Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kod Aca oročili pet miliona po najgorim kamatama * Staviću tačku na podjele u partiji * Mržnju i podmetanja ostavljam drugima * Baćinom sinu kazna osam mjeseci i 30.000 * Kod Aca oročili pet miliona po najgorim kamatama * Čovjek miš * Srpski zavoj o srpsko rame
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
IVAN VUJOVIĆ, FUNKCIONER SDP-a :
Premijeri Albanije i Makedonije nisu imali previše partnerskog razumijevanja zbog bojkota parlamenata, ali su istrajali i danas su lideri koji su pobijedili autokratije.

Vic Dana :)

Čovjek i žena spavaju. Usred noći odjednom se začuje neka buka spolja. Žena sva zbunjena i preplašena počne da viče:
- Jao, to mora da je moj muž!
Čovjek na to iskoči iz kreveta i sav unezvjeren, i kao od majke rođen, pobježe kroz prozor. Nakon nekoliko minuta vraća se on, sav izgreban, penje se u spavaću sobu i viče na ženu:
- Objasni mi šta ti znači ono „to je moj muž”, pa ja sam ti muž!
A žena će na to:
- Prvo ti meni objasni što si onda bježao?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-08-07 DJEČIJA IGRA U PLAVU UMALO DA SE ZAVRŠI KOBNO
Dječak preživio strujni udar
Dan - novi portal
Tri­na­e­sto­go­di­šnji E.A. po­vri­je­đen je u pe­tak ve­če u Pla­vu ka­da je, dok se igrao sa dru­go­vi­ma, do­ži­vio struj­ni udar. Dje­čak je, sre­ćom, van ži­vot­ne opa­sno­sti. Te no­ći dje­ca su se igra­la kod biv­še ka­sar­ne, gdje se na­la­zi neo­be­zbi­je­đe­na tra­fo­sta­ni­ca. To­kom igre, dje­čak je do­hva­tio dio tra­fo­sta­ni­ce i do­šlo je do struj­nog uda­ra.
Dje­čak je sa ro­di­te­lji­ma Ade­lom i Mir­sa­dom, ko­ji su dr­ža­vlja­ni Slo­ve­ni­je, a ži­ve i ra­de u Nje­mač­koj, do­šao u Plav u po­sje­tu ro­đa­ci­ma.
Dok­tor Hit­ne slu­žbe u Pla­vu Al­mir Ak­sa­lić, ko­ji je s eki­pom od­mah sti­gao na li­ce mje­sta, ka­zao je da su pre­u­ze­li dje­ča­ka ko­ji je bio u svje­snom sta­nju, ali s ve­ćom do­zom pa­ni­ke.
– Pre­gle­da­li smo dje­ča­ka u Hit­noj, ura­di­li ono što je po­treb­no u ta­kvoj si­tu­a­ci­ji i od­mah ga tran­spor­to­va­li u Ur­gent­ni cen­tar u Be­ra­na­ma, gdje je zbri­nut i za­dr­žan zbog pra­će­nja. On je sta­bil­nog zdrav­stve­nog sta­nja – ka­zao je Ak­sa­lić.
Dje­ča­ko­va maj­ka Ade­la is­pri­ča­la je za „Dan“ da su se dje­ca, kao i sva­kog da­na, igra­la na igra­li­štu kod biv­še ka­sar­ne, gdje je i tra­fo­sta­ni­ca. Sin im je ka­zao da su vra­ta na tra­fo­sta­ni­ci bi­la otvo­re­na i da ih je on u igri do­hva­tio ru­kom, usled če­ga je i do­šlo do struj­nog uda­ra, što su po­tvr­di­la i dru­ga dje­ca.
– Šta da ka­žem osim da nas je ne­ka sre­ća po­gle­da­la i sin nam je ostao živ. Ne mo­že­mo da shva­ti­mo da su vra­ta tra­fo­sta­ni­ce bi­la otvo­re­na, da ta­ko već sto­je du­go i da ni­ko na to ni­je obra­ćao pa­žnju. Sva­ko je tu mo­gao da uđe ne­sme­ta­no, a pra­va sre­ća je da se do sad ni­je de­si­lo ni­šta tra­gič­no. Dje­ca su se tu igra­la žmur­ke, a moj sin je do­hva­tio ta vra­ta ru­kom, na­kon če­ga ga je stru­ja od­ba­ci­la. Li­je­va ru­ka mu je raz­re­za­na, vje­ro­vat­no od pa­da, a i na gla­vi ima ša­vo­ve od uši­va­nje na dva mje­sta, mi­sli­mo ta­ko­đe od pa­da. Na de­snoj ru­ci i ra­me­nu ima ope­ko­ti­ne. U bol­ni­ci u Bera­na­ma ka­žu da po­vre­de ni­je­su opa­sne i da je sta­bil­nog sta­nja, ali je u šo­ku–ka­za­la nam je dje­ča­ko­va maj­ka.
Ona je is­ta­kla da su za­hval­ni Va­tro­ga­snoj je­di­ni­ci ko­ja je lo­ci­ra­na u ne­po­sred­noj bli­zi­ni tra­fo­sta­ni­ce, či­ji su slu­žbe­ni­ci od­mah pri­te­kli u po­moć po­vri­je­đe­nom dje­ča­ku.N.V.


Vra­ta za­ključ­ana na­kon ne­zgo­de

Maj­ka po­vri­je­đe­nog dje­ča­ka ogor­če­na je zbog to­ga što ih ni­ko iz Elek­tro­di­stri­bu­ci­je ni­je po­zvao da pi­ta ka­ko je dje­čak ko­ji se po­vri­je­dio zbog nji­ho­ve ne­mar­no­sti. Ta­o­đe, is­ta­kla je da su vra­ta tra­fo­sta­ni­ce za­klju­ča­na na­kon ove ne­zgo­de ka­ko bi se pri­kri­lo da je dje­čak po­vri­je­đen.
– Na svu sre­ću, ni­je­smo do­ži­vje­li ono naj­go­re, i to nam je utje­ha. Ipak, ogor­če­ni smo što nas ni­ko iz Elek­tro­di­stri­bu­ci­je ni­je ni po­zvao da pi­ta šta je sa na­šim dje­te­tom, a ka­mo­li da nas po­sje­te. Do­šli su na li­ce mje­sta i za­tvo­ri­li vra­ta tra­fo­sta­ni­ce, vje­ro­vat­no da pri­kri­ju tu nji­ho­vu neo­zbilj­nost. Sra­mo­ta – is­ta­kla je maj­ka po­vri­je­đe­nog dje­ča­ka.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"