Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Trampov savjetnik radio i za Mila i za Deripasku * Na infuziji osam majki * Iz Brazila uvezeno 100 tona mesa * Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Identitet naroda * Mali Alek
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 23-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragan Koprivica, direktor Centra za demokratsku tran.:
– Agencija za sprečavanje korupcije do sada nije kao problem prepoznala pojavu da ministri zloupotrebljavaju javnu funkciju u toku predizborne kampanje.

Vic Dana :)

Uče mama i tata dijete da priča:
- Kako se čuje mačka?
- Mjau, mjau...
- Bravo! A kako se čuje pas?
- Vau, vau...
- Super! A kako se čuje miš?
- Klik, klik..


Mujo napravio neki belaj i doveli ga kod sudije.
- Pa šta vas je dovelo ovdJe? - upita sudija
- Velika marica i četiri policajca - kaže Mujo.


Igraju dvije plavuše fudbala i jedna kaže: -Too dala sam koš! A druga odgovara na to: -Glupačo nije ti ovo odbojka.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-03-22 OSUJEĆEN POKUŠAJ PLJAČKE POŠTE U GRAHOVU KOD NIKŠIĆA Radnica uhvatila i zaključala razbojnika
Dan - novi portal
U se­lu Gra­ho­vo, uda­lje­nom oko 40 ki­lo­me­ta­ra od Nik­ši­ća, ju­če oko 10.30 sa­ti osu­je­ćen je po­ku­šaj pljač­ke po­šte. Raz­boj­nik ma­ski­ran u voj­ni kom­bi­ne­zon, uz pri­jet­nju pu­škom ušao je u po­štu, ali je rad­ni­ca Na­da Ki­li­bar­da uspje­la da ga za­klju­ča sa spolj­ne stra­ne. Na­pa­dač je na­kon to­ga od­va­lio re­šet­ku i po­bje­gao. Pri­li­kom bjek­stva opa­lio je par pro­jek­ti­la. Po­li­ci­ja je ubr­zo blo­ki­ra­la pod­ruč­je, na­kon če­ga je pro­na­đe­no vo­zi­lo ko­jim se na­pa­dač uda­ljio sa li­ca mje­sta.
Ka­ko je „Da­nu” ka­za­la Na­da Ki­li­bar­da, oko se­dam sa­ti je do­šla na po­sao ka­ko bi se pri­pre­mi­la za rad, a  sat ka­sni­je otvo­ri­la po­slov­ni­cu za rad sa stran­ka­ma ne slu­te­ći da će ima­ti su­sret sa raz­boj­ni­kom.
– Pret­hod­ni dan pri­mi­la sam no­vac, od­no­sno do­ta­ci­ju za is­pla­tu pen­zi­ja, od ko­je sam is­pla­ti­la ma­nju su­mu nov­ca. Is­pla­ti­la sam  dvi­je pen­zi­je i pri­pre­ma­la se da za­klju­čam pro­dav­ni­cu ka­ko bih u obli­žnjoj rad­nji po­tr­go­va­la ne­ke po­trep­šti­ne. U me­đu­vre­me­nu se na vra­ti­ma po­šte po­ja­vio raz­boj­nik u voj­nič­kom ma­skir­nom odi­je­lu, sa ru­ka­vi­ca­ma na ru­ka­ma i ka­pom ko­ja je pre­kri­va­la li­ce. Uz to bio je na­o­ru­žan pu­škom. Upe­rio je oruž­je ka me­ni uz pri­jet­nju da mu pre­dam no­vac na šta ni­je­sam pri­sta­la. Shva­tiv­ši da sam ne­moć­na da bi­lo šta pre­du­zmem, po­ku­ša­va­la sam da iden­ti­fi­ku­jem raz­boj­ni­ka ko­ji je bio iz­u­zet­no vi­sok oko 1,95 me­ta­ra i mr­šav. Tre­nu­ci i mo­ja pri­bra­nost su uči­ni­li da  zgra­bim klju­če­ve sa sto­la, za­klju­čam ka­su, is­tr­čim na­po­lje i raz­boj­ni­ka za­klju­čam u objek­tu. S ob­zi­rom na či­nje­ni­cu da je sto­la­ri­ja na objek­tu do­tra­ja­la, on je po­lo­mio pro­zor i re­šet­ke i is­ko­čio pre­ko zi­da na­kon če­ga je is­pa­lio ne­ko­li­ko hi­ta­ca. Na uli­ci u bli­zi­ni po­šte bi­lo je par­ki­ra­no tu­đe vo­zi­lo u ko­je je ušao i od­ve­zao se u  prav­cu Tre­šnje­va, gdje je auto­mo­bil osta­vio po­red pu­ta, oko šest ki­lo­me­ta­ra od Gra­ho­va – ka­že Ki­li­bar­da.
Ona po­ja­šnja­va da je sav no­vac ostao u ka­si i ne mo­že da vje­ru­je da je sve okon­ča­no na naj­bo­lji na­čin.
L.N.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"