Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Trampov savjetnik radio i za Mila i za Deripasku * Na infuziji osam majki * Iz Brazila uvezeno 100 tona mesa * Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Identitet naroda * Mali Alek
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 23-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragan Koprivica, direktor Centra za demokratsku tran.:
– Agencija za sprečavanje korupcije do sada nije kao problem prepoznala pojavu da ministri zloupotrebljavaju javnu funkciju u toku predizborne kampanje.

Vic Dana :)

Uče mama i tata dijete da priča:
- Kako se čuje mačka?
- Mjau, mjau...
- Bravo! A kako se čuje pas?
- Vau, vau...
- Super! A kako se čuje miš?
- Klik, klik..


Mujo napravio neki belaj i doveli ga kod sudije.
- Pa šta vas je dovelo ovdJe? - upita sudija
- Velika marica i četiri policajca - kaže Mujo.


Igraju dvije plavuše fudbala i jedna kaže: -Too dala sam koš! A druga odgovara na to: -Glupačo nije ti ovo odbojka.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-03-22 ODGOVOR DF- A PREDSJEDNICI VRHOVNOG SUDA Medenica naložila hapšenje
Dan - novi portal
De­mo­krat­ski front sa­op­štio je da je na­kon po­sled­njeg na­stu­pa pred­sjed­ni­ce Vr­hov­nog su­da Ve­sne Me­de­ni­ce pot­pu­no ja­sno ko u ime Mi­la Đu­ka­no­vi­ća kon­tro­li­še pra­vo­su­đe u mon­ti­ra­nju sud­skih pro­ce­sa pro­tiv DF-a i od­re­đu­je da se ne­vi­ni lju­di sta­vlja­ju iza re­še­ta­ka. Na­ve­li su i da Me­de­ni­ca, po ono­me što sa­op­šta­va, opo­na­ša i funk­ci­ju port­pa­rol­ke re­ži­ma.
– Za­pra­vo, si­gur­ni smo da je ona di­rekt­no na­lo­ži­la i za­dr­ža­va­nje ne­vi­nog Mi­ha­i­la Ča­đe­no­vi­ća u za­tvo­ru, pa ima po­tre­bu da su­di­ji ko­ji je for­mal­no pot­pi­sao tu od­lu­ku bar ma­lo olak­ša sa­vjest pro­iz­vo­đe­njem me­dij­ske bu­ke – sa­op­šti­li su iz DF-a, reagujući na osu­de ko­je je Me­de­ni­ca iz­ni­je­la na ra­čun mla­dih iz ove par­ti­je ko­ji su pro­te­sto­va­li is­pred sta­na pred­sjed­ni­ka Ape­la­ci­o­nog su­da Mu­ši­ke Du­jo­vi­ća.
Iz DF-a tvr­de da je pred­sjed­ni­ca Vr­hov­nog su­da odav­no obe­smi­sli­la pra­vo­su­đe.
– Ono što sa­op­šta­va već ima­mo pri­li­ke da ču­je­mo od glav­nih ja­stre­bo­va DPS-a. Ona je oti­šla da­lje čak i od njih, pri­je­te­ći da gra­đa­ne tre­ba di­sci­pli­no­va­ti, što pred­sta­vlja po­sled­nji va­paj onih sa pr­ve li­ni­je dik­ta­tor­skog re­ži­ma, ko­jem se oči­gled­no bli­ži kraj. DF je i ra­ni­je tvr­dio da Me­de­ni­ca go­di­na­ma, u ime Mi­la Đu­ka­no­vi­ća, kon­tro­li­še i dr­ži oko­va­no či­ta­vo pra­vo­su­đe, ta­ko da su pri­jet­nje ko­je je upu­ti­la DF-u pot­pu­no oče­ki­va­ne, i ap­so­lut­no nas ne in­te­re­su­ju. Ona je glav­ni pro­iz­vo­đač tru­lih da­sa­ka u sud­stvu i tu­ži­la­štvu oda­nih DPS-u, ta­ko da su to da­nas, na­ža­lost, po­lu­u­ru­še­ne kon­struk­ci­je i in­sti­tu­ci­je u ko­je gra­đa­ni ne­ma­ju ni­ka­kvog po­vje­re­nja – tvr­de iz DF-a, do­da­ju­ći da je svi­ma ja­sno da se iza nje­nih naj­no­vi­jih pri­jet­nji kri­je lič­no dik­ta­tor.
– Nje­mu po­ru­ču­je­mo da će i on i ovi ko­je je usmje­rio ka DF-u, po­put Ve­sne Me­de­ni­ce i nje­nih pot­či­nje­nih, na­kon pro­mje­na u CG, od­go­va­ra­ti pred ne­za­vi­snim i pro­fe­si­o­nal­nim su­do­vi­ma. A su­di­je će bi­ti ne sa­mo ,,no­si­o­ci pra­vo­sud­nih funk­ci­ja”, ne­go na pr­vom mje­stu lju­di od lič­nog i pro­fe­si­o­nal­nog in­te­gri­te­ta – ka­za­li su iz DF-a.M.V.P.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"