Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Trampov savjetnik radio i za Mila i za Deripasku * Na infuziji osam majki * Iz Brazila uvezeno 100 tona mesa * Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Identitet naroda * Mali Alek
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 23-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragan Koprivica, direktor Centra za demokratsku tran.:
– Agencija za sprečavanje korupcije do sada nije kao problem prepoznala pojavu da ministri zloupotrebljavaju javnu funkciju u toku predizborne kampanje.

Vic Dana :)

Uče mama i tata dijete da priča:
- Kako se čuje mačka?
- Mjau, mjau...
- Bravo! A kako se čuje pas?
- Vau, vau...
- Super! A kako se čuje miš?
- Klik, klik..


Mujo napravio neki belaj i doveli ga kod sudije.
- Pa šta vas je dovelo ovdJe? - upita sudija
- Velika marica i četiri policajca - kaže Mujo.


Igraju dvije plavuše fudbala i jedna kaže: -Too dala sam koš! A druga odgovara na to: -Glupačo nije ti ovo odbojka.







Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2017-03-22 JAPANSKI INTERNACIONALAC NOBORU ŠIMURA U RAZGOVORU ZA „DAN” PORUČIO
Evropa je obaveza
Evropa je obaveza
Dan - novi portal
Su­tje­ska je sa tri uza­stop­ne po­bje­de ostva­ri­la do­bru start­nu po­zi­ci­ju uoči tre­ćeg, od­li­ču­ju­ćeg pr­ven­stve­nog kru­ga.
– Po­sled­njim po­bje­da­ma vra­ti­li smo se na pla­ni­ra­ne sta­ze. Ka­da se po­ve­že ne­ko­li­ko po­zi­tiv­nih re­zul­ta­ta, la­ko se vra­ti vje­ra u sop­stve­ne mo­guć­no­sti. Sva­ki tri­jumf do­no­si sa so­bom po­bjed­nič­ki men­ta­li­tet, što ja na­rav­no od ve­li­ke va­žno­sti za sva­ku eki­pu. Igra­mo do­bro u po­sled­nje vri­je­me, ve­za­li smo tri tri­jum­fa. Mo­ra­mo za­dr­ža­ti isti stil i u od­lu­ču­ju­ćem tre­ćem kru­gu. Iako je tre­nut­no pa­u­za, iza­za­va­na re­pre­ze­nat­iv­nim oba­ve­za­ma, mi­sli nam, na­rav­no već lu­ta­ju ka na­red­nim utak­mi­ca. Pred na­ma su u na­red­nom pe­ri­o­du i utak­mi­ce po­lu­fi­na­la Ku­pa. – is­ti­če ve­zi­sta „pla­vo-bi­je­lih” No­bo­ru Ši­mu­ra.
Fud­ba­le­ri Su­tje­ske vje­ru­ju i da će do kra­ja se­zo­ne upot­pu­ni­ti po­bje­do­no­sni niz. Ja­pa­nac Ši­mu­ra ove se­zo­ne je vi­še ne­go va­žan va­žan šraf u si­ste­mu Nik­ši­ća­na.
– U sva­ki meč, u tre­ćem kru­gu, mo­ra­mo ula­zi­ti bez par­do­na i ići na po­bje­du. Re­mi do­no­si ma­li pli­jen i za­to nas uvi­jek in­te­re­su­ju sa­mo tri bo­da. Kad osva­jaš bo­do­ve u se­ri­ji, te­žiš da što du­že po­tra­je – is­ti­če Ši­mu­ra.
Sad i dru­go me­sto ni­je to­li­ko da­le­ko
– Vo­de­ći dvo­jac u po­sled­nje vri­je­me ne ostva­ru­je oče­ki­va­ne re­zul­ta­te. Mi­slim da će Bu­duć­nost bez ve­ćih pro­ble­ma sti­ći do šam­pi­on­ske ti­tu­le. Bi­će za­ni­mlji­vo na­rav­no u tom po­sled­njem kru­gu. Iskre­no mo­že­mo i do dru­gog mje­sta, hra­bri smo i sa­mo­u­vje­re­ni, ali sa po­kri­ćem, zra­či­mo po­bjed­nič­kim men­ta­li­te­tom. Put do tro­fe­ja u ku­pu je kra­ći, do lo­vo­ra u ovom ran­gu tak­mi­če­nja di­je­le nas još sa­mo tri utak­mi­ce. Spor­ti­sta je u sta­nju da se od­rek­ne mno­go to­ga da bi bio naj­bo­lji. Tro­fe­ji su uvi­jek mje­ri­lo, oni su ne­što što ne mo­že da ne­sta­ne, kroz njih te gle­da­ju i ocje­nju­ju.
Ka­kav je vaš ži­vot­ni mo­to?
– Bu­di po­šten, vri­je­dan, po­šte­no će ti se vra­ti­ti. Isti mi je i sport­ski mo­to. Mak­si­mal­no po­štu­jem tre­ne­re, igra­če, ko­le­ge, pro­tiv­ni­ke. - za­klju­čio je Ši­mu­ra.
B.K.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

 



 

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"