Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Za pranje para lani nijedna prijava * Za stanarine funkcionera 2,2 miliona eura * Medenici mjesečno 4.000, Vukčević dužan 265.000 * Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Suva krv * I jare i pare
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik GP URA:
I ministar Osman Nurković je priznao da članovi odbora direktora Monteputa nemaju neke naročite obaveze osim da po nekoliko puta godišnje prisustvuju sjednicama.

Vic Dana :)

Uhvati policajac lopova. Nemoćni lopov pita policajca:
●Je li mogu da odem čas do one pekare, umrijeću gladan?
Policajac reče:
●Idi, ali odmah da se vratiš.
Policajac ga pusti, lopov pobjegne. Sjutradan isti policajac uhvati istog lopova. Lopov mu kaže:
●Ajde molim te, pusti me da odem do one pekare, umrijeću gladan.
Policajac mu kaže:
●Da bre, nisam ja od juče, ti ostani tu, a ja ću da idem da ti kupim!

Pita sudija Muju: 
- Hoćete li mi reći ko je vaš saučesnik?!
- Na koga ja vam ličim, zar da odam rođenog brata?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2017-07-08 FLEŠ
Dan - novi portal
Tra­že ured­ni­ke
Ra­dio-te­le­vi­zi­ja Cr­ne Go­re ras­pi­sa­la je kon­kurs za ime­no­va­nje ured­ni­ka Pr­vog, Dru­gog i Sa­te­lit­skog pro­gra­ma TVCG, kao i Ra­di­ja 98. Ured­ni­ci se ime­nu­ju na če­ti­ri go­di­ne. Da bi is­pu­ni­li uslo­ve kon­kur­sa za iz­bor ured­ni­ka Pr­vog, Dru­gog i Sa­te­lit­skog pr­o­gra­ma, te Ra­di­ja 98, kan­di­da­ti mo­ra­ju ima­ti vi­so­ku struč­nu spre­mu, naj­ma­nje pet go­di­na rad­nog is­ku­stva na no­vi­nar­skim i ured­nič­kim po­slo­vi­ma u me­di­ji­ma, te or­ga­ni­za­ci­o­ne spo­sob­no­sti i pro­fe­si­o­nal­ne re­fe­ren­ce za ured­nič­ke po­slo­ve u me­di­ji­ma.
Pri­ja­ve sa bi­o­gra­fi­jom i do­ka­zi­ma o is­pu­nja­va­nju uslo­va jav­nog kon­kur­sa po­treb­no je do­sta­vi­ti na adre­su JP Ra­dio i Te­le­vi­zi­ja Cr­ne Go­re, Pod­go­ri­ca, Bu­le­var re­vo­lu­ci­je 19, po­štom ili lič­no pre­ko ar­hi­ve RTCG, sa na­zna­kom „pri­ja­va na kon­kurs”.M.S.

U ne­dje­lju do 40 ste­pe­ni
U Cr­noj Go­ri će to­kom vi­ken­da bi­ti vi­so­ke tem­pe­ra­tu­re, a u ne­dje­lju se oče­ku­je 40 ste­pe­ni Cel­zi­ju­sa. U su­bo­tu će bi­ti sun­ča­no i ve­o­ma to­plo, a po­sli­je pod­ne će bi­ti umje­ren raz­voj oblač­no­sti, ko­ji na sje­ve­ru po­ne­gdje mo­že uslo­vi­ti krat­ko­traj­nu ne­sta­bil­nost. Naj­vi­ša dnev­na tem­pe­ra­tu­ra bi­će do 39 ste­pe­ni.
U ne­dje­lju će bi­ti sun­ča­no i ve­o­ma to­plo, a po­sli­je pod­ne se oče­ku­je raz­voj oblač­no­sti, a u sje­ver­nim i za­pad­nim pred­je­li­ma lo­kal­no je mo­gu­ća i krat­ko­traj­na ki­ša ili plju­sak i gr­mlja­vi­na. Ju­tar­nja tem­pe­ra­tu­ra bi­će od 14 do 24, naj­vi­ša dnev­na od 28 do 40 ste­pe­ni.M.S.

Otvo­re­na kan­ce­la­ri­ja
Lo­kal­na kan­ce­la­ri­ja Re­gi­o­nal­ne kan­ce­la­ri­je za sa­rad­nju mla­dih (RKSM) otvo­re­na je u Pod­go­ri­ci. RKSM je us­po­sta­vlje­na 4. ju­la 2015. go­di­ne na Sa­mi­tu li­de­ra Za­pad­nog Bal­ka­na u Pa­ri­zu, ka­da su vla­de Al­ba­ni­je, Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne, Cr­ne Go­re, Ko­so­va, Ma­ke­do­ni­je i Sr­bi­je pot­pi­sa­le me­đu­na­rod­ni spo­ra­zum o osni­va­nju kan­ce­la­ri­je, ka­ko bi tim in­sti­tu­ci­o­nal­nim me­ha­ni­zmom oja­ča­li sa­rad­nju mla­dih u re­gi­o­nu. Cilj lo­kal­ne kan­ce­la­ri­je u Pod­go­ri­ci bi­će us­po­sta­vlja­nje po­li­tič­ke i in­sti­tu­ci­o­nal­ne po­ve­za­no­sti mla­dih, a sve u du­hu sa­rad­nje i po­mi­re­nja na Za­pad­nom Bal­ka­nu. To je pr­va lo­kal­na kan­ce­la­ri­ja u re­gi­o­nu, a Cr­na Go­ra je pr­va od šest ze­ma­lja Za­pad­nog Bal­ka­na ko­ja je is­pu­ni­la sve uslo­ve za otva­ra­nje te kan­ce­la­ri­je.M.S.

Pri­ku­plja­ju po­moć
Fon­da­ci­ja „Ru­ka pri­ja­telj­stva” or­ga­ni­zu­je ak­ci­ju pri­ku­plja­nja nov­ca za ku­po­vi­nu ogre­va i hra­ne za so­ci­ja­lo ugro­že­ne po­ro­di­ce iz pet cr­no­gor­skih gra­do­va. Za­in­te­re­so­va­ni mo­gu po­ka­za­ti hu­ma­nu stra­nu ta­ko što će do­ni­ra­ti no­vac, dr­va ili dru­ge po­trep­šti­ne. Od pri­ku­plje­nog nov­ca bi­će ku­plje­na po dva me­tra dr­va i na­mir­ni­ce za 100 fa­mi­li­ja ko­je ima­ju dje­cu uz­ra­sta do 15 go­di­na, sam­ci­ma i ne­moć­ni­ma.
Oni ko­ji že­le da upla­te no­vac to mo­gu uči­ni­ti na ži­ro ra­čun u Pr­voj ban­ci 535–13393-558.M.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"