Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Došao kao podstanar, odlazi kao milioner * Sudiji Ustavnog suda stan za 10.000 eura * Mujovićevoj kćerki prijetili odsijecanjem ruku i nogu * Velimiroviću nude da bude svjedok saradnik * Kopači zlata donijeli bolest * Evropa ne smije da prepusti Balkan * Barak Obama će nedostajati Evropi
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 21-11-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Duško Marković, zamjenik predsjednika DPS-a:
Evroatlantska agenda Crne Gore biće u vrhu prioriteta nove izvršne vlasti, čije formiranje se očekuje u nekoliko narednih dana.

Vic Dana :)

Gostuje Mujo na radiju, a voditelj ga pita:
- Znači, Mujo, Vi ste pjesnik?
- Da, ja sam pjesnik - odgovara Mujo.
Voditelj pita:
-Amater?
A Mujo odgovara:
- A mater nije, ona je domaćica, malo oko bašte i tako.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2016-11-20 DANAS SE OBILJEŽAVA MEĐUNARODNI DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE SAOBRAĆAJNIH NESREĆA Sekunda nepažnje je dovoljna za nesreću
Dan - novi portal
Al­fa cen­tar će da­nas or­ga­ni­zo­va­ti per­for­mans ko­jim će obi­lje­ži­ti Me­đu­na­rod­ni dan sje­ća­nja na žr­tve sa­o­bra­ćaj­nih ne­sre­ća u Cr­noj Go­ri. Obi­lje­ža­va­nju ovog da­na pri­dru­ži­la se po­ro­di­ca tra­gič­no na­stra­da­log Slav­ka Ba­ko­vi­ća, ko­ji je 19. sep­tem­bra 2016.go­di­ne iz­gu­bio ži­vot u sa­o­bra­ćaj­noj ne­sre­ći. Nje­gov otac Sve­to­zar Ba­ko­vić je u pi­smu upu­će­nom gra­đa­ni­ma po­ru­čio da jed­na se­kun­da ne­pa­žnje od po­ro­dič­nog i lič­nog ra­ja i baj­ko­vi­tog ži­vo­ta na­pra­vi pra­vi pa­kao svi­ma.
– Že­lim da se mla­dim lju­di­ma po­ka­že ka­ko jed­na se­kun­da ne­pa­žnje od po­ro­dič­nog i lič­nog ra­ja i baj­ko­vi­tog ži­vo­ta na­pra­vi pra­vi pa­kao svi­ma. Slav­ko je bio od­li­čan prav­nik pri kra­ju ma­gi­star­skih stu­di­ja, ka­det pi­lot­ske aka­de­mi­je za ko­mer­ci­jal­no va­zdu­ho­plov­stvo, pred­sjed­nik Sa­vje­ta mla­dih DPS-a Her­ceg No­vi, vr­lo uspje­šan po­li­ti­čar, a ži­vio je sa­mo dva­de­set če­ti­ri go­di­ne i dva­de­set tri da­na. Ho­ću da po­ša­ljem sna­žnu po­ru­ku da ne stra­da­ju is­klju­či­vo ne­sta­bil­ni, pi­ja­ni ili dro­gi­ra­ni lju­di. Moj Slav­ko je bio pri­mjer uspje­šno­sti, a pri­je par mje­se­ci je oba­vio psi­ho­fi­zič­ke pre­gle­de, ko­ji su bi­li bes­pre­kor­ni, i test kod Me­đu­na­rod­ne ko­mi­si­je za ko­mer­ci­jal­nog pi­lo­ta, i do­bio nat­pro­sječ­nu ocje­nu. Tog 19. sep­tem­bra Slav­ko se vra­ćao sa slu­žbe­nog pu­ta iz Nik­ši­ća za Pod­go­ri­cu i vo­zio je slu­žbe­no vo­zi­lo mno­go ni­že kla­se i sta­ri­je pro­iz­vod­nje (re­no klio) od nje­go­vog pri­vat­nog vo­zi­la (audi A5). Ovo na­po­mi­njem zbog pred­ra­su­da da se ne­zgo­de do­ga­đa­ju sa „bi­je­snim” vo­zi­li­ma, a u stva­ri ja­ka i is­prav­na vo­zi­la no­vi­je pro­iz­vod­nje ču­va­ju ži­vo­te put­ni­ka. Vo­zi­lom je upra­vljao pot­pu­no svje­sno bez ika­kvih ne­do­zvo­lje­nih sup­stan­ci u or­ga­ni­zmu –na­gla­sio je Sve­to­zar Ba­ko­vić.
On je is­ta­kao da je Slav­ko dva mje­se­ca pri­je ne­zgo­de ra­dio sve zdrav­stve­ne pre­gle­de za pi­lo­ta, kao i ra­ni­je po­me­nu­te te­sto­ve in­te­li­gen­ci­je i psi­hič­kog sta­nja, što po­tvr­đu­je da je u smrt oti­šao u naj­ve­ćoj psi­ho­fi­zič­koj sna­zi, bez pre­mo­ra, po­spa­no­sti, opi­ja­ta i slič­nih stva­ri.
D.Ž.


Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"