Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Trampov savjetnik radio i za Mila i za Deripasku * Na infuziji osam majki * Iz Brazila uvezeno 100 tona mesa * Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Identitet naroda * Mali Alek
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 23-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragan Koprivica, direktor Centra za demokratsku tran.:
– Agencija za sprečavanje korupcije do sada nije kao problem prepoznala pojavu da ministri zloupotrebljavaju javnu funkciju u toku predizborne kampanje.

Vic Dana :)

Uče mama i tata dijete da priča:
- Kako se čuje mačka?
- Mjau, mjau...
- Bravo! A kako se čuje pas?
- Vau, vau...
- Super! A kako se čuje miš?
- Klik, klik..


Mujo napravio neki belaj i doveli ga kod sudije.
- Pa šta vas je dovelo ovdJe? - upita sudija
- Velika marica i četiri policajca - kaže Mujo.


Igraju dvije plavuše fudbala i jedna kaže: -Too dala sam koš! A druga odgovara na to: -Glupačo nije ti ovo odbojka.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2017-03-22 IZABRANO RUKOVODSTVO MZ RAKONJE, KOJA IMA I NAJVIŠE PROBLEMA U RADU Krkalović treći put predsjednik
Dan - novi portal
Bi­je­lo Po­lje -Ran­ko Kr­ka­lo­vić je tre­ći put uza­stop­no iza­bran za pred­sjed­ni­ka Sa­vje­ta Mje­sne za­jed­ni­ce Ra­ko­nje. Za nje­go­vog za­mje­ni­ka ime­no­van je Ha­lil Ša­bo­tić. Od­lu­ka je do­ni­je­ta u ka­bi­ne­tu pred­sjed­nik SO Dže­ma­la Lju­ško­vi­ća, ko­ji je uz se­kre­ta­ra Se­kra­ta­ri­ja­ta za lo­kal­nu sa­mo­u­pra­vu Sa­i­du Či­kić, i nje­ne slu­žbe­ni­ke Ner­mi­nu Su­lje­vić i Mu­sta­fu Bek­ta­še­vi­ća pri­su­stvo­vao iz­bo­ru. U sa­vje­tu su još i Dra­go­je Ra­do­vić, Zdrav­ko Bo­ško­vić, Ana Jo­va­no­vić, Ve­li­bor Dra­go­vić, Bla­žo Mar­ja­no­vić, Esad Bo­šnjak, Dan­ka Kr­ka­lo­vić, Dar­ko Đur­đe­vić i Vo­jin Braj­ko­vić.
-Vra­ta SO za po­moć ko­ja je u na­šoj in­ge­ren­ci­ji će za vas, kao i za osta­le mje­sne za­jed­ni­ce uvi­jek bi­ti otvo­re­na. U ovom tre­nut­ku mo­že­mo da po­mog­ne­mo u stva­ra­nju uslo­va za bo­lji rad. Po­tru­di­će­mo se da obez­bi­je­di­mo pro­sto­ri­ju za rad. Vr­lo br­zo će­te do­bi­ti i kom­pju­ter, a u na­red­nom pe­ri­o­du će­mo sve ura­di­ti da do­bi­je­te i ko­pir apa­rat-ka­zao je Lju­ško­vić.
No­vi (sta­ri) pred­sjed­nik Kr­ka­lo­vić tra­žio je za po­če­tak kan­ce­la­ri­ju i teh­nič­ke uslo­ve, ali i po­moć lo­kal­ne upra­ve u rje­ša­va­nju ve­li­kih pro­ble­ma ko­ji ti­šte Ra­ko­nje.
-Ima­mo pu­no pro­ble­ma i za­to će­mo mo­ra­ti da ih je­dan po je­dan rje­ša­va­mo-ka­zao je Kr­ka­lo­vić, do­da­ju­ći da će na­red­nih da­na bi­ti for­mi­ra­no vi­je­će mla­dih MZ ko­ji će kre­nu­ti s či­šće­njem ko­ri­ta Li­ma u na­se­lju.
Član sa­vje­ta Esad Bo­šnjak je za­tra­žio da Ko­mu­nal­na po­li­ci­ja na­đe na­čin da ka­zni one ko­ji ba­ca­ju sme­će i ot­pad u ko­ri­to i na oba­le Li­ma. Ha­lit Ša­bo­tić na­gla­sio je da su fe­ka­li­je ko­je se sli­va­ju pre­ma nji­ho­vom na­se­lju pra­va eko­lo­ška bom­ba i opa­snost od za­ra­ze i epi­de­mi­je.
Dar­ko Đur­đe­vić je apo­stro­fi­rao ne­do­sta­tak sport­skih igra­li­šta.
-Ne­ma­mo ni­je­dan koš ili po­li­gon za ma­li fud­bal. Ne­ma­mo ni­jed­nu klu­pu za od­mor ili ure­đe­nu ze­le­nu po­vr­ši­na-ka­zao je on, dok je Vo­jin Braj­ko­vić tra­žio da Sa­vjet MZ do­bi­je stal­ne iz­vo­re fi­nan­si­ra­nja.
M.N.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"