Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Roganović osumnjičen za lažne dojave * Damjanović: Neću vratiti mandat SNP: Ne valja mu partija, ali valjaju mandat i Prva banka * Cetinjanin ranjen u vrat * Čudotvorac sabrao hiljade vjernika * Mlađi smo nego što smo mislili * Roganović osumnjičen za lažne dojave * Krst Svetog Jovana Vladimira štiti Crnu Goru
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-05-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik URA :
Ni nakon dvije godine gradnje nemamo nijedan metar autoputa. Svaki treći euro u budžetu je pozajmljen, a tek nas čeka zaduživanje za autoput jer je dosad povučeno 200 miliona eura.

Vic Dana :)

Potrošnja
Prodavac automobila objašnjava plavuši:
- Ovaj automobil troši u gradu 8 litara, a na otvorenom troši 6 litara.
Ova ga iznenađeno upita:
- Molim Vas, pa kako auto zna da li je u gradu ?!

Fata: Šta bi ti, bolan, volio da sam ja?Mujo: Kalendar.Fata: Što, je l‘ da me gledaš svaki dan?Mujo: Ne, nego da te mijenjam svake godine!

Sjedi baba u autobusu preko puta nekog momka. On žvaće žvaku, a baba će: - Džabe ti meni pričaš, sinko, ja tebe ništa ne čujem..Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-05-12 TRANSPARENSI INTERNEŠENEL I GRUPA NVO TRAŽE OD MINISTRA EVROPSKIH POSLOVA DA PREISPITA RANIJU ODLUKU Maraša vratiti u radnu grupu
Dan - novi portal
Tran­spa­ren­si in­ter­ne­še­nel i gru­pa ne­vla­di­nih or­ga­ni­za­ci­ja iz Cr­ne Go­re za­tra­ži­li su ju­če od mi­ni­stra evrop­skih po­slo­va Alek­san­dra An­dri­je Pe­jo­vi­ća da iz­mje­nom ra­ni­je do­ni­je­tog za­ključ­ka ime­nu­je pred­stav­ni­ka Mre­že za afir­ma­ci­ju ne­vla­di­nog sek­to­ra (MANS) za čla­na rad­ne gru­pe za pre­go­vo­re u po­gla­vlju 23.
Tran­spa­ren­si in­ter­ne­še­nel sa­op­štio je u otvo­re­nom pi­smu pre­mi­je­ru Du­šku Mar­ko­vi­ću da su, kao glo­bal­ni po­kret za bor­bu pro­tiv ko­rup­ci­je, za­bri­nu­ti zbog ukla­nja­nja Vu­ka Ma­ra­ša iz MANS-a iz vla­di­ne Rad­ne gru­pe za bor­bu pro­tiv ko­rup­ci­je sa fo­ku­som na Po­gla­vlje 23 o pri­stu­pa­nju Cr­ne Go­re Evrop­skoj uni­ji. MANS je part­ner Tran­spa­ren­si in­ter­ne­še­ne­la u Cr­noj Go­ri.
– To je ne­pri­hva­tlji­vo i iz­gle­da kao da Vla­da po­ka­zu­je da ne shva­ta ozbilj­no bor­bu pro­tiv ko­rup­ci­je. Od­lu­ka da se Ma­raš is­klju­či iz rad­ne gru­pe, do­ni­je­ta kra­jem apri­la, ša­lje po­gre­šnu po­ru­ku o sta­vu Va­še vla­de o bor­bi pro­tiv ko­rup­ci­je, što bi tre­ba­lo da bu­de ključ­ni pri­o­ri­tet za Cr­nu Go­ru u pro­ce­su in­te­gra­ci­je u EU. MANS je naj­ja­ča ne­za­vi­sna or­ga­ni­za­ci­ja za bor­bu pro­tiv ko­rup­ci­je u Cr­noj Go­ri i na taj na­čin tre­ba da bu­de za­stu­plje­na u rad­noj gru­pi, uko­li­ko se že­li da ta gru­pa bu­de efi­ka­sna i kre­di­bil­na – po­ru­či­la je Ro­bin Hods, di­rek­tor Tran­spa­ren­si in­ter­ne­še­ne­la.
U pi­smu mi­ni­stru Alek­san­dru An­dri­ji Pe­jo­vi­ću, ko­je su pot­pi­sa­li Ma­ja Ra­i­če­vić iz Cen­tra za žen­ska pra­va, Da­li­bor­ka Ulja­re­vić iz Cen­tra za gra­đan­sko obra­zo­va­nje, Ste­vo Muk iz In­sti­tu­ta al­ter­na­ti­va, Ana No­va­ko­vić iz Cen­tra za raz­voj ne­vla­di­nih or­ga­ni­za­ci­ja i Ma­ri­na Vu­ja­čić u ime Udru­že­nja mla­dih sa hen­di­ke­pom Cr­ne Go­re, ta­ko­đe se tra­ži vra­ća­nje Ma­ra­ša u Rad­nu gru­pu. Na­gla­ša­va­ju da je oba­ve­za Vla­de Cr­ne Go­re da pro­ces pre­go­vo­ra o pri­stu­pa­nju Evrop­skoj uni­ji vo­di tran­spa­rent­no i da omo­gu­ći ade­kvat­no uče­šće ci­vil­nog sek­to­ra.V.R.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"