­no ušli u nje­nu re­a­li­za­ci­ju – pred­sta­va ku­ma An­dri­je, ku­ma Mi­la i sta­rog sva­ta Pe­đe u 30 či­no­va ne­će se za­vr­ši­ti ka­ko ste mi­sli­li, jer se ne mo­že bi­ti i Mi­lov kum i naj­ve­ći opo­zi­ci­o­nar – za­klju­ču­ju De­mo­kra­te.
Iz DF-a su oci­je­ni­li da „bru­tal­no is­tu­ra­ju­ći Alek­su Be­či­ća da sva­ko­dnev­no do­bi­ja no­ka­u­te u jav­no­sti, kre­a­tiv­ni tim ri­zi­ku­je da do No­ve go­di­ne od nji­ho­vog li­de­ra osta­nu po­li­tič­ki dug­mi­ći gar­ni­ra­ni kra­va­tom”.
– Ili se u stva­ri ra­di o na­mjer­nom tro­še­nju, ka­ko bi ga u po­god­nom tre­nut­ku na mje­stu pred­sjed­nič­kog kan­di­da­ta za­mi­je­no nje­gov gu­ru sa Me­ga­tren­da. DF iz­ra­ža­va ne­mjer­lji­vo za­do­volj­stvo što su po­tvr­đe­ni na­ši na­vo­di da se Alek­sa Be­čić u svom re­a­go­va­nju pro­tiv na­šeg sa­ve­za u pot­pu­no­sti sta­vio na stra­nu Mi­li­vo­ja Kat­ni­ća i da je li­der De­mo­kra­ta po uzo­ru na Sa­šu Sin­đe­li­ća do­bio sta­tus po­li­tič­kog svje­do­ka sa­rad­ni­ka – ka­že se u sa­op­šte­nju.
Iz DF-a is­ti­ču da „go­to­vo da dje­lu­je gro­tesk­no kad o otva­ra­nju ne­ka­kvih taj­nih do­si­jea go­vo­re po­li­tič­ke kre­a­tu­re ko­je su fi­nan­si­ra­li i još fi­nan­si­ra­ju kri­mi­nal­ni kla­no­vi ko­ji ih re­dov­no ču­pa­ju za uši ako sa­mo i po­mi­sle da ne vra­te ka­ma­tu’’. Sma­tra­ju da je upra­vo to glav­ni raz­log zbog ko­jeg De­mo­kra­te u afe­ri dr­žav­ni udar na­vi­ja­ju za Mi­li­vo­ja Kat­ni­ća.
– Ako će Alek­si Be­či­ću na­pa­di na DF po­mo­ći da mu ma­fi­ja opro­sti du­go­ve sprem­ni smo da se žr­tvu­je­mo i is­tr­pi­mo nje­go­vo sva­ko­dnev­no sa­mo­ra­zno­še­nje na ko­jem bi mu po­za­vi­dje­li i še­hi­di ISIL-a. Ali sva­ka­ko ne mo­že­mo to­le­ri­sa­ti po­li­tič­ko li­ce­mjer­stvo ko­je se po­ku­ša­va pred­sta­vi­ti kao obra­zac ba­vlje­nja po­li­ti­kom – is­ti­če se u sa­op­šte­nju DF-a.
V.R.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"