Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Trampov savjetnik radio i za Mila i za Deripasku * Na infuziji osam majki * Iz Brazila uvezeno 100 tona mesa * Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Identitet naroda * Mali Alek
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 23-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragan Koprivica, direktor Centra za demokratsku tran.:
– Agencija za sprečavanje korupcije do sada nije kao problem prepoznala pojavu da ministri zloupotrebljavaju javnu funkciju u toku predizborne kampanje.

Vic Dana :)

Uče mama i tata dijete da priča:
- Kako se čuje mačka?
- Mjau, mjau...
- Bravo! A kako se čuje pas?
- Vau, vau...
- Super! A kako se čuje miš?
- Klik, klik..


Mujo napravio neki belaj i doveli ga kod sudije.
- Pa šta vas je dovelo ovdJe? - upita sudija
- Velika marica i četiri policajca - kaže Mujo.


Igraju dvije plavuše fudbala i jedna kaže: -Too dala sam koš! A druga odgovara na to: -Glupačo nije ti ovo odbojka.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2017-03-22 POSLIJE 20 GODINA KOŠARKAŠI MORNARA SE VRATILI NA VELIKA VRATA
Odlična sezona Barana Uzlet kluba na svim nivoima
Dan - novi portal
Ko­šar­ka­ški klub Mor­nar ove 2017. go­di­ne ži­vi svo­je naj­bo­lje da­ne. U pro­te­kloj se­zo­ni igrao je u Li­gi šam­pi­o­na, a de­bi­tant­sku se­zo­nu u ABA li­gi za­vr­šio je u sre­di­ni ta­be­le, na sjaj­nom osmom mje­stu. Osim to­ga, ni­kad ni­je bio bli­ži osva­ja­nju do­ma­ćeg ku­pa ne­go sre­di­nom fe­bru­a­ra, ka­da je u fi­na­lu, u pu­noj dvo­ra­ni To­po­li­ca, u fi­ni­šu iz­gu­bio meč od Bu­duć­nost Vo­li. Na­kon pu­nih 20 go­di­na, ko­šar­ka se na ve­li­ka vra­ta vra­ti­la u grad pod Ru­mi­jom. Te 1997. go­di­ne Mor­nar se pla­si­rao u on­da­šnji Kup Ra­di­vo­ja Ko­ra­ća, ali u Evro­pu ni­je mo­gao, jer se or­ga­ni­za­ci­o­no uru­šio. Bio je pri­nu­đen da u se­zo­ni 1999-2000. poč­ne od nu­le, od Dru­ge cr­no­gor­ske li­ge. Od ta­da tra­je ne­pre­ki­dan uz­let Mor­na­ra, ko­ji je kul­mi­ni­rao pro­šle go­di­ne ka­da se pla­si­rao u ABA li­gu i igrao u sva tri fi­na­la u tak­mi­če­nji­ma u ko­ji­ma je na­stu­pao, Bal­kan­skoj li­gi i do­ma­ćem ku­pu i pr­ven­stvu. Uz­let klu­ba na svim ni­vo­i­ma po­ve­zan je sa ve­li­kom an­ga­žo­va­no­šću Đor­đi­ja Đo­ka Pa­vi­će­vi­ća. Pro­šao je tr­no­vit put u na­sto­ja­nju da od Ba­ra na­pra­vi ko­šar­ka­ški cen­tar, naj­zna­čaj­ni­ji na Ja­dran­skom mo­ru. Ka­da je na po­čet­ku pret­pro­šle se­zo­ne, na pred­sta­vlja­nju eki­pe u ho­te­lu Si­dro, ka­zao da je is­klju­či­vi cilj klu­ba ABA li­ga, mno­gi su sum­nji­ča­vo vr­tje­li gla­vom, sma­tra­ju­ći da je plan pre­am­bi­ci­o­zan. Ali, to je bi­la naj­bo­lja se­zo­na u isto­ri­ji klu­ba. Mor­nar je ostva­rio san ge­ne­ra­ci­ja bar­skih ko­šar­ka­ša, da se tak­mi­či sa naj­ve­ćim klu­bo­vi­ma biv­še Ju­go­sla­vi­je. Ono što po­seb­no pli­je­ni pa­žnju je­ste či­nje­ni­ca da se u Ba­ru ra­ču­na na Đo­ka Pa­vi­će­vi­ća i nje­gov Mor­nar kad je bi­lo ko­ja ak­ci­ja sa do­brom na­mje­rom u pi­ta­nju. Jer, ako je po­dr­že Đo­ko i Mor­nar una­pri­jed je osu­đe­na na uspjeh. Ta­ko je bi­lo kad je ma­la Se­le­na Man­dić išla u Ame­ri­ku na li­je­če­nje, ta­ko je bi­lo i ne­dav­no kad je pri­hod sa me­đu­na­rod­nog tur­ni­ra za ka­de­te do 16 go­di­na upla­ćen za iz­grad­nju dnev­nog Cen­tra za dje­cu s po­seb­nim po­tre­ba­ma u Ba­ru.
D.S.


Oti­šli Tej­tum i An­der­son

Po za­vr­šet­ku oba­ve­za u ABA li­gi ko­šar­ka­ši Mor­na­ra su do­bi­li šest da­na od­mo­ra, a ju­če su po­če­li pri­pre­me za plej-of dr­žav­nog pr­ven­stva. Po­što u do­ma­ćem šam­pi­o­na­tu mo­gu da igra­ju sa­mo tri stran­ca, Mor­nar je za­vr­šio sa­rad­nju sa Ame­ri­kan­cem Tej­tu­mom i Ka­na­đa­ni­nom An­der­so­nom. D.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"