Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Patriote da formiraju koaliciju „Ne u NATO” * ANB krenula u predizbornu kampanju * Braća tražila reket od 200 hiljada * Pomoćniku dala stan na časnu riječ * Mjesecom tekle rijeke magme * Patriote da formiraju koaliciju „Ne u NATO” * Samir i Kiki u muzičkoj misiji
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-08-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Zaustavi pandur dizelaša i traži mu vozačku dozvolu. Naravno, dizelaš je nema. Pandur traži ličnu kartu ili pasoš. Dizelaš kaže da nema ništa od toga.
●Dobro, šta imate? - pita pandur.
●Imam retrovizor! - kaže dizelaš.
●Dobro, dajte.
Dizelaš iščupa retrovizor i da mu. Pandur pogleda, pa kaže:
●Pa, kolega, što ne kažete da ste u civilu?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Vijest dana - datum: 2016-08-07 U BARU LIKVIDIRAN BOŽIDAR TOMAŠEVIĆ (35)
Mjesto ubistva Ubijen u sačekuši nadomak policijske stanice U trenutku kada je ulazio u automobil, napadači su u pravcu Tomaševića ispalili više hitaca nakon čega su pobjegli prema centru Topolice Prvi rezultati istrage ukazuju na sumnju da je ubistvo naručeno iz Srbije, gdje Baranin živi poslednjih godina. Navodno, tamo je imao problema s osobama iz kriminalnog miljea
Dan - novi portal
Ba­ra­nin Bo­ži­dar To­ma­še­vić (35) ubi­jen je u puc­nja­vi ko­ja se si­noć do­go­di­la u cen­tru Ba­ra. Na To­ma­še­vi­ća je pu­ca­la za­sad ne­i­den­ti­fi­ko­va­na oso­ba. Na Ba­ra­ni­na ko­ji je po­sled­njih go­di­na ži­vio u No­vom Sa­du ne­po­zna­ti li­kvi­da­to­ri is­pa­li­li su vi­še hi­ta­ca ne osta­vlja­ju­ći mu mo­guć­nost da pre­ži­vi. Smje­lost na­pa­da­ča bi­la je to­li­ka da su sa­če­ku­šu or­ga­ni­zo­va­li i smr­to­no­sne hi­ce u žr­tvu is­pa­li­li na sve­ga oko 100 me­ta­ra uda­lje­no­sti od po­li­cij­ske sta­ni­ce. Do puc­nja­ve je do­šlo oko 22 sa­ta.
Na­pa­da­či su To­ma­še­vi­ća sa­če­ka­li na par­kin­gu zgra­de u stro­gom cen­tru gra­da, u Uli­ci Vla­di­mi­ra Ro­lo­vi­ća. Ka­da je ula­zio u auto­mo­bil, na­pa­da­či su u nje­go­vom prav­cu is­pa­li­li vi­še hi­ta­ca na­kon če­ga su po­bje­gli pre­ma cen­tru To­po­li­ce.
Hit­na po­moć je iza­šla na li­ce mje­sta, ali To­ma­še­vi­ću ni­je bi­lo spa­sa. Na li­cu mje­sta pod­le­gao je po­vre­da­ma.
Oče­vi­ci ubi­stva ka­za­li su da ni­je­su vi­dje­li na­pa­da­če već da su sa­mo za­ču­li puc­nje. Bjek­stvo ubi­ce olak­ša­lo je i to što je par­king na kom je do­šlo do zlo­či­na neo­svi­je­tljen, ta­ko da su se na­pa­da­či ne­mo­ta­no uda­lji­li u pot­pu­nom mra­ku.
Ipak, na obli­žnjim objek­ti­ma po­sto­je vi­deo ka­me­re s ko­jih su is­tra­ži­te­lji iz­u­ze­li snim­ke ko­ji će im po­mo­ći da pro­na­đu ubi­cu ili vi­še njih.
Čim su za­ču­li puc­nje, po­li­caj­ci su iza­šli na uli­cu, ali i to ne­ko­li­ko tre­nu­ta­ka bi­lo je do­volj­no do­bro or­ga­ni­zo­va­nim na­pa­da­či­ma da po­bjeg­nu sa li­ca mje­sta. Od­mah su blo­ki­ra­ne sve uli­ce i izr­še­ni su pre­tre­si auto­mo­bi­la i kon­tro­le pje­ša­ka, ali do za­vr­šet­ka ovog bro­ja na­šeg li­sta iden­ti­tet iz­vr­ši­la­ca zlo­či­na ni­je bio po­znat.
To­ma­še­vić je pri­je pet da­na sa po­ro­di­com do­šao iz No­vog Sa­da na od­mor u rod­ni Bar.
To­ma­še­vić u Cr­noj Go­ri ni­je imao kri­mi­nal­ni do­si­je. Pr­vi re­zul­ta­ti is­tra­ge uka­zu­ju na sum­nju da je ubi­stvo na­ru­če­no iz Sr­bi­je, gdje Ba­ra­nin ži­vi po­sled­njih go­di­na. Na­vod­no, ta­mo je imao pro­ble­ma s oso­ba­ma iz kri­mi­nal­nog mi­ljea, pa po­li­ci­ja u tom prav­cu vo­di is­tra­gu.
Si­noć je sa­slu­ša­no vi­še gra­đa­na ko­ji su po­li­ci­ji po­ku­ša­va­li da po­mog­nu u rje­ša­va­nju ubi­stva. Ipak, ni­ko ni­je mo­gao da opi­še na­pa­da­če.
M.V.P.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"