Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Za pranje para lani nijedna prijava * Za stanarine funkcionera 2,2 miliona eura * Medenici mjesečno 4.000, Vukčević dužan 265.000 * Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Suva krv * I jare i pare
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik GP URA:
I ministar Osman Nurković je priznao da članovi odbora direktora Monteputa nemaju neke naročite obaveze osim da po nekoliko puta godišnje prisustvuju sjednicama.

Vic Dana :)

Uhvati policajac lopova. Nemoćni lopov pita policajca:
●Je li mogu da odem čas do one pekare, umrijeću gladan?
Policajac reče:
●Idi, ali odmah da se vratiš.
Policajac ga pusti, lopov pobjegne. Sjutradan isti policajac uhvati istog lopova. Lopov mu kaže:
●Ajde molim te, pusti me da odem do one pekare, umrijeću gladan.
Policajac mu kaže:
●Da bre, nisam ja od juče, ti ostani tu, a ja ću da idem da ti kupim!

Pita sudija Muju: 
- Hoćete li mi reći ko je vaš saučesnik?!
- Na koga ja vam ličim, zar da odam rođenog brata?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-07-08 NASTAVLJENA ISTRAGA O RANJAVANJU BARANINA DEJANA BOROVIĆA
Mjesto pucnjave Napadači auto ukrali u Srbiji
Dan - novi portal
Bar­ski in­spek­to­ri do­šli su do sa­zna­nja da je auto­mo­bil „golf 5”, iz ko­jeg je pre­kju­če ra­njen Ba­ra­nin De­jan Bo­ro­vić, ukra­den u Srbiji. Oni su zbog to­ga za­tra­ži­li po­moć od ko­le­ga iz Srbije ka­ko bi po­ku­ša­li da utvr­de ko je otu­đio vo­zi­lo iz ko­jeg je po­či­njen na­pad.
Bo­ro­vić se u po­li­cij­skim evi­den­ci­ja­ma vo­di kao član gru­pa­ci­je ko­ju je pred­vo­dio sa­da po­koj­ni Lu­ka Đu­ro­vić, ko­jeg je na­sli­je­dio Alan Ko­žar, ko­ji je u bjek­stvu. Po­li­ci­ja je upra­vo za­to ju­če na in­for­ma­tiv­ni raz­go­vor po­zva­la ne­ko­li­ko oso­ba, me­đu ko­ji­ma su uglav­nom bi­li čla­no­vi su­prot­sta­vlje­ne kri­mi­nal­ne gru­pe ubi­je­nog Ar­mi­na Mu­še Osma­na­gi­ća. Ipak, ni­je bi­lo osno­va za za­dr­ža­va­nje ni­ko­ga od njih, pa su na­kon sa­slu­ša­nja svi pu­šte­ni na slo­bo­du.
Is­tra­ži­te­lji ko­ji ra­de na ra­svje­tlja­va­nju po­ku­ša­ja ubi­stva Bo­ro­vi­ća vje­ru­ju da će im snim­ci sa obli­žnjih ka­me­ra gdje se de­sio do­ga­đaj po­mo­ći da do­đu do na­pa­da­ča. Pr­vi re­zul­ta­ti is­tra­ge idu u do­brom prav­cu, a in­spek­to­ri oče­ku­ju da će sni­mak sa jed­ne ka­me­re, do ko­jeg su do­šli, ot­kri­ti ko je bio u vo­zi­lu iz ko­jeg je pu­ca­no. Dok tra­je vje­šta­če­nje tog snim­ka, in­spek­to­ri su sa­slu­ša­li vi­še oso­ba sa kri­mi­nal­nim do­si­je­i­ma, ali to ni­je bi­lo od ne­ke po­mo­ći. Bo­ro­vić je ka­zao in­spek­to­ri­ma da on ne zna ko bi mo­gao da ga na­pad­ne i šta bi bio mo­tiv to­ga.
