Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Zajedno i u smrt * Spreman sam i na sto godina robije * Kap po kap uništiše KAP * Zbrinuli porodice u državnim institucijama * Zajedno i u smrt * Dan kada je narod odbranio državu * Zid za čelo
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 16-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Svetalana Pešić, Centar za građansko obrazovanj:
– Kada je riječ o načinu trošenja budžetskih sredstava imamo dvostruke aršine. Najugroženiji slojevi jasno vide da se preko njih prelama sva štednja, dok se na drugim stranama neštedimice troši.

Vic Dana :)

Pripremili se ludaci da pobjegnu iz ludnice i spremili plan:
1. Uspavati čuvara i uzeti ključeve.
2. Otvoriti prva i druga vrata.
3 Pobjeći na slobodu!
I jedne večeri krenuli, uspavili čuvara, otvorili prva i druga vrata i onda je vođa rekao:
●Proba uspjela, sjutra bježimo!

Žena u parku nailazi na starca i ne može a da ne primijeti koliko srećno izgleda. Zastane i pita ga:
- Izgledate tako srećno i zadovoljno! Koja je tajna tako srećnog i dugog života!?
- Pušim kamaru cigareta, pijem litar piva dnevno, jedem samo masnu hranu i nikada ne vježbam.
- Stvarno!? Nevjerovatno! A koliko imate godina?
- 36.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Srbija - datum: 2017-07-09 MINISTAR POLJOPRIVREDE NAJAVIO DA ĆE MALINARI PUTOVATI NA EDUKACIJU U POLJSKU Nećemo prodavati zemlju strancima
Dan - novi portal
Mi­ni­star po­ljo­pri­vre­de Bra­ni­slav Ne­di­mo­vić iz­ja­vio je da je stav Vla­de Sr­bi­je ja­san – da ne­ma pro­da­je ze­mlji­šta stran­ci­ma.
– I u eks­po­zeu pre­mi­jer­ke Br­na­bić i u eks­po­zeu pret­hod­nog pre­mi­je­ra Vu­či­ća ja­sno je sta­vlje­no do zna­nja da će Sr­bi­ja pro­blem ri­je­ši­ti, a ri­je­ši­će se li­be­ra­li­za­ci­ja do 1. sep­tem­bra. Ide­ja je da se ogra­ni­či li­be­ra­li­za­ci­ja, da ogra­ni­či­mo stran­ci­ma do­la­zak do po­ljo­pri­vred­nog ze­mlji­šta – ka­že mi­ni­star.
Ne­di­mo­vić do­da­je da ni­je za­vr­še­na re­sti­tu­ci­ja i da su pro­blem svo­ji­ne u od­no­su dr­žav­nog ze­mlji­šta pre­ma pri­vat­nom.
– Mi će­mo po­sta­vi­ti ogra­ni­če­nja i ne­će bi­ti pro­ble­ma. Ne­će bi­ti pro­da­je ze­mlje stran­ci­ma i to će­mo re­gu­li­sa­ti za­ko­nom, a jav­no­sti će u po­ne­dje­ljak bi­ti pred­sta­vlje­na za­vr­šna ver­zi­ja iz­mje­na Za­ko­na o po­ljo­pri­vred­nom ze­mlji­štu – po­ru­ču­je Ne­di­mo­vić.
Is­ti­če da se „ne­će iz­mi­šlja­ti to­pla vo­da”, već da će se ogra­ni­či­ti li­be­ra­li­za­ci­ja ta­ko da se one­mo­gu­ći stran­ci­ma da u od­re­đe­nom vre­men­skom pe­ri­o­du mo­gu la­ko da do­đu do ze­mlje.
– Za fi­zič­ka li­ca će­mo to ve­za­ti za pre­bi­va­li­šte, a za stra­na prav­na li­ca za re­gi­star – na­po­mi­nje mi­ni­star.
Na pi­ta­nje da li će za fi­zič­ka li­ca taj rok bi­ti pet go­di­na, od­no­sno se­dam go­di­na za prav­na li­ca, Ne­di­mo­vić ka­že da su to ne­ka od rje­še­nja ko­ji­ma se gra­vi­ti­ra, ali da će u po­ne­dje­ljak-uto­rak to bi­ti pot­pu­no ja­sno.
Ka­že da se pret­hod­nih šest mje­se­ci ra­di na to­me da se utvr­di ku­da ide ma­li­nar­stvo u Sr­bi­ji i da ni­je bi­lo ri­je­či sa­mo o ci­je­ni ma­li­ne.
– Ne po­sto­ji ber­za ka­ko bi mo­gla da se utvr­di ci­je­na ma­li­ne. Tr­ži­šte re­gu­li­še ci­je­nu pro­iz­vo­da. Dr­ža­va uče­stvu­je sa­mo kao me­di­ja­tor i ra­di­li smo na pro­ce­su shva­ta­nja šta tre­ba ra­di­ti u bu­duć­no­sti. Polj­ska je naj­ve­ći kon­ku­rent Sr­bi­je na tr­ži­štu, zbog če­ga će pro­iz­vo­đa­či ot­pu­to­va­ti u tu ze­mlju da bi vi­dje­li ka­kva je si­tu­a­ci­ja – re­kao je Ne­di­mo­vić i na­po­me­nuo da je za na­bav­ku trak­to­ra ko­je sub­ven­ci­o­ni­še dr­ža­va sti­glo 2.300 za­htje­va.
M.Nj.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"