Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Lazoviću blokirali gradnju hotela od devet spratova * Damjanović prekršio Statut i oštetio partiju * Policija sumnja na osvetu * Kuću prodali bivšem tajnom agentu, htjeli bioskop u Gintašu * Lazoviću blokirali gradnju hotela od devet spratova * SAD nijesu više svjetski policajac * Milo i Mile
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 23-01-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Aleksa Bečić, predsjednik Demokratske Crne Gore:
Šef Agencije za nacionalnu bezbjednost ćuti da Milo Đukanović ne bi bio uhvaćen u laži.

Vic Dana :)

Piroćanac Mane pogine u saobraćajnoj nesreći, pa su prijatelji izabrali jednog od njih da to saopšti njegovoj ženi. Ovaj pristane. Kada je došao pred vrata pokojnikove kuće, on pokuca na vrata, a otvara mu Manetova žena:
- Izvol`te?
- Izvin`te, jeste li vi udovica na Maneta?
- A ne, nisam udovica!
- Da se kladimo?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-01-22 GLAVNI ODBOR SNP-A DANAS RASPRAVLJA O ODGOVORNOSTI I POTEZIMA DVOJICE FUNKCIONERA KOJI SU U SUKOBU Rasprava o Damjanoviću i Miliću Čelnici SNP-a predvođeni Milićem, planiraju da pozovu na odgovornost i iz stranke isključe Damjanovića Damjanovićevo krilo u partiji naja-vljuje mogućnost traženja odgovornosti Milića
Dan - novi portal
Sjed­ni­ca Glav­nog od­bo­ra So­ci­ja­li­stič­ke na­rod­ne par­ti­je (SNP) bi­će odr­ža­na da­nas, a na dnev­nom re­du tre­ba­lo bi da se na­đe pi­ta­nje od­go­vor­no­sti i is­klju­če­nje iz par­ti­je funk­ci­o­ne­ra stran­ke Alek­san­dra Da­mja­no­vi­ća, uz obra­zlo­že­nje da dje­lu­je mi­mo stra­nač­kih pra­vi­la. Iz iz­vo­ra bli­skih Da­mja­no­vi­ću na­go­vje­šta­va se mo­guć­nost da dio čla­no­va glav­nog od­bo­ra na is­toj sjed­ni­ci za­tra­ži po­kre­ta­nje pi­ta­nja od­go­vor­no­sti pred­sjed­ni­ka stran­ke Sr­đa­na Mi­li­ća zbog lo­šeg iz­bor­nog re­zul­ta­ta i funk­ci­o­ni­sa­nja stran­ke.
Sam Da­mja­no­vić, ko­ji se ni­je po­ja­vio na pret­hod­noj sjed­ni­ci glav­nog od­bo­ra, pri­je dva da­na je sa­op­štio da ne­ma in­for­ma­ci­ju ko­ju je ob­ja­vio „Dan” na­kon po­tvr­de vi­še iz­vo­ra iz vr­ha SNP-a da po­sto­ji mo­guć­nost da će bi­ti is­k­lju­čen na sjed­ni­ci GO, ni ju­če se ni­je ogla­sio po­vo­dom in­for­ma­ci­je da će bi­ti po­kre­nu­to pi­ta­nje Mi­li­će­ve od­go­vor­no­sti. U vi­še jav­nih na­stu­pa Da­mja­no­vić je kri­ti­ko­vao vrh stran­ke, tvr­de­ći da SNP ni­je pri­vat­no pred­u­ze­će, ali i da on ne­će na­pu­sti­ti par­ti­ju.
Jed­na od te­ma tre­ba­lo bi da bu­de loš re­zul­tat stran­ke ko­ja je u okvi­ru ko­a­li­ci­je Ključ osvo­ji­la sve­ga tri po­sla­nič­ka man­da­ta. Ras­pra­va na ovu te­mu bi­la je na­ja­vlje­na za pro­šlo­ne­djelj­nu sjed­ni­cu, ali je iz­o­sta­la.
Na sjed­ni­ci pro­šlog vi­ken­da je za­klju­če­no da se da­je rok od se­dam da­na osta­lim opo­zi­ci­o­nim su­bjek­ti­ma da u pi­sa­noj for­mi od­go­vo­re na po­nu­du SNP-a. U me­đu­vre­me­nu, SNP je po­nu­dio osta­lim opo­zi­ci­o­nim su­bjek­ti­ma da po­dr­ži nji­ho­vu ma­njin­sku vlast, ta­ko da će, ka­ko se vje­ru­je, i o to­me bi­ti ri­je­či na da­na­šnjoj sjed­ni­ci GO SNP-a. V.R.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"