Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Lazoviću blokirali gradnju hotela od devet spratova * Damjanović prekršio Statut i oštetio partiju * Policija sumnja na osvetu * Kuću prodali bivšem tajnom agentu, htjeli bioskop u Gintašu * Lazoviću blokirali gradnju hotela od devet spratova * SAD nijesu više svjetski policajac * Milo i Mile
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 23-01-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Aleksa Bečić, predsjednik Demokratske Crne Gore:
Šef Agencije za nacionalnu bezbjednost ćuti da Milo Đukanović ne bi bio uhvaćen u laži.

Vic Dana :)

Piroćanac Mane pogine u saobraćajnoj nesreći, pa su prijatelji izabrali jednog od njih da to saopšti njegovoj ženi. Ovaj pristane. Kada je došao pred vrata pokojnikove kuće, on pokuca na vrata, a otvara mu Manetova žena:
- Izvol`te?
- Izvin`te, jeste li vi udovica na Maneta?
- A ne, nisam udovica!
- Da se kladimo?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-01-22 DUŠKO MARKOVIĆ UPUTIO TELEGRAM DONALDU TRAMPU Potrebne sveobuhvatne reforme
Dan - novi portal
Cr­no­gor­ski pre­mi­jer Du­ško Mar­ko­vić upu­tio je če­stit­ku Do­nal­du Tram­pu po­vo­dom stu­pa­nja na du­žnost pred­sjed­ni­ka Sje­di­nje­nih Ame­rič­kih Dr­ža­va (SAD). Mar­ko­vić je u če­stit­ki na­veo ka­ko je uvje­ren da će SAD pod Tram­po­vim vođ­stvom „u da­na­šnjem svi­je­tu pu­nom bez­bjed­no­snih i eko­nom­skih iza­zo­va na­sta­vi­ti da igra­ju ključ­nu ulo­gu, kao je­dan od li­de­ra slo­bod­nog i de­mo­krat­skog svi­je­ta”.
– Sje­di­nje­ne Dr­ža­ve će u Cr­noj Go­ri uvi­jek ima­ti po­u­zda­nog part­ne­ra u na­šim za­jed­nič­kim na­po­ri­ma da se obez­bi­je­di du­go­roč­na sta­bil­nost na Za­pad­nom Bal­ka­nu i osi­gu­ra nje­go­va evro­a­tlant­ska i evrop­ska per­spek­ti­va. Pri­ja­telj­stvo dvi­je ze­mlje is­ko­va­no je u te­škim i iza­zov­nim vre­me­ni­ma za naš re­gi­on, ka­da je ute­me­lje­no na prin­ci­pi­ma po­u­zda­no­sti i čvr­stog po­vje­re­nja, ko­ji su te­melj na­šeg sa­ve­zni­štva i u bu­duć­no­sti – na­vo­di se u te­le­gra­mu pre­mi­je­ra Mar­ko­vi­ća.
Pred­sjed­nik Vla­de je, ka­ko se is­ti­če, iz­ra­zio za­do­volj­stvo či­nje­ni­com da isto­rij­sko pri­ja­telj­stvo i stra­te­ško part­ner­stvo dvi­je ze­mlje naj­du­blji is­kaz ima­ju u kon­ti­nu­i­ra­noj po­dr­šci i po­mo­ći Sje­di­nje­njih Dr­ža­va u spro­vo­đe­nju sve­o­bu­hvat­nih re­for­mi i ostva­ri­va­nju evro­a­tlant­skih i evrop­skih aspi­ra­ci­ja Cr­ne Go­re.
– Vje­ru­jem da će to do­dat­no bi­ti po­tvr­đe­no i sko­rom ra­ti­fi­ka­ci­jom Pro­to­ko­la o pri­stu­pa­nju Cr­ne Go­re NA­TO-u, što je u skla­du i sa po­ru­kom iz Va­šeg ina­u­gu­ral­nog go­vo­ra da će „SAD oja­ča­ti sve svo­je sa­ve­ze”. Sa uvje­re­njem da će to­kom Va­šeg man­da­ta od­no­si iz­me­đu Cr­ne Go­re i Sje­di­nje­nih Dr­ža­va bi­ti do­dat­no una­pri­je­đe­ni kroz da­lje ja­ča­nje part­ner­stva i sa­rad­nje, mo­lim Vas, go­spo­di­ne pred­sjed­ni­če, da pri­mi­te iz­ra­ze mog naj­vi­šeg uva­ža­va­nja – pi­še u te­le­gra­mu Mar­ko­vi­ća.M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"