Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Šef ANB-a priznao susrete sa Branom * Milo gura Vešovića dok ga Katnić izviđa * „Teroristima” po pet mjeseci zatvora * Pored sina plaćamo kumove i drugove * Šef ANB-a priznao susrete sa Branom * Ne planiramo više duete * Sunčane igrarije u Delti
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 27-01-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Zdenka Popović, potpredsjednik Demokratske Crne Gore:
– Milovi prijatelji državi dužni stotine miliona eura.

Vic Dana :)

Ide zec šumom i vidi da svi odjednom bježe pa zaustavi malog miša i upita ga:
- Je li, mišu, što svi bježe?
A miš će njemu:
- Lav je provalio da ga lavica vara pa bježe svi sumnjivi.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-01-26 VLADISLAV BOJOVIĆ POZVAO NOVOG ŠEFA KRIMINALISTIČKE POLICIJE DA KAŽE ŠTA JE SA ISTRAGOM PROTIV NIKOLE JANJUŠEVIĆA Baković izabran da predmete drži u fioci
Dan - novi portal
Do­sko­ra­šnji tu­ži­lac u pod­go­rič­kom Osnov­nom dr­žav­nom tu­ži­la­štvu Enis Ba­ko­vić pri­je ne­go je za­u­zeo mje­sto še­fa kri­mi­na­li­stič­ke po­li­ci­je tre­ba­lo je da sa­op­šti šta se do­go­di­lo sa kri­vič­nom pri­ja­vom za bru­tal­no pre­bi­ja­nje Du­ša­na Kne­že­vi­ća, za­po­sle­nog u De­mo­krat­skoj na­rod­noj par­ti­ji, sa­op­štio je Vla­di­slav Bo­jo­vić, član pred­sjed­ni­štva De­mo­krat­ske na­rod­ne par­ti­je i funk­ci­o­ner De­mo­krat­skog fron­ta. On tvr­di da je pre­bi­ja­nje Kne­že­vi­ća na­re­dio i u nje­mu di­rekt­no uče­stvo­vao Ni­ko­la Ja­nju­še­vić, po­moć­nik di­rek­to­ra Upra­ve po­li­ci­je, 17. ok­to­bra uju­tro, pri­li­kom raz­bi­ja­nja za­ko­ni­tih i mir­nih pro­te­sta De­mo­krat­skog fron­ta. Ba­ko­vić je ra­de­ći kao tu­ži­lac po­stu­pao u ovom pred­me­tu, zbog če­ga se, ka­ko na­vo­di Bo­jo­vić, stva­ra osno­va­na sum­nja da je ovaj slu­čaj za­vr­šio u fi­o­ci tu­ži­la­štva.
– Ima­ju­ći u vi­du da je pri­hva­tio da mu pre­la­skom na po­zi­ci­ju še­fa kri­mi­na­li­stič­ke po­li­ci­je Ni­ko­la Ja­nju­še­vić po­sta­ne bli­ski sa­rad­nik, na­me­će se za­klju­čak da je ovaj pred­met ko­ji Ja­nju­še­vi­ća te­re­ti za te­ško kri­vič­no dje­lo, Ba­ko­vić gur­nuo du­bo­ko u fi­o­ku, ili ga je pro­sli­je­dio da kru­ži od jed­nog do dru­gog tu­ži­o­ca sa kraj­njim ci­ljem da se ni­kad ne pro­ce­su­i­ra. Tret­man i sud­bi­na ovog pred­me­ta ubje­dlji­vo svje­do­če o spre­zi DPS kru­go­va u po­li­ci­ji i tu­ži­la­štvu, što je, po sve­mu su­de­ći, i pre­po­ru­či­lo tu­ži­o­ca Ba­ko­vi­ća za vi­so­ku funk­ci­ju u po­li­ci­ji – ka­že Bo­jo­vić.
Na­vo­di i da se pret­po­sta­vlja da će dr­ža­nje u fi­o­ci pred­me­ta iz obla­sti or­ga­ni­zo­va­nog kri­mi­na­la, ko­ji kri­vič­no te­re­te li­ca iz vr­ha vla­sti, i one ko­ji su po­ve­za­ni sa nji­ma, bi­ti nje­gov osnov­ni za­da­tak i na po­zi­ci­ji še­fa kri­mi­na­li­stič­ke po­li­ci­je.
– Iz­ra­ža­va­mo sum­nju da je go­spo­din Ba­ko­vić pri­hva­tio ovu funk­ci­ju upra­vo zbog to­ga što mu je obe­ća­no da na toj po­zi­ci­ji ne­će mo­ra­ti ni­šta da se pi­ta, ni­ti će mo­ra­ti da či­sti kri­mi­na­li­stič­ku po­li­ci­ju od ko­rum­pi­ra­nih ka­dro­va, ni­ti da se hva­ta uko­štac sa no­si­o­ci­ma or­ga­ni­zo­va­nog kri­mi­na­la u Cr­noj Go­ri – do­da­je Bo­jo­vić.
On je oci­je­nio da su smje­ne, kao i no­va po­sta­vlje­nja u si­ste­mu bez­bjed­no­sti, sa­mo ko­zme­tič­ke pri­ro­de.
M.V.P.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"