Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Roganović osumnjičen za lažne dojave * Damjanović: Neću vratiti mandat SNP: Ne valja mu partija, ali valjaju mandat i Prva banka * Cetinjanin ranjen u vrat * Čudotvorac sabrao hiljade vjernika * Mlađi smo nego što smo mislili * Roganović osumnjičen za lažne dojave * Krst Svetog Jovana Vladimira štiti Crnu Goru
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-05-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik URA :
Ni nakon dvije godine gradnje nemamo nijedan metar autoputa. Svaki treći euro u budžetu je pozajmljen, a tek nas čeka zaduživanje za autoput jer je dosad povučeno 200 miliona eura.

Vic Dana :)

Potrošnja
Prodavac automobila objašnjava plavuši:
- Ovaj automobil troši u gradu 8 litara, a na otvorenom troši 6 litara.
Ova ga iznenađeno upita:
- Molim Vas, pa kako auto zna da li je u gradu ?!

Fata: Šta bi ti, bolan, volio da sam ja?Mujo: Kalendar.Fata: Što, je l‘ da me gledaš svaki dan?Mujo: Ne, nego da te mijenjam svake godine!

Sjedi baba u autobusu preko puta nekog momka. On žvaće žvaku, a baba će: - Džabe ti meni pričaš, sinko, ja tebe ništa ne čujem..Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-05-12 FLEŠ
Dan - novi portal
Po­li­ca­jac vo­zio pi­jan
Di­sci­plin­ski tu­ži­lac MUP-a po­kre­nuo je di­sci­plin­ski po­stu­pak pro­tiv R.Š., sta­ri­jeg po­li­caj­ca u Sta­ni­ci gra­nič­ne po­li­ci­je Bi­je­lo Po­lje, za­to što se 23.12.2016. go­di­ne, u 14.28, ka­da ni­je bio na du­žno­sti, u po­li­cij­skoj uni­for­mi, po­na­šao su­prot­no Ko­dek­su po­li­cij­ske eti­ke. On je u Bi­je­lom Po­lju upra­vljao pri­vat­nim mo­tor­nim vo­zi­lom mar­ke „golf”, pod dej­stvom al­ko­ho­la, ko­jom pri­li­kom su po­li­cij­ski slu­žbe­ni­ci sa­o­bra­ćaj­ne pa­tro­le CB Bi­je­lo Po­lje utvr­di­li da ima 1,78 pro­mi­la al­ko­ho­la u or­ga­ni­zmu. Na taj na­čin je po­či­nio te­žu po­vre­du slu­žbe­ne du­žno­sti Za­ko­na o unu­tra­šnjim po­slo­vi­ma.D.Ž.

Šver­co­vao dro­gu
Vi­ši sud u Pod­go­ri­ci po­tvr­dio je op­tu­žni­cu Vi­šeg dr­žav­nog tu­ži­la­štva u Pod­go­ri­ci pro­tiv okri­vlje­nog R.I., zbog iz­vr­še­nja kri­vič­nog dje­la – neo­vla­šće­na pro­iz­vod­nja, dr­ža­nje i sta­vlja­nje u pro­met opoj­nih dro­ga. Op­tu­žni­com je pred­sta­vlje­no da je okri­vlje­ni 10.12.2016. go­di­ne, u ZIKS-u, op­šti­na Da­ni­lov­grad, kao i u ku­ći u mje­stu Ko­ma­ni – Ća­fa bb, neo­vla­šće­no ra­di pro­da­je dr­žao opoj­nu dro­gu „bu­pre­nor­fin”, „al­pra­zo­lam” i „di­ja­ze­pam”, kao i ma­ri­hu­a­nu. Okri­vlje­ni je u ZIKS-u, pri­li­kom po­sje­te svo­joj su­pru­zi, dr­žao kod se­be, u šte­pu od do­njeg ve­ša, jed­nu ta­ble­tu „bu­pre­nor­fi­na” ne­to ma­se 0,107 gra­ma, dok je u svo­joj tor­bi, ko­ja se na­la­zi­la is­pred ula­znih vra­ta pri­jav­ni­ce ZIKS-a, dr­žao opoj­nu dro­gu „al­pra­zo­lam”, i to 123 ta­ble­te u far­ma­ce­ut­skom pa­ko­va­nju „ksa­lo­la”. Pre­tre­som nje­go­ve ku­će pro­na­đe­ne su če­ti­ri ta­ble­te „al­pra­zo­la­ma”, kao i tri pa­ke­ti­ća sa ma­ri­hu­a­nom, ne­to ma­se 1,744 gra­ma.
D.Ž.

Pod­ni­je­to 39 pri­ja­va
U Cr­noj Go­ri se u po­sled­nja 24 sa­ta do­go­di­lo 17 sa­o­bra­ćaj­nih ne­zgo­da, u ko­ji­ma su dvi­je oso­be te­že po­vri­je­đe­ne, a pet lak­še. Iz­da­to je 511 na­lo­ga za upla­tu nov­ča­nih ka­zni i pod­ni­je­to 39 pre­kr­šaj­nih pri­ja­va. Po­li­ci­ja je od­u­ze­la 20 vo­zač­kih do­zvo­la i če­ti­ri pa­ra re­gi­star­skih ta­bli­ca.
D.Ž.

Od­u­zet du­van
Pri­pad­ni­ci MUP-a u Uži­cu za­pli­je­ni­li su oko 150 ki­lo­gra­ma re­za­nog du­va­na, a pro­tiv osum­nji­če­nih bi­će pod­ni­je­te kri­vič­ne pri­ja­ve­zbog po­sto­ja­nja osno­va sum­nje da su iz­vr­ši­li kri­vič­no dje­lo ne­do­zvo­ljen pro­met ak­ci­znih pro­iz­vo­da. Ka­ko je na­ve­de­no u sa­op­šte­nju Po­li­cij­ske upra­ve u Uži­cu, na­sta­vlja­ju­ći rad na su­zbi­ja­nju ne­do­zvo­lje­nog pro­me­ta ak­ci­znih pro­iz­vo­da, u bli­zi­ni auto­bu­ske sta­ni­ce, po­li­ci­ja je za­te­kla že­nu sa tri ve­će tor­be u ko­ji­ma se na­la­zi­lo oko 120 ki­lo­gra­ma re­za­nog du­va­na. Pri­li­kom pre­gle­da „fol­ksva­ge­na” užič­kih re­gi­star­skih ozna­ka, ko­jim je upra­vljao dva­de­set­de­ve­to­go­di­šnji mu­ška­rac iz Ko­sje­ri­ća, po­li­ci­ja je pro­na­šla oko 30 ki­lo­gra­ma re­za­nog du­va­na upa­ko­va­nog u tri pla­stič­na dža­ka.D.Ž.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"