Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kod Aca oročili pet miliona po najgorim kamatama * Staviću tačku na podjele u partiji * Mržnju i podmetanja ostavljam drugima * Baćinom sinu kazna osam mjeseci i 30.000 * Kod Aca oročili pet miliona po najgorim kamatama * Čovjek miš * Srpski zavoj o srpsko rame
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
IVAN VUJOVIĆ, FUNKCIONER SDP-a :
Premijeri Albanije i Makedonije nisu imali previše partnerskog razumijevanja zbog bojkota parlamenata, ali su istrajali i danas su lideri koji su pobijedili autokratije.

Vic Dana :)

Čovjek i žena spavaju. Usred noći odjednom se začuje neka buka spolja. Žena sva zbunjena i preplašena počne da viče:
- Jao, to mora da je moj muž!
Čovjek na to iskoči iz kreveta i sav unezvjeren, i kao od majke rođen, pobježe kroz prozor. Nakon nekoliko minuta vraća se on, sav izgreban, penje se u spavaću sobu i viče na ženu:
- Objasni mi šta ti znači ono „to je moj muž”, pa ja sam ti muž!
A žena će na to:
- Prvo ti meni objasni što si onda bježao?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-08-07 FLEŠ
Dan - novi portal
Kra­li stru­ju
Osnov­ni sud u Ce­ti­nju po­tvr­dio je op­tu­žni­cu Osnov­nog dr­žav­nog tu­ži­la­štva pro­tiv Ć.V. iz Ce­ti­nje zbog iz­vr­še­nja kri­vič­nog dje­la te­ška kra­đa pod­stre­ka­va­njem. U op­tu­žni­ci je na­ve­de­no da je Ć.V. od 4. ju­na do 2.sep­tem­bra 2016.go­di­ne ukrao elek­trič­nu ener­gi­ju vla­sni­štvo ošte­će­nog CES, ukup­ne nov­ča­ne vri­jed­no­sti od 4.606,60 eura. Ce­ti­nja­nin se te­re­ti da je s umi­šlja­jem pod­stre­kao N.N. li­ce da do­vod­ni vi­še­žil­ni elek­tro­pro­vod­nik pre­ki­ne i pri­klju­či na tri auto­mat­ska osi­gu­ra­ča, te da po­red osi­gu­ra­ča in­sta­li­ra dvi­je sklop­ke ko­ji­ma je re­gu­li­san re­žim uklju­če­nja i is­klju­če­nja elek­tro­bro­ji­la sa elek­tro­di­stri­bu­tiv­ne mre­že, što je utvr­đe­no pri­li­kom kon­tro­le na­ve­de­nog mjer­nog mje­sta od stra­ne rad­ni­ka CES da­na 2.9.2016.go­di­ne, ko­jom pri­li­kom su obje sklop­ke bi­le u po­lo­ža­ju ka­da bro­ji­la ne re­gi­stru­ju utro­šak elek­trič­ne ener­gi­je. M.V.P.

U Ba­ru od­u­ze­te ci­ga­re­te
Slu­žbe­ni­ci Upra­ve ca­ri­na u Ba­ru pro­na­šli su i od­u­ze­li ci­ga­re­te bez cr­no­gor­skih ak­ci­znih mar­ki­ca.
Na­i­me, pri­pad­ni­ci Od­sje­ka za su­zbi­ja­nje kri­jum­ča­re­nja Upra­ve ca­ri­na, to­kom kon­tro­la spro­ve­de­nih na pod­ruč­ju op­šti­ne Bar, pro­na­šli su oko 1.000 ko­ma­da ci­ga­re­ta bez cr­no­gor­skih ak­ci­znih mar­ki­ca. Od­go­vor­nom li­cu je iz­dat pre­kr­šaj­ni na­log, a ro­ba je traj­no od­u­ze­ta. M.V.P.

Po­vri­je­đe­ne 24 oso­be
U Cr­noj Go­ri se u pro­te­kla 24 sa­ta do­go­di­lo 26 sa­o­bra­ćaj­nih ne­zgo­da, u ko­ji­ma su tri oso­be te­že po­vri­je­đe­ne, a 21 lak­še. Po­li­ci­ja je pod­ni­je­la 42 pre­kr­šaj­ne pri­ja­ve i iz­da­la 397 na­lo­ga za upla­tu nov­ča­nih ka­zni. Od­u­ze­to je 27 vo­zač­kih do­zvo­la i pet pa­ri re­gi­star­skih ta­bli­ca. M.V.P.

Po­kre­nu­ta is­tra­ga
Osnov­no dr­žav­no tu­ži­la­štvo u Ce­ti­nju otvo­ri­lo je is­tra­gu pro­tiv J.M. (27) i N.Ž. (19) iz tog gra­da zbog sum­nje da su po­či­ni­li kri­vič­no dje­lo ne­do­zvo­lje­no dr­ža­nje oruž­ja i eks­plo­ziv­nih ma­te­ri­ja. Ce­ti­nja­ni su uhap­še­ni ka­da su po­li­caj­ci na re­gi­o­nal­nom pu­tu Ce­ti­nje–Nje­gu­ši, u mje­stu Du­bo­vik, kon­tro­li­sa­li vo­zi­lo ko­jim je upra­vljao J.M., dok se na mje­stu su­vo­za­ča na­la­zio N.Ž. To­kom pre­gle­da vo­zi­la, po­li­cij­ski slu­žbe­ni­ci su pro­na­šli lo­vač­ku pu­šku ne­po­zna­te mar­ke sta­ri­je pro­iz­vod­nje, ato­mat­sku pu­šku ne­po­zna­te mar­ke sa okvi­rom u ko­jem su se na­la­zi­la 22 ko­ma­da mu­ni­ci­je ka­li­bra 7,62 mm, u ile­gal­nom po­sje­du.
Po­stu­pa­ju­ći na osno­vu ope­ra­tiv­nih sa­zna­nja, u ko­or­di­na­ci­ji sa dr­žav­nim tu­ži­o­cem u Osnov­nom dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Ce­ti­nju i po nje­go­vom na­lo­gu, slu­žbe­ni­ci OB Ce­ti­nje su iz­vr­ši­li pre­tres sta­na i pro­sto­ri­ja ko­je ko­ri­ste J.M. i N.Ž. Pri­li­kom pre­tre­sa sta­na ko­ji je ko­ri­stio J.M., slu­žbe­ni­ci po­li­ci­je su pro­na­šli i od­u­ze­li 12 ko­ma­da mu­ni­ci­je ka­li­bra 7,62mm u ile­gal­nom po­sje­du. M.V.P.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"