Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milov kum težak 15 miliona eura * U junu zakazuju preglede za decembar * Radulović organizovao prenos tri pištolja * Prijava odbačena, a Knežević jedva preživio * Milov kum težak 15 miliona eura * Vučić: Hrabro idemo iz mitologije u budućnost * Duo Mind Against i DJ Squire na Jazu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Momo Koprivica, poslanik Demokratske Crne Gore:
– Vlada ne odustaje od partijskog zapošljavanja.

Vic Dana :)


- Koja je razlika između pametnih i glupih frajera.
- Glupi pričaju viceve o plavušama a pametni ljubave sa njima.


Idu Mujo i Haso ulicom i gledaju ženske. Utom naiđu na jednojajčane bliznakinje. Pita Mujo Hasu:
- Bolan, Haso, koju ćeš?
Haso odgovori:
- Ja bih onu ljepšu.


Šta je brže od Cige koji bježi sa televizorom u rukama?
Njegov sin sa DVD-om.

Kako se zagrijeva crnogorska fudbalska reprezentacija?
Tri kruga oko Crne Gore!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2017-06-23 FLEŠ
Dan - novi portal
Ne­rad­na dva da­na
Po­vo­dom pred­sto­je­ćeg vjer­skog pra­zni­ka Ra­ma­zan­skog baj­ra­ma, za za­po­sle­ne mu­sli­man­ske vjere ne­rad­na će bi­ti dva da­na, sa­op­šte­no je iz Mi­ni­star­stva ra­da i so­ci­jal­nog sta­ra­nja.
– Na osno­vu Za­ko­na o svet­ko­va­nju vjer­skih pra­zni­ka vjer­ni­ci mu­sli­man­ske vjere ima­ju pra­vo na pla­će­no od­su­stvo ra­di svet­ko­va­nja vjer­skog pra­zni­ka Ra­ma­zan­ski baj­ram, i to po­ne­dje­ljak – 26. i uto­rak – 27. ju­na. Dr­žav­ni or­ga­ni, or­ga­ni lo­kal­ne sa­mo­u­pra­ve, jav­ne usta­no­ve, jav­na pred­u­ze­ća i dru­gi su­bjek­ti ko­ji oba­vlja­ju dje­lat­no­sti od jav­nog in­te­re­sa du­žni su da u pra­znič­ne da­ne obez­bi­je­de vr­še­nje po­slo­va či­jim bi pre­ki­dom mo­gle na­stu­pi­ti štet­ne po­sle­di­ce po gra­đa­ne ili dr­ža­vu – sa­op­šte­no je iz mi­ni­star­stva.M.S.

Perks do­pri­nio pro­mje­na­ma u dru­štvu
Za­hva­lju­ju­ći po­mo­ći i part­ner­stvu sa UNI­CEF-om, cr­no­gor­sko dru­štvo je da­nas otvo­re­ni­je i sprem­ni­je da se su­o­či sa svo­jim sla­bo­sti­ma i is­pra­vlja ih, oci­je­nio je pred­sjed­nik Vla­de Du­ško Mar­ko­vić, ko­ji je u opro­štaj­nu po­sje­tu pri­mio še­fa pred­stav­ni­štva te or­ga­ni­za­ci­je u Cr­noj Go­ri Ben­dža­mi­na Perk­sa. Na sa­stan­ku je po­seb­no is­tak­nut zna­čaj una­pre­đe­nja obra­zo­va­nja, a u tom kon­tek­stu na­gla­šen zna­čaj kva­li­tet­nog od­no­sa pre­ma dje­ci.
Preks je ju­če raz­go­va­rao i sa pred­sjed­ni­kom dr­ža­ve Fi­li­pom Vu­ja­no­vi­ćem i čel­ni­kom Skup­šti­ne Iva­nom Bra­jo­vi­ćem.M.S.

Do­na­ci­ja Emi­ra­ta
Am­ba­sa­da Uje­di­nje­nih Arap­skih Emi­ra­ta u Cr­noj Go­ri, po­vo­dom obi­lje­ža­va­nja mje­se­ca Ra­ma­za­na, do­ni­ra­la je 250 pa­ke­ta hra­ne i 250 pa­ke­ta ur­mi Mi­ni­star­stvu ra­da i so­ci­jal­nog stra­nja, ka­ko bi pa­ke­ti bi­li po­di­je­lje­ni po­ro­di­ca­ma u sta­nju so­ci­jal­ne po­tre­be. Do­na­ci­ju je pre­dao ot­prav­nik po­slo­va u am­ba­sa­di Ibra­him Ala­la­vi, a pri­mio di­rek­tor Di­rek­to­ra­ta za so­ci­jal­no sta­ra­nje i dječ­ju za­šti­tu u mi­ni­star­stvu Go­ran Ku­še­vi­ja. Mi­ni­star­stvo ra­da i so­ci­jal­nog sta­ra­nja će do­na­ci­ju pre­ko usta­no­va so­ci­jal­ne i dječ­je za­šti­te i dru­gih pru­ža­o­ca uslu­ga po­di­je­li­ti naj­u­gro­že­ni­jim ko­ri­sni­ci­ma.M.S.

Taj­no o imo­vi­ni
Sa­vjet Agen­ci­je za spre­ča­va­nje ko­rup­ci­je or­ga­ni­zo­va­će da­nas in­ter­nu pre­zen­ta­ci­ju po­stup­ka pot­pu­ne pro­vje­re po­da­ta­ka iz iz­vje­šta­ja o pri­ho­di­ma i imo­vi­ni dr­žav­nog slu­žbe­ni­ka. Iz­vje­štaj o pri­ho­di­ma i imo­vi­ni dr­žav­nog slu­žbe­ni­ka od­re­di­će se me­to­dom slu­čaj­nog uzor­ka, a sjed­ni­ca će bi­ti za­tvo­re­na za jav­nost.M.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"