Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Nema razloga da dolazimo na sjednicu * Pobrkali šar i skiptar * Lukšića saslušavaju zbog „Primorke” * Vlada i Ustavni sud se poigrali sa majkama * Za brucoše 600 mjesta * Vučjak šeta hodnicima KCCG * Grad obijelio imanja
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 15-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Momo Joksimović, Partija penzi., inval.i restitucije:
– Teret loših odluka Vlada stavlja na sirotinju.

Vic Dana :)

Sudija pita okrivljenog kojeg su uhvatili na djelu kako krade:
- Jeste li oženjeni?
- Ne, nisam i nikada neću biti!
- Toliko pametan čovjek, a krade!U bolnici za vrijeme doručka:
- Ovaj čaj je grozan!- kaže pacijent.
- To nije čaj, to je kafa! - kaže drugi.
- Hajde, ko hoće još supe?- pita bolničarka.


- Zašto pijetao ujutro kukuriče?
- Zato što poslije ne može doći do riječi.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-06-14 FLEŠ
Dan - novi portal
Op­tu­žen zbog kra­đe
Osnov­ni sud u Be­ra­na­ma po­tvr­dio je op­tu­žni­cu Osnov­nog dr­žav­nog tu­ži­la­štva u tom gra­du pro­tiv M.M. zbog kri­vič­nog dje­la te­ška kra­đa.
Pre­ma op­tu­žni­ci, on je 13. de­cem­bra 2016.go­di­ne, u Po­lim­skoj uli­ci u Be­ra­na­ma, u na­mje­ri da se­bi pri­ba­vi pro­tiv­prav­nu imo­vin­sku ko­rist, obio pro­zor iz­nad ula­znih vra­ta ka­fe-ba­ra „Ko­bra”, vla­sni­štv o ošte­će­nog M.V. U šao je u obje­kat i ukrao 330 eura i po­tvr­du od kla­di­o­ni­ce “Vol­ka­no” u iz­no­su od 49,56 eura, či­me je se­bi na šte­tu ošte­će­nog pri­ba­vio pro­tiv­prav­nu imo­vin­sku ko­rist u ukup­nom iz­no­su od 379,56 eura.D.Ž.

Zlo­sta­vljao su­gra­đa­ni­na
Di­sci­plin­ski tu­ži­lac je po­kre­nuo di­sci­plin­ski po­stu­pak pro­tiv K.V., po­li­caj­ca u Odje­lje­nju gra­nič­ne bez­bjed­no­sti Ro­ža­je, za­to što se po­na­šao su­prot­no Ko­dek­su po­li­cij­ske eti­ke. On je kao slu­žbe­no li­ce u vr­še­nju slu­žbe­ne du­žno­sti po­či­nio kri­vič­no dje­lo iz čla­na 166a stav 1 u ve­zi sta­va 1 Kri­vič­nog za­ko­ni­ka Cr­ne Go­re, za ko­je je pra­vo­sna­žno osu­đen. K.V. je 1.8.2015.go­di­ne, za vri­je­me oba­vlja­nja du­žno­sti po­li­cij­skog slu­žbe­ni­ka na GP Dra­če­no­vac, oko 20 ča­so­va, u hod­ni­ku GP zlo­sta­vljao li­ce Š.S. na na­čin što ga je dr­žao za ru­ke, sti­skao i gu­rao da uđe u kan­ce­la­ri­ju Gra­nič­ne po­li­ci­je, či­me je po­či­nio te­žu po­vre­du slu­žbe­ne du­žno­sti iz čla­na 106 stav 1 tač­ka 4 Za­ko­na o unu­tra­šnjim po­slo­vi­ma.D.Ž.

Ras­pi­san kon­kurs
Po­li­cij­ska aka­de­mi­ja u Da­ni­lov­gra­du ras­pi­sa­la je kon­kurs za upis 11. ge­ne­ra­ci­je po­la­zni­ka ko­ji će se ško­lo­va­ti po obrazovnom pro­gra­mu za za­ni­ma­nje po­li­ca­jac/ka. Tim po­vo­dom za da­nas je pla­ni­ran rad­ni do­ru­čak u Po­li­cij­skoj aka­de­mi­ji. Bi­će po­di­je­ljen i tekst kon­kur­sa ka­ko bi se svi za­in­te­re­so­va­ni bli­že upo­zna­li sa za­htje­vi­ma i pro­po­zi­ci­ja­ma pro­ce­sa se­lek­ci­je i re­gru­ta­ci­je.D.Ž.

Šver­co­vao ci­ga­re­te
Ca­ri­ni­ci su u jed­noj po­ro­dič­noj ku­ći u oko­li­ni No­vog Pa­za­ra za­pli­je­ni­li 1.950 bok­so­va ra­znih ci­ga­re­ta bez ak­ci­zne mar­ki­ce. Pro­vje­ra­va­ju­ći in­for­ma­ci­je do ko­jih su do­šli ope­ra­tiv­nim ra­dom na te­re­nu, ca­ri­ni­ci su oko dva sa­ta po­sli­je po­no­ći ot­kri­li ku­ću u me­stu Oso­je na­do­mak No­vog Pa­za­ra, za ko­ju su po­sto­ja­le in­di­ci­je da se u njoj kri­je ve­ća ko­li­či­na kri­jum­ča­re­nih ci­ga­re­ta. Ka­da je po­li­ci­ja sti­gla na li­ce me­sta, iz­vr­šen je pre­tres po­me­nu­te ku­će, či­ji je vla­snik 26-go­di­šnji mje­šta­nin, gdje su i pro­na­đe­ne šver­co­va­ne ci­ga­re­te.D.Ž.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"