Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Za pranje para lani nijedna prijava * Za stanarine funkcionera 2,2 miliona eura * Medenici mjesečno 4.000, Vukčević dužan 265.000 * Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Suva krv * I jare i pare
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik GP URA:
I ministar Osman Nurković je priznao da članovi odbora direktora Monteputa nemaju neke naročite obaveze osim da po nekoliko puta godišnje prisustvuju sjednicama.

Vic Dana :)

Uhvati policajac lopova. Nemoćni lopov pita policajca:
●Je li mogu da odem čas do one pekare, umrijeću gladan?
Policajac reče:
●Idi, ali odmah da se vratiš.
Policajac ga pusti, lopov pobjegne. Sjutradan isti policajac uhvati istog lopova. Lopov mu kaže:
●Ajde molim te, pusti me da odem do one pekare, umrijeću gladan.
Policajac mu kaže:
●Da bre, nisam ja od juče, ti ostani tu, a ja ću da idem da ti kupim!

Pita sudija Muju: 
- Hoćete li mi reći ko je vaš saučesnik?!
- Na koga ja vam ličim, zar da odam rođenog brata?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-07-08 BEOGRADSKA STARLETA PRIVOĐENA NA INFORMATIVNI RAZGOVOR ZBOG SUMNJIVIH AKTIVNOSTI U CRNOJ GORI
Soraja (foto: Alo.rs) Soraju „ispratili” iz Porto Montenegra
Dan - novi portal
Be­o­grad­ska star­le­ta So­ra­ja Vu­če­lić pri­vo­đe­na je prek­si­noć na in­for­ma­tiv­ni raz­go­vor u ti­vat­sku po­li­ci­ju. Na­kon sa­slu­ša­nja gdje je, ka­ko „Dan” sa­zna­je iz po­li­ci­je, in­spek­to­ri­ma od­go­va­ra­la na pi­ta­nja o mo­ti­vu svog bo­rav­ka u Cr­noj Go­ri, Vu­če­li­će­va je pu­šte­na na slo­bo­du. Po­li­caj­ci­ma je to­kom sa­slu­ša­nja po­ka­za­la avi­on­sku kar­tu ko­jom je do­ka­za­la da ubr­zo na­pu­šta Cr­nu Go­ru.
In­ci­dent zbog ko­jeg je star­le­ta pri­vo­đe­na do­go­dio se prek­si­nić oko 20 ča­so­va u elit­nom tu­ri­stič­kom kom­plek­su Por­to Mon­te­ne­gro u Tiv­tu. Vu­če­li­će­va je sa dru­ga­ri­com A.K. bi­la u dru­štvu sa Pod­go­ri­ča­ni­ma Sa­šom Klo­kov­cem i Vi­do­jem Sta­ni­ši­ćem. Po­li­ci­ji je pr­vo pri­ja­vlje­no da je vo­zi­lo „BMW X5” ne­pro­pi­sno par­ki­ra­no is­pred tu­ri­stič­kog kom­plek­sa, zbog če­ga je po­li­ci­ja iza­šla na li­ce mje­sta. Ne­ko­li­ko go­sti­ju, ka­ko „Dan” sa­zna­je iz po­li­ci­je, ta­da se po­ža­li­lo da je ne­ko­li­ko oso­ba iza­zva­lo bla­ži in­ci­dent na ba­ze­nu. Po­li­caj­ci su za­tim u jed­nom ta­mo­šnjem re­sto­ra­nu za­te­kli Vu­če­li­će­vu sa pri­ja­te­lji­com i Kli­kov­cem i Sta­ni­ši­ćem, na­kon če­ga su svo če­tvo­ro pri­ve­de­ni na in­for­ma­tiv­ni raz­go­vor.
Na­kon vi­še­ča­sov­nog sa­slu­ša­nja svi su pu­šte­ni iz po­li­ci­je, a Sta­ni­šić i Kli­ko­vac od­mah su na­pu­sti­li Ti­vat, dok su Be­o­gra­đan­ke osta­le do le­ta za ko­ji su ima­le una­pri­jed re­zer­vi­sa­nu avi­on­sku kar­tu.
