Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milov kum težak 15 miliona eura * U junu zakazuju preglede za decembar * Radulović organizovao prenos tri pištolja * Prijava odbačena, a Knežević jedva preživio * Milov kum težak 15 miliona eura * Vučić: Hrabro idemo iz mitologije u budućnost * Duo Mind Against i DJ Squire na Jazu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Momo Koprivica, poslanik Demokratske Crne Gore:
– Vlada ne odustaje od partijskog zapošljavanja.

Vic Dana :)


- Koja je razlika između pametnih i glupih frajera.
- Glupi pričaju viceve o plavušama a pametni ljubave sa njima.


Idu Mujo i Haso ulicom i gledaju ženske. Utom naiđu na jednojajčane bliznakinje. Pita Mujo Hasu:
- Bolan, Haso, koju ćeš?
Haso odgovori:
- Ja bih onu ljepšu.


Šta je brže od Cige koji bježi sa televizorom u rukama?
Njegov sin sa DVD-om.

Kako se zagrijeva crnogorska fudbalska reprezentacija?
Tri kruga oko Crne Gore!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2017-06-23 FLEŠ
Dan - novi portal
Bo­ško­vić u Du­brov­ni­ku
Mi­ni­star od­bra­ne Pre­drag Bo­ško­vić uče­stvu­je da­nas i sju­tra na kon­fe­ren­ci­ji na te­mu „Evrop­ska od­bram­be­na uni­ja – iz­me­đu po­tre­be i mo­guć­no­sti“, ko­ja se odr­ža­va u Du­brov­ni­ku. Ka­ko je na­ja­vlje­no iz Mi­ni­star­stva od­bra­ne (MO), Bo­ško­vić će uče­stvo­va­ti na pa­ne­lu na te­mu „Bez­bjed­no­sni iza­zo­vi u Ju­go­i­stoč­noj Evro­pi“.
Na sku­pu će uče­stvo­va­ti pred­stav­ni­ci Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne, Hr­vat­ske, Ko­so­va, Evrop­skog par­la­men­ta, Evrop­ske agen­ci­je za od­bra­nu, Evrop­ske slu­žbe za spolj­nu ak­ci­ju i dr.A.O.

Pot­pi­sa­li me­mo­ran­dum
Di­rek­tor Za­vo­da za za­po­šlja­va­nje Cr­ne Go­re (ZZZCG) Su­ljo Mu­sta­fić i pred­stav­nik UN­HCR-a u Cr­noj Go­ri Ro­ber­ta Mon­te­ve­ki pot­pi­sa­li su ju­če me­mo­ran­dum o ra­zu­mi­je­va­nju ra­di una­pre­đe­nja za­po­šlji­vo­sti li­ca ko­ja su do­bi­la me­đu­na­rod­nu za­šti­tu u na­šoj ze­mlji. Iz ZZZ su ka­za­li da će se sa­rad­nja dvi­je in­sti­tu­ci­je na­sta­vi­ti ka­ko bi se azi­lan­ti­ma i li­ci­ma pod sup­si­di­jar­nom za­šti­tom olak­šao pri­stup do­ho­dov­nim ak­tiv­no­sti­ma i omo­gu­ći­la so­cio-eko­nom­ska in­te­gra­ci­ja.
– No­vim Za­ko­nom o me­đu­na­rod­noj i pri­vre­me­noj za­šti­ti stra­na­ca, ko­ji tre­ba da stu­pi na sna­gu u ja­nu­a­ru 2018. go­di­ne, li­ci­ma ko­ji­ma je odo­bre­na me­đu­na­rod­na za­šti­ta, bi­će pru­že­na po­moć u in­te­gra­ci­ji u dru­štvo od stra­ne nad­le­žnog or­ga­na dr­ža­ve uz po­moć in­di­vi­du­al­nih pla­no­va in­te­gra­ci­je. Me­mo­ran­du­mom je pred­vi­đe­no da Za­vod za za­po­šlja­va­nje pro­mo­vi­še i pod­sti­če uklju­či­va­nje azi­la­na­ta i stra­na­ca pod sup­si­di­jar­nom za­šti­tom u tr­ži­šte ra­da i pro­gra­me pro­fe­si­o­nal­nog raz­vo­ja ko­ji se mo­gu po­nu­di­ti ne­za­po­sle­nim li­ci­ma u Cr­noj Go­ri – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
A.O.

Di­sku­si­ja o jav­noj upra­vi
Mi­ni­star­stvo jav­ne upra­ve (MJU), u sa­rad­nji sa Kan­ce­la­ri­jom Pro­gra­ma Uje­di­nje­nih na­ci­ja za raz­voj (UNDP) u Cr­noj Go­ri, or­ga­ni­zu­je da­nas kon­fe­ren­ci­ju za me­di­je po­vo­dom obi­lje­ža­va­nja 23. ju­na – Me­đu­na­rod­nog da­na jav­ne upra­ve.
– Na­kon uvod­nih iz­la­ga­nja usli­je­di­će pa­nel di­sku­si­je na ak­tu­el­ne te­me od dru­štve­nog zna­ča­ja: „Re­for­ma jav­ne upra­ve u Cr­noj Go­ri – re­zul­ta­ti i iza­zo­vi“, „Ka­ko iz­gra­di­ti jav­nu upra­vu po mje­ri gra­đa­na i bi­zni­sa“, „Ka­ko se re­for­ma jav­ne upra­ve spro­vo­di na lo­kal­nom ni­vou“ i „Vi­zi­ja bu­duć­no­sti jav­ne upra­ve u Cr­noj Go­ri“ – na­ja­vlje­no je iz MJU. A.O.

Od­lo­že­na šet­nja
Na­ci­o­nal­ni par­ko­vi Cr­ne Go­re (NPCG) od­lo­ži­li su pro­mo­tiv­ni do­ga­đaj „Pje­ša­če­nje s am­ba­sa­do­ri­ma u NP Pro­kle­ti­je“ zbog „ne­pred­vi­đe­nog ot­ka­zi­va­nja“ uče­šća jed­nog bro­ja pred­stav­ni­ka di­plo­mat­skog ko­ra. Iz tog pred­u­ze­ća su ka­za­li da će o da­tu­mu odr­ža­va­nja pro­mo­tiv­nog do­ga­đa­ja oba­vi­je­sti­ti na­knad­no.
A.O.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"