Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
„Prva familija” teška 167 miliona dolara * U biračkom spisku nema fantoma * Novi ostao bez vlasti * Ristić pušten poslije par sati * Slavili i po nevremenu * Odlazak eks-JU zvijezde * „Prva familija” teška 167 miliona dolara
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 14-01-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Janko Vučinić, predsjednik Radničke partije:
Marković je jače udario na sirotinju nego njegov prethodnik Đukanović i zato treba organizovati proteste da se odupremo bezobrazluku sa jednim zahtjevom – ostavkom vlade koja je krenula đonom na svoj narod.

Vic Dana :)

Ide plavuša u dućan kupit televizor. Prodavač joj kaže:
- Žao mi je gospođice, ali ne prodajemo plavušama.
Ona se naljuti da kakva je to diskriminacija i ode doma. Sjutradan si ofarba kosu u smeđe i odluči opet probati. Uđe u dućan i pita prodavača za televizor, na što će on opet:
- Ne prodajemo plavušama.
- Pa dobro, kako ste znali da sam plavuša?
- Zato što mi prodajemo mikrotalasne pećnice.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Vijest dana - datum: 2017-01-05 U MEĐUSOBNOJ PUCNJAVI U BUDVI STRADALI MIROSLAV ĆETKOVIĆ (29) I PREDRAG ILINČIĆ (31)
Ilinčić i mjesto ubistva Ubili jedan drugog Ilinčić je, teško povrijeđen, prevezen u kotorsku bolnicu, gdje je u toku operacije podlegao povredama, a Ćetković je ubijen u automobilu „tojota” ispred lokala „Poko” u Budvi
Dan - novi portal
Bu­dva­nin Mi­ro­slav Ćet­ko­vić (29) ubi­jen je si­noć oko 18.30 ča­so­va, dok je bio u auto­mo­bi­lu „to­jo­ta“ is­pred lo­ka­la „Po­ko“. Od po­sle­di­ca ra­nja­va­nja u kotorskoj bol­ni­ci pre­mi­nuo je i Pre­drag Ilin­čić (31), za ko­ga se sum­nja da je po na­lo­gu za­sad ne­po­zna­te oso­be li­kvi­di­rao Ćet­ko­vi­ća. Ilin­čić je, ka­ko se sum­nja. pri­šao auto­mo­bi­lu u ko­jem se na­la­zio Ćet­ko­vić i is­pa­lio u nje­ga vi­še hi­ta­ca. Ćet­ko­vić je, te­ško ra­njen, uspio da iz­va­di pi­štolj i da pu­ca u prav­cu ubi­ce, na­kon če­ga je iz­dah­nuo.
– Po­li­cij­ski slu­žbe­ni­ci su pro­na­šli i iz­u­ze­li pi­što­lje ko­ji, ka­ko se sum­nja, pri­pa­da­ju ovim li­ci­ma. Uvi­đaj na li­cu mje­sta, ko­jim ru­ko­vo­di dr­žav­ni tu­ži­lac u Vi­šem dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Pod­go­ri­ci, u to­ku je. Sli­je­de da­lje po­li­cij­sko-tu­ži­lač­ke ak­tiv­no­sti ra­di utvr­đi­va­nja svih či­nje­ni­ca i ra­svje­tlja­va­nja do­ga­đa­ja, sa­op­šte­no je si­noć iz Upra­ve po­li­ci­je.
Pre­drag Ilin­čić zva­ni Pe­da bio je na­sta­njen u Bi­je­lji­ni, a pre­su­dom Okru­žnog su­da u Bi­je­lji­ni osu­đen je na dvi­je go­di­ne za­tvo­ra zbog po­ku­ša­ja ubi­stva. On je 4. sep­tem­bra 2005. go­di­ne ku­hinj­skim no­žem Mi­lja­nu Mar­ko­vi­ću na­nio te­šku po­vre­du u pred­je­lu sto­ma­ka. Na­i­me, te no­ći na­kon sva­đe i tu­če sa Mar­ko­vi­ćem, Ilin­čić je uzeo sje­ki­ru i na­sr­nuo na nje­ga u na­mje­ri da mu na­ne­se uda­rac, ali ga je u to­me spri­je­čio Da­vor Sta­noj­lo­vić. Na­kon to­ga, Ilin­čić je uzeo ku­hinj­ski nož i ubo Mar­ko­vi­ća u sto­mak.
Ime Mi­ro­sla­va Ćet­ko­vi­ća do­spje­lo je u ži­žu jav­no­sti sre­di­nom 2015. go­di­ne ka­da je spro­ve­de­na po­li­cij­ska ak­ci­ja pro­tiv nar­ko-di­le­ra na pri­mor­ju.
Iz Upra­ve po­li­ci­je nam je po­tvr­đe­no da je Ćet­ko­vić bez­bjed­no­sno in­te­re­sant­no li­ce i da je sre­di­nom 2015. go­di­ne hap­šen. On je, ka­ko nam je re­če­no u bu­dvan­skoj po­li­ci­ji, ne­dav­no iza­šao iz pri­tvo­ra.
In­spek­to­ri Od­sje­ka za bor­bu pro­tiv dro­ge i kri­jum­ča­re­nja uhap­si­li su 19 li­ca sre­di­nom lje­ta 2015. go­di­ne zbog sum­nje da su se ba­vi­la di­stri­bu­ci­jom i na­bav­kom ko­ka­i­na. U po­li­cij­skoj ak­ci­ji pod kod­nim na­zi­vom „Či­stač” li­si­ce na ru­ke sta­vlje­ne su i in­spek­to­ru za imo­vin­ske de­lik­te Cen­tra bez­bjed­no­sti Bu­dva Mi­la­nu Mo­ra­ča­ni­nu (44). In­spek­to­ra iz Bu­dve te­re­ti­li su za kri­vič­no dje­lo neo­vla­šće­na pro­iz­vod­nja, dr­ža­nje i sta­vlja­nje u pro­met opoj­nih dro­ga, ali ni­je že­lio da iz­no­si vi­še de­ta­lja o to­me.
Po­li­ci­ja je ta­da iz­vr­ši­la pre­tres vi­še od 20 stam­be­nih obje­ka­ta i za­pli­je­ni­la oko 250 gra­ma ko­ka­i­na, dva ko­ma­da oruž­ja, vi­še mo­bil­nih te­le­fo­na i SIM kar­ti­ca.B.M.-D.Ž.


Pri­mljen u te­škom sta­nju

Dr­ža­vlja­nin Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne Pre­drag Ilin­čić (31), ko­ji je te­ško ra­njen u puc­nja­vi u Bu­dvi, pre­mi­nuo je si­noć oko 23 sa­ta u Op­štoj bol­ni­ci Ko­tor, gdje je bio do­ve­zen. Na­po­ri  lje­ka­ra da spa­su ži­vot mla­di­ću ni­su uspje­li iako je on od­mah po pri­je­mu u bol­ni­cu hit­no ope­ri­san. Ka­ko sa­zna­je­mo, lje­kar­ski tim je Ilin­či­ća dva pu­ta re­a­ni­mi­rao, ali je na kra­ju mla­dić ipak pod­le­gao po­vre­da­ma.
– Pa­ci­jent, mla­đi mu­ška­rac,  pri­mljen je u bol­ni­cu sa  pro­strel­nim ra­na­ma tr­bu­ha i grud­nog ko­ša, sa­op­štio je ka­sno si­noć za „Dan” di­rek­tor Op­šte bol­ni­ce Ko­tor dr Ivan Ilić.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"