Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ojadili državu za 4,5 miliona, za Mila sve čisto * Nema dogovora sa DPS-om i njegovim satelitima * Čitava partija pristupa Demokratama * Zakon pisali u interesu tajkuna * Djecu učili o pticama * Najljepša na svijetu * Gigant u zalivu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-04-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Drago Musić, trener atletičarke Slađane Perunovi&:
– Što su rezultati naših sportista bolji, to je ministarstvo prema njima gore.

Vic Dana :)

Facebook: Najbolji sam!
Youtube: I ja!
Google: Bez mene ništa!
Internet: Molim!?
Kompjuter: Bez mene nema nikog’ od vas!
Struja: O čemu vi pričate?
Tesla: What?
Teslina mama: Šta?
Teslin deda: Da nije nas, ne bi ni vas bilo!
Adam i Eva: Šta si to rekao?
Bog: Sram vas sve bilo!
Chuck Norris: Ajmo razlaz.

Dođe kompjuteraš u mesaru i kaže:
- Dajte mi 100 grama salame.
- Da vam narežem?
- Ma jok, prebaci mi na USB!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Vijest dana - datum: 2017-04-10 VUK RAJKOVIĆ UHAPŠEN PA SPROVEDEN U SUD ZA PREKRŠAJE
Rajković Milov kum priveden zbog maltretiranja policajaca Priveden sam u policiju, a nakon toga i u Sud za prekršaje, koji će na kraju postupka utvrditi da li postoji bilo kakva moja odgovornost – kazao je Rajković za „Dan”, ne želeći da komentariše incident koji se desio u noćnom klubu Bigl
Dan - novi portal
Bi­zni­smen Vuk Raj­ko­vić, kum i po­slov­ni part­ner biv­šeg pre­mi­je­ra Mi­la Đu­ka­no­vi­ća, pri­ve­den je na sa­slu­ša­nje u po­li­ci­ju zbog sumnje da je mal­tre­ti­rao i omalovažavao po­li­caj­ce. In­ci­dent se do­go­dio u pod­go­rič­koj dis­ko­te­ci Be­a­gle.
Ne­ko­li­ko in­spek­to­ra pod­go­rič­ke po­li­ci­je ušlo je u di­sko­te­ku, a go­sti­ma su na­re­di­li da iza­đu ka­ko bi eva­ku­i­sa­li pro­stor zbog do­ja­ve o bom­bi. Ne­ko­li­ko mi­nu­ta ka­sni­je, lo­kal je is­pra­žnjen. Ipak, unu­tra je ostao Raj­ko­vić, ko­ji je bio u dru­štvu bi­zni­sme­na Zo­ra­na Ćo­ća Be­ći­ro­vi­ća. Rajković je od­bi­ja­o da iz­vr­ši na­red­bu po­li­ci­je da sa društvom iza­đe iz lo­ka­la. Ka­ko je „Da­nu” sa­op­šte­no u po­li­ci­ji, upr­kos broj­nim upo­zo­re­nji­ma policajaca, on je su ostao u dis­ko­te­ci. Po­li­caj­ci su po­ku­ša­va­li da ih iz­ve­du iz di­sko­te­ke. Na­vod­no, Raj­ko­vić je ta­da po­čeo da pro­vo­ci­ra po­li­caj­ce, a na­kon to­ga i da ih ga­đa tom­pu­si­ma. Po­tom je do­šlo i do gu­ra­nja.
Ka­ko se oče­ki­va­lo da se in­ter­ven­ci­ja po­li­ci­je br­zo za­vr­ši, ne­ko­li­ko de­se­ti­na go­sti­ju osta­lo je is­pred di­sko­te­ke. U mo­men­tu in­ci­den­ta za­ču­la se lo­mlja­va sta­kla sa sto­lo­va, a ošte­ćen je i dio in­ven­ta­ra di­sko­te­ke.