– Me­đu­tim, pro­vje­ra­va­ju se svi mo­ti­vi, a ni­je is­klju­če­no da je na­log sti­gao sa stra­ne. Ta­ko­đe, sve uka­zu­je da na­pa­dač ni­je imao na­mje­ru da ubi­je Bo­ro­vi­ća, već da ga upo­zo­ri – ka­že naš sa­go­vor­nik.
Ba­ra­nin De­jan Bo­ro­vić, bez­bjed­no­sno in­te­re­sant­no li­ce, ra­njen je pre­kju­če oko 11.30 u Uli­ci Vla­di­mi­ra Ro­lo­vi­ća u Ba­ru. Za sa­da ne­po­zna­ti na­pa­dač is­pa­lio je, pre­ma ne­zva­nič­nim in­for­ma­ci­ja­ma, je­dan hi­tac na Bo­ro­vi­ća, ko­ji se na­la­zio u dru­štvu is­pred ka­fea „La Eskvi­na”. Bo­ro­vić se, pre­ma po­li­cij­skim evi­den­ci­ja­ma, vo­di kao član gru­pa­ci­je sa­da po­koj­nog Lu­ke Đu­ro­vi­ća.
On je svo­je­vre­me­no, ka­ko su pi­sa­li me­di­ji, do­vo­đen u ve­zu i sa gru­pom Dar­ka Ša­ri­ća, a po­ve­zi­van je sa ne­le­gal­nim po­slo­vi­ma ko­ji su se od­vi­ja­li u Ho­lan­di­ji, ali to ni­ka­da ni­je po­tvr­đe­no. Sum­nja se da je na Bo­ro­vi­ća ne­po­zna­ti na­pa­dač pu­cao iz auta u po­kre­tu, a u na­pa­du je ko­ri­šćen „golf 5”, nje­mač­kih re­gi­star­skih ozna­ka.
Ra­nje­ni Bo­ro­vić je, u prat­nji dru­go­va, pje­ške oti­šao do Do­ma zdra­vlja, gdje mu je uka­za­na po­moć.
Slu­žbe­ni­ci CB Bar oba­vi­li su uvi­đaj, a po­li­ci­ja je blo­ki­ra­la sve iz­la­ze iz gra­da i tra­ga za na­pa­da­čem.
Pre­ma in­for­ma­ci­ja­ma iz is­tra­ge, po­tvr­đe­no je da je po­li­ci­ja oko 12 ča­so­va na pe­ri­fe­ri­ji gra­da, u Bje­li­ši­ma, pro­na­šla za­pa­lje­ni auto­mo­bil i auto­mat­sku pu­šku iz ko­je je, ka­ko se pret­po­sta­vlja, pu­ca­no na Bo­ro­vi­ća. Slu­žbe­ni­ci CB Bar ju­če su u po­po­dnev­nim sa­ti­ma pre­tra­ži­va­li te­ren iz­me­đu Mu­zič­ke ško­le i Uli­ce Mi­la Bo­ško­vi­ća, što uka­zu­je na sum­nju da je mo­gu­će pu­ca­no sa ovog di­je­la pro­sto­ra. Puc­nja­va se de­si­la u vri­je­me ka­da je u cen­tru gra­da bi­lo pu­no pro­la­zni­ka, uglav­nom tu­ri­sta, ali i dje­ce, a u obli­žnjih de­se­tak ka­fi­ća, tr­go­vač­kih rad­nji i dru­gim objek­ti­ma bi­lo je pu­no lju­di. Pra­vo je ču­do, ka­ko tvr­de oče­vi­ci, da ni­je stra­dao još ne­ko.
Na pro­sto­ru po­red „La Eskvi­ne” na ka­me­noj pod­lo­zi osta­li su tra­go­vi kr­vi, za ko­je se pret­po­sta­vlja da po­ti­ču od ra­nje­nog Bo­ro­vi­ća.
`D.Ž.–D.S.


Sa­rad­nja sa Nje­mač­kom

In­spek­to­ri će pre­ko me­đu­naro­d­ne po­mo­ći za­tra­ži­ti i po­moć ko­le­ga u Nje­mač­koj. Ta­bli­ce na za­pa­lje­nom auto­mo­bi­lu po­ti­ču iz te ze­mlje i vje­ru­je se da su ukra­de­ne. Na­red­nih da­na će i zva­nič­no od njih bi­ti za­tra­že­no da oba­ve od­re­đe­ne pro­vje­re u tom prav­cu.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"