Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Roganović osumnjičen za lažne dojave * Damjanović: Neću vratiti mandat SNP: Ne valja mu partija, ali valjaju mandat i Prva banka * Cetinjanin ranjen u vrat * Čudotvorac sabrao hiljade vjernika * Mlađi smo nego što smo mislili * Roganović osumnjičen za lažne dojave * Krst Svetog Jovana Vladimira štiti Crnu Goru
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-05-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik URA :
Ni nakon dvije godine gradnje nemamo nijedan metar autoputa. Svaki treći euro u budžetu je pozajmljen, a tek nas čeka zaduživanje za autoput jer je dosad povučeno 200 miliona eura.

Vic Dana :)

Potrošnja
Prodavac automobila objašnjava plavuši:
- Ovaj automobil troši u gradu 8 litara, a na otvorenom troši 6 litara.
Ova ga iznenađeno upita:
- Molim Vas, pa kako auto zna da li je u gradu ?!

Fata: Šta bi ti, bolan, volio da sam ja?Mujo: Kalendar.Fata: Što, je l‘ da me gledaš svaki dan?Mujo: Ne, nego da te mijenjam svake godine!

Sjedi baba u autobusu preko puta nekog momka. On žvaće žvaku, a baba će: - Džabe ti meni pričaš, sinko, ja tebe ništa ne čujem..Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2017-05-12 FLEŠ
Dan - novi portal
Iva­no­vić na če­lu Di­rek­to­ra­ta
Do­sa­da­šnji vr­ši­lac du­žno­sti (v.d.) ge­ne­ral­nog di­rek­to­ra Di­rek­to­ra­ta za po­li­ti­ku od­bra­ne u Mi­ni­star­stvu od­bra­ne Ivi­ca Iva­no­vić ime­no­van je za ge­ne­ral­nog di­rek­to­ra. To je od­lu­če­no na ju­če­ra­šnjoj sjed­ni­ci Vla­de.
Vla­da je ju­če raz­ri­je­ši­la du­žno­sti čla­na Ko­mi­si­je za ras­po­dje­lu di­je­la pri­ho­da od iga­ra na sreć, Na­ta­šu Ga­zi­vo­du, biv­šu se­kre­tar­ku Mi­ni­star­stva kul­tu­re, na lič­ni za­htjev.
A.O.

Do­go­vor o mi­gra­ci­ja­ma
Kan­ce­la­ri­je Me­đu­na­rod­ne or­ga­ni­za­ci­je za mi­gra­ci­je (IOM) i Vi­so­kog ko­me­sa­ri­ja­ta Uje­di­nje­nih na­ci­ja (UN) za iz­bje­gli­ce (UN­HCR), or­ga­ni­zu­ju pred­sta­vlja­nje glo­bal­nog do­go­vo­ra o mi­gra­ci­ja­ma. Do­ga­đaj se or­ga­ni­zu­je u sa­rad­nji sa Mi­ni­star­stvom vanj­skih po­slo­va.
– Do­ga­đaj se na­do­ve­zu­je na usva­ja­nje Nju­jor­ške de­kla­ra­ci­je o mi­gran­ti­ma i iz­bje­gli­ca­ma od 19.9.2016. go­di­ne – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
A.O.

Jo­kić u Ati­ni
Na­čel­nik Ge­ne­ral­šta­ba Voj­ske Cr­ne Go­re (VCG), ge­ne­ral-pot­pu­kov­nik Lju­bi­ša Jo­kić uče­stvo­vao je na 11. Kon­fe­ren­ci­ji na­čel­ni­ka ge­ne­ral­šta­bo­va ze­ma­lja Bal­ka­na ko­ja je odr­ža­na u Ati­ni. Iz Mi­ni­str­stva od­bra­ne je sa­op­šte­no da se Jo­kić sa­stao sa na­čel­ni­kom GŠ Grč­ke, ad­mi­ra­lom Evan­ge­lo­som Apo­sto­la­ki­som, kon­sta­tu­ju­ći da je ova ze­mlja ima­la ulo­gu pr­ve kon­takt am­ba­sa­de NA­TO za Cr­nu Go­ru.
– To­kom tog pe­ri­o­da, raz­vi­je­na je in­ten­ziv­na i obo­stra­no ko­ri­sna sa­rad­nja, a kroz re­gi­o­nal­ne ini­ci­ja­ti­ve us­po­sta­vlje­na je od­lič­na mul­ti­la­te­ral­na sa­rad­nja, po­put sa­rad­nje mor­na­ri­ca kroz ADRI­ON ini­ci­ja­ti­vu i niz pro­je­ka­ta kroz Fo­rum na­čel­ni­ka ge­ne­ral­šta­bo­va ze­ma­lja Bal­ka­na. Sa­go­vor­ni­ci su raz­go­va­ra­li i o mo­guć­no­sti­ma uče­šća va­zdu­ho­plov­nih sna­ga Re­pu­bli­ke Grč­ke u NA­TO mi­si­ji za za­šti­tu va­zdu­šnog pro­sto­ra Cr­ne Go­re – pi­še u sa­op­šte­nju.
Jo­kić se sa­stao i sa na­čel­ni­ci­ma Ge­ne­ral­šta­ba Voj­ske Sr­bi­je Lju­bi­šom Di­ko­vi­ćem, na­čel­ni­kom Zdru­že­ne ko­man­de Oru­ža­nih sna­ga Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne An­tom Je­le­čem i na­čel­ni­kom Ge­ne­ral­šta­ba Voj­ske Ma­ke­do­ni­je Me­to­di­jem Ve­lič­kov­skim.
– Raz­go­vo­ri su bi­li po­sve­će­ni na­stav­ku i una­pre­đe­nju bi­la­te­ral­ne voj­no-voj­ne sa­rad­nje. To­kom raz­go­vo­ra is­ka­za­na je sprem­nost Cr­ne Go­re da po­di­je­li svo­ja is­ku­stva iz re­for­mi od­bram­be­nog sek­to­ra i is­ku­stva iz pro­ce­sa in­te­gra­ci­je u NA­TO – na­ve­li su iz MO.
A.O.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"