Po­li­caj­ci su na­kon to­ga na si­lu iz­ve­li Raj­ko­vi­ća i nje­go­ve pri­ja­te­lje is­pred lo­ka­la, gdje je na­sta­vljen ver­bal­ni su­kob. Ne­du­go na­kon to­ga, po­li­ci­ja je pri­ve­la Raj­ko­vi­ća na sa­slu­ša­nje u Cen­tar bez­bjed­no­sti Pod­go­ri­ca. O do­ga­đa­ju je oba­vi­je­šte­no Osnov­no dr­žav­no tu­ži­la­štvo u Pod­go­ri­ci, ko­je se iz­ja­sni­lo da u Raj­ko­vi­će­vom po­stu­pa­nju ne­ma ele­me­na­ta kri­vič­nog dje­la, već da se ra­di o pre­kr­ša­ju. Đu­ka­no­vi­ćev kum noć je pro­veo u po­li­ci­ji, a na­kon to­ga je uz po­li­cij­sku prat­nju spro­ve­de­n u Sud za pre­kr­ša­je.
Po­li­caj­ci su u iz­vje­šta­ju o ovom do­ga­đa­ju na­ve­li da su Raj­ko­vić i nje­gov pri­ja­telj od­bi­li nji­ho­vo na­re­đe­nje da na­pu­ste lo­kal i da su na­kon to­ga po­če­li da ih vri­je­đa­ju i pro­vo­ci­ra­ju. Pri­pad­ni­ci In­ter­vent­ne je­di­ni­ce tvr­di­li su i da je Raj­ko­vić na njih ba­cao za­pa­lje­ne tom­pu­se.
Pri­ve­de­ni Raj­ko­vić i nje­gov pri­ja­telj u po­li­ci­ji su ne­gi­ra­li te na­vo­de. Ka­ko sa­zna­je „Dan”, Đu­ka­no­vi­ćev kum je tvr­dio da je sa­mo od­bio na­re­đe­nje po­li­ci­je jer je u do­brim od­no­si­ma sa vla­sni­kom lo­ka­la. Na­vod­no, ob­ja­snio je da zbog ra­ni­jih si­tu­a­ci­ja svi zna­ju da je do­ja­va o po­sta­vlje­noj bom­bi bi­la la­žna i da je cilj tog po­stup­ka uni­šta­va­nje po­sla u dis­ko­te­ci. Zbog to­ga je, ka­ko je tvr­dio pred in­spek­to­ri­ma, i od­bio da iz­vr­ši na­re­đe­nje po­li­ci­je.
Po­li­ci­ja je iz­u­ze­la snim­ke iz di­sko­te­ke Be­a­gle ka­ko bi se utvr­di­lo ko je za­po­čeo fi­zič­ki ob­ra­čun. Snim­ci će bi­ti do­sta­vlje­ni Su­du za pre­kr­ša­je, ko­ji će vo­di­ti po­stu­pak pro­tiv Raj­ko­vi­ća.
M.V.P.


Raj­ko­vić: Sud će utvr­di­ti isti­nu

Raj­ko­vić je za „Dan” po­tvr­dio da je pri­vo­đen u po­li­ci­ju, a na­kon to­ga i u Sud za pre­kr­ša­je. Ka­ko je na­veo, po­vod za pri­vo­đe­nje bi­li su na­vo­di slu­žbe­ni­ka po­li­ci­je da se ver­bal­no su­ko­bio s nji­ma.
– Ne­mam ko­men­tar na na­vo­de i op­tu­žbe po­li­ci­je. Bi­li smo u Sud za pre­kr­ša­je, ko­ji će na kra­ju po­stup­ka utvr­di­ti da li po­sto­ji bi­lo ka­kva na­ša od­go­vor­nost – ka­zao je Raj­ko­vić.


Po­vri­je­đen šef per­so­na­la

To­kom in­ci­den­ta u dis­ko­te­ci Be­a­gle po­vri­je­đen je šef per­so­na­la. Na­vod­no, u na­sta­loj gu­žvi nje­ga je ne­ko, naj­vje­ro­vat­ni­je pri­pad­nik po­li­ci­je, uda­rio u gla­vu i na­nio mu po­vre­du no­sa.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"