Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Trampov savjetnik radio i za Mila i za Deripasku * Na infuziji osam majki * Iz Brazila uvezeno 100 tona mesa * Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Identitet naroda * Mali Alek
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 23-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragan Koprivica, direktor Centra za demokratsku tran.:
– Agencija za sprečavanje korupcije do sada nije kao problem prepoznala pojavu da ministri zloupotrebljavaju javnu funkciju u toku predizborne kampanje.

Vic Dana :)

Uče mama i tata dijete da priča:
- Kako se čuje mačka?
- Mjau, mjau...
- Bravo! A kako se čuje pas?
- Vau, vau...
- Super! A kako se čuje miš?
- Klik, klik..


Mujo napravio neki belaj i doveli ga kod sudije.
- Pa šta vas je dovelo ovdJe? - upita sudija
- Velika marica i četiri policajca - kaže Mujo.


Igraju dvije plavuše fudbala i jedna kaže: -Too dala sam koš! A druga odgovara na to: -Glupačo nije ti ovo odbojka.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2017-03-22 KOŠARKAŠI CRVENE ZVEZDE U 27. KOLU EVROLIGE VEČERAS (19.00) DOČEKUJU OLIMPIJAKOS
Protiv braće i tradicije
Dan - novi portal
Pred ko­šar­ka­ši­ma Cr­ve­ne zve­zde je još je­dan kva­li­fi­ka­ci­o­ni okr­šaj u Evro­li­gi. U go­ste im do­la­zi brat­ski Olim­pi­ja­kos, a no­vim tri­jum­fom (16) bi od­škri­nu­li vra­ta pla­sma­na me­đu osam. Ati­nja­ni, ko­ji su već obez­bi­je­li Top 8, i ove se­zo­ne igra­ju od­lič­no, pa cr­ve­no-be­le če­ka iz­u­zet­no te­žak po­sao.
- Meč pro­tiv Olim­pi­ja­ko­sa ima po­seb­nu draž zbog od­no­sa na­vi­ja­ča. Oče­ku­jem da na­vi­ja­ju za nas, ma­da na­rav­no znam da ne­će bi­ti na­vi­ja­nja pro­tiv Olim­pi­ja­ko­sa. To je klub ko­ji je i ove se­zo­ne i go­di­na­ma una­zad u vr­hu evrop­ske ko­šar­ke, a ima mo­guć­nost da i ove se­zo­ne uđe u bor­bu za osva­ja­nje Evro­li­ge. Još ni­smo osje­ti­li slast po­bje­de pro­tiv njih. U pr­vom du­e­lu ove se­zo­ne po­ka­za­li su kva­li­tet u od­no­su na nas i od­i­gra­li ve­o­ma do­bro, pa ni­smo ima­li šan­su i pri­li­ku. Ima­ju kva­li­tet, is­ku­stvo, igra­če ko­ji su osva­ja­li Evro­li­gu... Ima­ju atlet­ski po­ten­ci­jal i to im da­je mo­guć­nost da od­i­gra­ju kva­li­tet­no, re­kao je tre­ner Cr­ve­ne zve­zde, De­jan Ra­do­njić.
Be­o­gra­đa­ni će osim pro­tiv moć­ne Sfa­i­ro­pu­lo­so­ve ma­ši­ne­ri­je igra­ti i pro­tiv tra­di­ci­je, jer do sa­da ni­su osje­ti­li slast po­bje­de u du­e­lu sa nji­ma.0
- U ne­kom tre­nut­ku će­mo i njih sa­vla­da­ti, kao što smo i ne­ke dru­ge. Da li će­mo to ura­di­ti sju­tra ili će­mo mo­žda sa­če­ka­ti ne­ku dru­gu pri­li­ku i se­zo­nu, vi­dje­će­mo. Olim­pi­ja­kos ima nu­kle­us eki­pe ko­ji je na­do­gra­đi­van i kroz ta­kav kva­li­tet do­la­zi­li su do do­brih re­zul­ta­ta i bi­li su bo­lji od nas. Kod njih je pri­su­tan si­ste­ma­ti­čan pri­stup i to im da­je ga­ran­ci­je da bu­du na vi­so­kom ni­vou. Jed­nom će­mo mo­žda i njih sa­vla­da­ti i on­da će mo­žda ta te­ma bi­ti u dru­gom pla­nu, po­ru­čio je Ra­do­njić.
Iako igra­ju iz­nad svih oče­ki­va­nja i već ima­ju 15 po­bje­da ko­šar­ka­ši Cr­ve­ne zve­zde ni­su za­vr­ši­li po­sao oko pla­sma­na me­đu osam.
- Ni­ko ni­je mo­gao da pret­po­sta­vi da će­mo ima­ti to­li­ko po­bje­da na stra­ni, da će­mo sa­vla­da­ti naj­bo­lje ti­mo­ve u Evro­pi... Iz ove per­spek­ti­ve, bi­će po­treb­no još ve­li­kih po­bje­da da bi­smo mo­žda ušli u Top 8. U pro­šlim for­ma­ti­ma bi­smo uz ovaj broj po­bje­da bi­li u pri­li­ci da se bo­ri­mo za pred­nost do­ma­ćeg te­re­na u plej-ofu. Vi­di­te ka­ko se raz­vi­ja si­tu­a­ci­ja, da i dvije po­bje­de mo­gu da bu­du ma­lo za ula­zak u osam. Ide­mo iz me­ča u meč, je­di­no mi igra­mo kva­li­fi­ka­ci­o­ne me­če­ve u svom tak­mi­če­nju, upo­re­du sa utak­mi­ca­ma u Evro­li­gi, Ima­mo dva te­ška du­e­la, pro­tiv kva­li­tet­nih pro­tiv­ni­ka i vi­dje­će­mo ka­ko će se to raz­vi­ja­ti.
Sjaj­ni plej, Ste­fan Jo­vić, osje­ća se pu­no bo­lje, ali i po­red to­ga ne­će mo­ći da po­mog­ne eki­pi pro­tiv Olim­pi­ja­ko­sa.N.Z.


Ati­nja­ne bri­nu Spa­nu­lis i Lo­dže­ski

I Olim­pi­ja­kos ima ka­drov­skih pro­ble­ma pred du­el sa Cr­ve­nom zve­zdom. Naj­bo­lji igrač Ati­nja­na, Va­si­lis Spa­nu­lis, zbog po­vi­še­ne tem­pe­ra­tu­re ni­je na­stu­pio u me­ču grč­kog šam­pi­o­na­ta u ne­dje­lju. Ne­iz­vje­stan je i na­stup, Me­ta Lo­dže­skog, zbog bla­ge upa­le Ahi­lo­ve te­ti­ve. Me­đu­tim, obo­ji­ca do­la­ze u Be­o­grad, kao i 200 na­vi­ja­ča Olim­pi­ja­ko­sa.


Fe­ner­bah­če – Ma­ka­bi 79:81
Žal­gi­ris – Efes 68:76
Bam­berg – Ba­sko­ni­ja 71:96
Pa­na­ti­na­i­kos – Ar­ma­ni 74:61

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"