Osim to­ga, vo­zi­lo ko­jim su do­šli u Por­to Mon­te­ne­gro, spor­ni „BMW X5”, od­u­zet je. Vo­zi­lom nik­šić­kih re­gi­star­skih ozna­ka upra­vljao je Kli­ko­vac, a po­li­caj­ci su utvr­di­li da je auto­mo­bil vla­sni­štvo jed­nog Ba­ra­ni­na. Me­đu­tim, ka­ko su pred­nja sta­kla auta za­tam­nje­na na­knad­nim pre­prav­ka­ma, što je su­prot­no za­kon­skim pro­pi­si­ma, vo­zi­lo je od­u­ze­to i po­sla­to na van­red­ni teh­nič­ki pre­gled.
Kli­ko­vac i Sta­ni­šić po­li­ci­ji su po­zna­ti od ra­ni­je po iz­vr­še­nju kri­vič­nih dje­la, a Vu­če­li­će­va je ta­ko­đe vi­še pu­ta sa­slu­ša­va­na u po­li­ci­ji u Cr­noj Go­ri. Pri­je dvi­je go­di­ne da­la je is­kaz o ubi­stvu vo­đe jed­nog od bar­skih kla­no­va, sa­da po­koj­nog Ar­mi­na Mu­še Osma­na­gi­ća. Star­le­ta je ta­da, u apri­lu 2015. go­di­ne, uhap­še­na na ti­vat­skom aero­dro­mu po po­tjer­ni­ci bar­ske po­li­ci­je, ras­pi­sa­ne u okvi­ru is­tra­ge o ubi­stvu Mu­še Osma­na­gi­ća. Za njom je ne­ko­li­ko mje­se­ci ra­ni­je ras­pi­sa­na po­tjer­ni­ca jer se ni­je oda­zva­la na in­for­ma­tiv­ni raz­go­vor ve­zan za li­kvi­da­ci­ju Osma­na­gi­ća. Vu­če­li­će­va je na dan ubi­stva bi­la u lo­ka­lu „Sa­vo­ja”, is­pred ko­jeg je ubi­jen Osma­na­gić.
Vu­če­li­će­va je po­tra­ži­va­na ra­di pri­ku­plja­nja oba­vje­šte­nja, ali i zbog sum­nje da pri­kri­va va­žne do­ka­ze u tom pred­me­tu jer se is­kaz ko­ji je da­la u ok­to­bru ne sla­že sa is­ka­zi­ma dru­gih svje­do­ka.
Ona je to­kom pr­vog sa­slu­ša­nja iz­ja­vi­la da je ne­ko­li­ko da­na pri­je ubi­stva Osma­na­gi­ća do­šla u Bar ra­di sni­ma­nja spo­ta, te da ju je on po­zvao na ru­čak, pa se ta­ko slu­čaj­no za­de­si­la na mje­stu ubi­stva.
Me­đu­tim, bar­sku po­li­ci­ju su za­ni­ma­la i nje­na po­znan­stva sa po­je­di­nim bez­bjed­no­sno in­te­re­sant­nim li­ci­ma iz kri­mi­nal­nog mi­ljea tog gra­da.
So­ra­ja je na dan ubi­stva Osma­na­gi­ća do­šla u ka­fić „Sa­vo­ja” ka­ko bi od nje­ga uze­la „ma­se­ra­ti” za po­tre­be sni­ma­nja spo­ta.M.V.P.–Ž.K.


Pro­tje­ru­ju oso­be ri­zič­ne po bez­bjed­nost

Ovo ni­je pr­vi slu­čaj da zbog in­ci­de­na­ta ili bo­rav­ka u Por­to Mon­te­ne­gru pri­vo­de ili pro­tje­ru­ju oso­be za ko­je se pro­ci­je­ni da su po­ten­ci­jal­no ri­zič­ne po bez­bjed­nost i održavanje mira. Iz po­li­ci­je „Dan” sa­zna­je da je ak­ce­nat na bez­bjed­nost za vri­je­me se­zo­ne sta­vljen na Por­to Mon­te­ne­gro u ko­jem bo­ra­ve broj­ni tu­ri­sti. Upra­vo za­to ka­ko ne bi do­šlo do ve­ćih in­ci­de­na­ta, sum­nji­va li­ca se pri­vo­de na sa­slu­ša­nja da se utvr­di raz­log nji­ho­vog bo­rav­ka u Cr­noj Go­ri, a ne­ri­jet­ko se de­ša­va i da te oso­be bu­du pro­tje­ra­ne iz Cr­ne Go­re, ili sa­mo iz Tiv­ta.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"