Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Trampov savjetnik radio i za Mila i za Deripasku * Na infuziji osam majki * Iz Brazila uvezeno 100 tona mesa * Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Identitet naroda * Mali Alek
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 23-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragan Koprivica, direktor Centra za demokratsku tran.:
– Agencija za spre醀vanje korupcije do sada nije kao problem prepoznala pojavu da ministri zloupotrebljavaju javnu funkciju u toku predizborne kampanje.

Vic Dana :)

Uče mama i tata dijete da priča:
- Kako se čuje mačka?
- Mjau, mjau...
- Bravo! A kako se čuje pas?
- Vau, vau...
- Super! A kako se čuje miš?
- Klik, klik..


Mujo napravio neki belaj i doveli ga kod sudije.
- Pa šta vas je dovelo ovdJe? - upita sudija
- Velika marica i četiri policajca - kaže Mujo.


Igraju dvije plavuše fudbala i jedna kaže: -Too dala sam koš! A druga odgovara na to: -Glupačo nije ti ovo odbojka.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2017-03-22 FINALNI TURNIR KUPA CRNE GORE ZA KOŠARKAŠICE ODIGRAĆE SE U ČETVRTAK I PETAK U IGALU
Podgoričanke prvi favorit
Dan - novi portal
Fi要al要i tur要ir Ku計a Cr要e Go訃e za košar虺aši苞e od虹茆raće se u če負vr負ak i pe負ak u dvo訃a要i u Iga衍u, a za tro苯ej će se bo訃i負i, kao i prošle go苓i要e Bu苓uć要ost Be衫aks, Pri衫or虻e, Nikšić 1995. i Lovćen. U pr赳om po衍u苯i要a衍u u če負vr負ak u 17.30 sa貞taće se bra要i衍ac tro苯e虻a Bu苓uć要ost Be衫aks i Nikšić 1995. Za pod茆o訃ič虺i tim, po ri虻eči衫a tre要e訃a Go訃a要a Boško赳ića osva虻a要je oba do衫aća tro苯e虻a je oba赳e述a.
-Fa赳o訃i負i smo i ne bježi衫o od te ulo茆e, iako će衫o u Iga衍u na貞tu計i負i bez pet košar虺aši苞a. Neće igra負i od ra要i虻e po赳ri虻eđe要e Kri貞ti要a To計u述o赳ić i Ta衫a訃a Ka計or, a u od要o貞u na fi要al要i tur要ir Ja苓ran貞ke li茆e u ti衫u neće bi負i ni Ame訃i虺an虺e Ami要a負e Fol, Bi衍ja要e Stje計a要o赳ić i Anđe衍i虺e Mi負raši要o赳ić, ko虻e ni虻e貞u ni re茆i貞tro赳a要e za do衫aća tak衫iče要ja. Bez ob述i訃a na sve to fa赳o訃i負i smo, re虺ao je Go訃an Boško赳ić.
Cilj košar虺aši苞a Nikšića 1995 je uoči se述o要e, pre衫a ri虻eči衫a tre要e訃a Mir虺a Ba衍e負ića bio pla貞man u po衍u苯i要a衍e oba do衫aća tak衫iče要ja.
-Svje貞no smo ušli u pod衫lađi赳a要je eki計e, a uoči se述o要e po衍u苯i要a衍a oba do衫aća tak衫iče要ja po貞ta赳i衍i smo kao osnov要e ci衍je赳e. Is計u要i衍u smo oče虺i赳a要ja, a u po衍u苯i要a衍u ne衫a衫o šta da traži衫o pro負iv Bu苓uć要o貞ti, osim ko訃ekt要og po訃a述a i že衍je da pruži衫o što jači ot計or, re虺ao je Ba衍e負ić.
U dru茆om po衍u苯i要a衍u, od 19.30 igraće do衫aćin za赳ršnog tur要i訃a Pri衫or虻e i Lovćen. Tre要er Pri衫or虻a Dra茆an Pr茆a ulo茆u fa赳o訃i負a pre計ušta Ce負i要jan虺a衫a, ali to ne znači da će se No赳ljan虺e una計ri虻ed pre苓a負i.
-Pri衫or虻e je mla苓a i per貞pek負iv要a eki計a, naša naj虹貞ku貞ni虻a igrači苞a je ju要i觔r虺a. Pro苑aće衫o da od虹茆ra衫o naj苑o衍je što može衫o. Lovćen je fa赳o訃it, ali će衫o sve ura苓i負i da iz要e要a苓i衫o. Ne pot苞je要je衫o ri赳a衍a, spre衫i smo iako će衫o bi負i značaj要o osla苑lje要i ne虹茆ra要jem po赳ri虻eđe要e, ka計i負e要a Va訃e述ić i ta衍en負o赳a要e Jo赳a要e Đu訃išić, ko虻a ka訃i虻e訃u na貞ta赳lja u Par負i述a要u, re虺ao je Pr茆a.
Tre要er Ce負i要jan虺i Zo訃an Kašće衍an is負a虺ao je da je osnov要i cilj nje茆o赳og ti衫a stva訃a要je igrači苞a.
-Meče赳i sa Pri衫or虻em i even負u苔l要o fi要a衍e biće ve衍i虺o is虺u貞tvo za naše igrači苞e. Mo訃a衫o da oprav苓a衫o ulo茆u fa赳o訃i負a. Že衍ja nam je fi要a衍e i da se iz衫je訃i衫o sa eki計om Bu苓uć要o貞ti, da vi苓i衫o ko衍i虺o smo na計re苓o赳a衍i, re虺ao je Kašće衍an.
Fi要a衍e je na pro茆ra衫u u pe負ak u 19 ča貞o赳a.T.B.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadr隕om.

Zabranjen je govor mr駐je, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadr靠j ne熰 biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar na鈹m MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom 鋩anku kr隘 Kodeks novinara, prijavite na鈹m Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji 熰 biti odr靠ni 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"