Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Trampov savjetnik radio i za Mila i za Deripasku * Na infuziji osam majki * Iz Brazila uvezeno 100 tona mesa * Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Identitet naroda * Mali Alek
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 23-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragan Koprivica, direktor Centra za demokratsku tran.:
– Agencija za sprečavanje korupcije do sada nije kao problem prepoznala pojavu da ministri zloupotrebljavaju javnu funkciju u toku predizborne kampanje.

Vic Dana :)

Uče mama i tata dijete da priča:
- Kako se čuje mačka?
- Mjau, mjau...
- Bravo! A kako se čuje pas?
- Vau, vau...
- Super! A kako se čuje miš?
- Klik, klik..


Mujo napravio neki belaj i doveli ga kod sudije.
- Pa šta vas je dovelo ovdJe? - upita sudija
- Velika marica i četiri policajca - kaže Mujo.


Igraju dvije plavuše fudbala i jedna kaže: -Too dala sam koš! A druga odgovara na to: -Glupačo nije ti ovo odbojka.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-03-22 U SARAJEVU REGIONALNI SASTANAK O UNAPREĐENJU INTEGRACIJA Jačati vladavinu prava
Dan - novi portal
-Član stal­ne de­le­ga­ci­je Skup­šti­ne Cr­ne Go­re u Par­la­men­tar­noj skup­šti­ni NA­TO-a Ob­rad Mi­šo Sta­ni­šić, uče­stvo­va­će u ra­du za­jed­nič­kog 94 Roz Rot Se­mi­na­ra i Se­mi­na­ra Po­seb­ne gru­pe za Me­di­te­ran i Bli­ski is­tok. Te­ma se­mi­na­ra je „Za­pad­ni Bal­kan – Tran­zi­cij­ski iza­zo­vi, evrop­ske te­žnje i po­ve­za­nost sa ME­NA re­gi­o­nom”
– Skup će bi­ti re­a­li­zo­van u sa­rad­nji Par­la­men­tar­ne skup­šti­ne NA­TO i Par­la­men­tar­ne skup­šti­ne Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne, od 21. do 23. mar­ta 2017. go­di­ne u Sa­ra­je­vu, uz uče­šće pri­bli­žno 100 uče­sni­ka, i to par­la­me­na­ta­ra­ca iz NA­TO-a i part­ner­skih dr­ža­va, vi­so­kih zva­nič­ni­ka u naj­zna­čaj­ni­jem di­je­lu iz ze­mlje do­ma­ći­na, kao i pred­stav­ni­ka me­đu­na­rod­nih or­ga­ni­za­ci­ja, ne­vla­di­nog sek­to­ra, uni­ver­zi­te­ta i pred­stav­ni­ka jav­nog mnje­nja – na­ve­de­no je u sa­op­šte­nju.
Is­ti­če se da će se­mi­nar u naj­zna­čaj­ni­jem di­je­lu bi­ti po­sve­ćen iz­gle­di­ma za pro­ši­re­nje Evrop­ske uni­je i NA­TO-a na za­pad­nom Bal­ka­nu, po­li­tič­koj si­tu­a­ci­ji u Bo­sni i Her­ce­go­vi­ni; re­gi­o­nal­nim pi­ta­nji­ma i sa­rad­nji na za­pad­nom Bal­ka­nu, po­di­za­nju ni­voa vla­da­vi­ne pra­va i de­mo­krat­skih in­sti­tu­ci­ja, pi­ta­nju iz­bje­gli­ca i mi­gra­cij­ske kri­ze, su­zbi­ja­nja te­ro­ri­zma i ra­di­ka­li­zma u re­gi­o­nu i re­for­mi sek­to­ra od­bra­ne i bez­bjed­no­sti.
– Osnov­ni cilj ovog sku­pa Par­la­men­tar­ne skup­šti­ne NA­TO je da obez­bi­je­di fo­rum i olak­ša di­ja­log na par­la­men­tar­nom ni­vou o pi­ta­nji­ma bez­bjed­no­sti iz­me­đu glav­nih za­ko­no­da­va­ca NA­TO ze­ma­lja i nji­ho­vih ko­le­ga iz part­ner­skih dr­ža­va i uče­sni­ci­ma pru­ži ak­tu­el­ne in­for­ma­ci­je iz pred­met­ne obla­sti – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.M.V.


Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"