Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ojadili državu za 4,5 miliona, za Mila sve čisto * Nema dogovora sa DPS-om i njegovim satelitima * Čitava partija pristupa Demokratama * Zakon pisali u interesu tajkuna * Djecu učili o pticama * Najljepša na svijetu * Gigant u zalivu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-04-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Drago Musić, trener atletičarke Slađane Perunovi&:
– Što su rezultati naših sportista bolji, to je ministarstvo prema njima gore.

Vic Dana :)

Facebook: Najbolji sam!
Youtube: I ja!
Google: Bez mene ništa!
Internet: Molim!?
Kompjuter: Bez mene nema nikog’ od vas!
Struja: O čemu vi pričate?
Tesla: What?
Teslina mama: Šta?
Teslin deda: Da nije nas, ne bi ni vas bilo!
Adam i Eva: Šta si to rekao?
Bog: Sram vas sve bilo!
Chuck Norris: Ajmo razlaz.

Dođe kompjuteraš u mesaru i kaže:
- Dajte mi 100 grama salame.
- Da vam narežem?
- Ma jok, prebaci mi na USB!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2017-04-19 FLEŠ
Dan - novi portal
Pred­sta­vlja­ju pro­jek­te
De­le­ga­ci­ja Evrop­ske uni­je (EU) u Cr­noj Go­ri pred­sta­vi­će da­nas pro­jek­te fi­nan­si­ra­ne u okvi­ru pro­gra­ma za pro­fe­si­o­na­li­za­ci­ju me­di­ja u Cr­noj Go­ri. Pro­jek­ti će bi­ti pred­sta­vlje­ni na kon­fe­ren­ci­ji za me­di­je, ko­ju će otvo­ri­ti am­ba­sa­dor Aivo Orav, šef De­le­ga­ci­je Evrop­ske uni­je u Cr­noj Go­ri.
– Na­kon uvod­nog iz­la­ga­nja, sa­dr­žaj i ci­lje­ve po­dr­ža­nih pro­je­ka­ta pred­sta­vi­će nji­ho­vi ko­ri­sni­ci Mir­ko Bo­ško­vić, ured­nik is­tra­ži­vač­ke re­dak­ci­je Ra­dio-te­le­vi­zi­je Cr­ne Go­re (RTCG), De­jan Mi­lo­vac, di­rek­tor Is­tra­ži­vač­kog cen­tra Mre­že za afir­ma­ci­ju ne­vla­di­nog sek­to­ra (MANS), Ma­ri­ja Vuk­sa­no­vić, pro­jekt me­na­džer­ka Cen­tra za de­mo­kra­ti­ju i ljud­ska pra­va (CE­DEM) i Mil­ka Ta­dić Mi­jo­vić, pred­sjed­ni­ca Cen­tra za is­tra­ži­vač­ko no­vi­nar­stvo Cr­ne Go­re (CIN-CG) – sa­op­šte­no je iz De­le­ga­ci­je EU.A.O.

Du­go­go­di­šnji part­ner Sa­ve­zu
Mi­ni­star­stvo od­bra­ne je part­ner u svim ak­tiv­no­sti­ma Sa­ve­za ra­dio-ama­te­ra, po­ru­čio je dr­žav­ni se­kre­tar Slo­bo­dan Fi­li­po­vić. On je na otva­ra­nju „Mje­se­ca te­le­ko­mu­ni­ka­ci­ja - Da­ni otvo­re­nih vra­ta“, ko­ji Sa­vez or­ga­ni­zu­je pod­sje­tio na du­go­go­di­šnju sa­rad­nju i part­ner­ski od­nos Mi­ni­star­stva od­bra­ne i Sa­ve­za ra­dio-ama­te­ra Cr­ne Go­re, ko­ja je pre­po­zna­ta kao aso­ci­ja­ci­ja od ve­li­kog dru­štve­nog zna­ča­ja.
– Ovo je tra­di­ci­o­nal­na, pe­ta ma­ni­fe­sta­ci­ja, ko­ja se or­ga­ni­zu­je u go­di­ni u ko­joj nas oče­ku­je ve­li­ki ju­bi­lej – 70 go­di­na ne­pre­kid­ne ak­tiv­no­sti ovog Sa­ve­za – ka­zao je on.
Iz Mi­ni­star­stva od­bra­ne su na­gla­si­li da će to­kom „Mje­se­ca te­le­ko­mu­ni­ka­ci­ja” bi­ti or­ga­ni­zo­van niz ak­tiv­no­sti ko­je pro­mo­vi­šu te­le­ko­mu­ni­ka­ci­o­ne i in­for­ma­tič­ke teh­no­lo­gi­je, kao i op­štu na­u­ku i mo­der­no in­for­ma­ci­o­no dru­štvo.A.O.

Ni­ko se ni­je pri­ja­vio
Iz Mi­ni­star­stva odr­ži­vog raz­vo­ja sa­op­šte­no je da ni­je­su do­bi­li pri­ja­vu ni za jed­nog kan­di­da­ta za čla­na rad­ne gru­pe ko­ja će ra­di­ti na Pred­lo­gu stra­te­gi­je za­šti­te od ra­do­na.
– Na jav­ni po­ziv od 13. mar­ta ne­vla­di­nim or­ga­ni­za­ci­ja­ma za pred­la­ga­nje kan­di­da­ta u sa­stav rad­ne gru­pe za iz­ra­du Pred­lo­ga stra­te­gi­je za­šti­te od ra­do­na, 2018-2022. go­di­ne s Ak­ci­o­nim pla­nom za pe­ri­od 2018–2022. go­di­ne ni­je bi­lo pri­ja­vlje­nih kan­di­da­ta – sa­op­šti­li su iz mi­ni­star­stva.
A.O.

Tre­slo kod Pod­go­ri­ce
Sla­bi­ji ze­mljo­tres osje­tio se u po­ne­dje­ljak oko po­no­ći u Cr­noj Go­ri. Iz Se­i­zmo­lo­škog za­vo­da je sa­op­šte­no da je ze­mljo­tres bio ja­či­ne 2,2 ste­pe­na Rih­te­ro­ve ska­le.
Epi­cen­tar ze­mljo­tre­sa bio je 27 ki­lo­me­ta­ra sje­ve­ro­i­stoč­no od Pod­go­ri­ce, na du­bi­ni od 10 ki­lo­me­ta­ra.
Ze­mljo­tres je re­gi­stro­van u 23.53 ča­sa.
A.O.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"