Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Trampov savjetnik radio i za Mila i za Deripasku * Na infuziji osam majki * Iz Brazila uvezeno 100 tona mesa * Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Identitet naroda * Mali Alek
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 23-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragan Koprivica, direktor Centra za demokratsku tran.:
– Agencija za sprečavanje korupcije do sada nije kao problem prepoznala pojavu da ministri zloupotrebljavaju javnu funkciju u toku predizborne kampanje.

Vic Dana :)

Uče mama i tata dijete da priča:
- Kako se čuje mačka?
- Mjau, mjau...
- Bravo! A kako se čuje pas?
- Vau, vau...
- Super! A kako se čuje miš?
- Klik, klik..


Mujo napravio neki belaj i doveli ga kod sudije.
- Pa šta vas je dovelo ovdJe? - upita sudija
- Velika marica i četiri policajca - kaže Mujo.


Igraju dvije plavuše fudbala i jedna kaže: -Too dala sam koš! A druga odgovara na to: -Glupačo nije ti ovo odbojka.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-03-22 INFORMATIVNI DOGAĐAJ O DUNAVSKOM PROGRAMU SARADNJE Za nove projekte 60 miliona
Dan - novi portal
U okvi­ru dru­gog po­zi­va In­ter­reg Du­nav­skog pro­gra­ma sa­rad­nje 2014. do 2020. go­di­ne, ko­ji će bi­ti otvo­ren u ma­ju ove go­di­ne, bi­će opre­di­je­lje­no 60 mi­li­o­na eura za pro­jek­te ko­ji ima­ju za cilj ja­ča­nje tran­sna­ci­o­nal­ne sa­rad­nje iz­me­đu re­gi­o­na i ze­ma­lja uče­sni­ca, ka­zao je mi­ni­star evrop­skih po­slo­va Alek­san­dar An­dri­ja Pe­jo­vić. On je to sa­op­štio otva­ra­ju­ći in­for­ma­tiv­ni do­ga­đaj na ko­jem su pred­sta­vlje­na pra­vi­la dru­gog Po­zi­va za do­sta­vlja­nje pred­lo­ga pro­je­ka­ta u okvi­ru In­ter­reg Du­nav­skog pro­gra­ma sa­rad­nje.
Pre­ma sa­op­šte­nju, Pe­jo­vić je u go­vo­ru pod­sje­tio da Du­nav­ski tran­sna­ci­o­nal­ni pro­gram po­dr­ža­va tran­sna­ci­o­nal­nu sa­rad­nju part­ne­ra iz dr­ža­va, od­no­sno re­gi­o­na EU i dr­ža­va ko­ri­sni­ca In­stru­men­ta pred­pri­stup­ne po­drp­ške (IPA), u ci­lju ja­ča­nja kon­ku­rent­no­sti Du­nav­skog re­gi­o­na, na ko­jem da­nas ži­vi 114 mi­li­o­na sta­nov­ni­ka.
U pro­gra­mu uče­stvu­je de­vet ze­ma­lja čla­ni­ca Evrop­ske uni­je i tri ze­mlje ko­ri­sni­ce IPA, me­đu ko­ji­ma su Cr­na Go­ra, Sr­bi­ja i Bo­sna i Her­ce­go­vi­na, kao i dvi­je ze­mlje ko­ri­sni­ce in­stru­men­ta Evrop­skog su­sjed­stva, Ukra­ji­na i Mol­da­vi­ja.
Mi­ni­star evrop­skih po­slo­va je, ka­ko je sa­op­šte­no, pred­sta­vio osam pro­je­ka­ta iz pr­vog po­zi­va u ko­ji­ma uče­stvu­ju cr­no­gor­ski part­ne­ri.
U dru­gom di­je­lu do­ga­đa­ja, pred­stav­ni­ci Mi­ni­star­stva evrop­skih po­slo­va de­talj­ni­je su in­for­mi­sa­li go­ste o pro­gram­skim pri­o­ri­te­ti­ma i pra­vi­li­ma za do­sta­vlja­nje pro­jekt­nih pred­lo­ga u okvi­ru dru­gog po­zi­va.M.V.


Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"