Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Patriote da formiraju koaliciju „Ne u NATO” * ANB krenula u predizbornu kampanju * Braća tražila reket od 200 hiljada * Pomoćniku dala stan na časnu riječ * Mjesecom tekle rijeke magme * Patriote da formiraju koaliciju „Ne u NATO” * Samir i Kiki u muzičkoj misiji
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-08-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Zaustavi pandur dizelaša i traži mu vozačku dozvolu. Naravno, dizelaš je nema. Pandur traži ličnu kartu ili pasoš. Dizelaš kaže da nema ništa od toga.
●Dobro, šta imate? - pita pandur.
●Imam retrovizor! - kaže dizelaš.
●Dobro, dajte.
Dizelaš iščupa retrovizor i da mu. Pandur pogleda, pa kaže:
●Pa, kolega, što ne kažete da ste u civilu?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2016-08-12 VATERPOLISTI CRNE GORE DANAS (16.40) IGRAJU PROTIV SAD MEČ ČETVRTOG KOLA GRUPE B
Prva meč lopta za četvrtfinale
Dan - novi portal
Na­kon dva po­ra­za za­re­dom sa go­lom raz­li­ke, od Hr­vat­ske i Ita­li­je, va­ter­po­li­sti Cr­ne Go­re da­nas sa se­lek­ci­jom Sje­di­nje­nih Ame­rič­kih Dr­ža­va igra­ju utak­mi­cu če­tvr­tog ko­la B gru­pe olim­pij­skog tur­ni­ra u Ri­ju. Po­bje­dom u tom du­e­lu „cr­ve­ni“ bi ko­lo pri­je kra­ja tak­mi­če­nja u gru­pi obez­bi­je­di­li pla­sman u če­tvrt­fi­na­le. Obje se­lek­ci­je u do­sa­da­šnjem di­je­lu tak­mi­če­nja ostva­ri­le su po po­bje­du i dva po­ra­za.
-Pred na­ma je meč od­lu­ke, bi­će te­ško i fi­zič­ki i psi­hič­ki. Od ka­da smo oku­pu, sve ove go­di­ne, raz­mi­šlja­mo i ide­mo na olim­pij­sku me­da­lju. Ta­ko je i i sa­da i ni­ko ne raz­mi­šlja u dru­gom prav­cu. Sve što smo ra­di­li dva mje­se­ca tre­ba da iz­ba­ci­mo iz se­be i na­dam se da će bi­ti do­volj­no, re­kao je Alek­san­dar Ivo­vić. - Od­bra­na nam funk­ci­o­ni­še od­lič­no, a pro­blem je u na­pa­du. Ne­do­sta­je Ni­ko­la Ja­no­vić, ima­mo ma­nje šu­te­ra u ro­ta­ci­ji, a Ni­ko­la je mo­gao i da uđe na cen­tra. Me­đu­tim, mo­ra­mo da bu­de­mo od­luč­ni­ji kad smo s lop­tom, če­sto bez­o­pa­sno dje­lu­je­mo... Raz­go­va­ra­li smo iz­me­đu se­be, to se mo­že po­pra­vi­ti u ho­du. Na­pad je tre­nu­tak in­spi­ra­ci­je, mo­že da do­đe iz­ne­na­da... Vi­še bi me pred ovaj meč bri­nu­lo da smo sla­bi u od­bra­ni, jer do­bra od­bra­na je re­zul­tat du­gog pro­ce­sa, a ne for­me. Što se ti­če se­lek­ci­je SAD po kva­li­te­tu i teh­nič­ki su sla­bi­ji od nas, ali to mo­ra­mo do­ka­za­ti u ba­ze­nu. Vi­dje­će­mo da li smo pra­vi ili ne, re­kao je Ivo­vić.
Va­ter­po­li­sti SAD su, kao i Cr­no­gor­ci je­di­ni tri­jumf upi­sa­li pro­tiv Fran­cu­ske, dok su iz­gu­bi­li me­če­ve sa Hr­vat­skom i Špa­ni­jom.
-Po­zna­je­mo SAD, mi­slim da smo bo­lja eki­pa i da smo po­ka­za­li vi­še od njih i na olim­pij­skom tur­ni­ru. Ohra­bru­je od­bra­na, a te­ško je u na­pa­du bi­ti mak­si­ma­lan po­sli­je to­li­ko utro­še­ne ener­gi­je u de­fan­zi­vi. Ali, sa­da ne­ma šta da pri­ča­mo, mo­ra­mo da otvo­ri­mo sve kar­te, jer ide­mo na sve ili ni­šta, re­kao je Mla­đan Ja­no­vić.


Špan­ci „raz­bi­li” Hr­va­te

Va­ter­po­li­sti Hr­vat­ske iz­gu­bi­li su od Špa­ni­je sa ubje­dlji­vih 4:9 (0:2, 1:2, 2:1, 1:4) u utak­mi­ci tre­ćeg ko­la Gru­pe B. Hr­vat­skoj, ko­ja bra­ni zla­to iz Lon­do­na, to je bio pr­vi po­raz po­sli­je de­set uza­stop­nih po­bje­da na Olim­pij­skim igra­ma. Po­sled­nji put su do­ži­ve­li ne­u­spjeh, ta­ko­đe od Špa­ni­je, u Pe­kin­gu 2008. go­di­ne u raz­i­gra­va­nju za pe­to mje­sto.
-Špa­ni­ja je pot­pu­no za­slu­že­no po­bi­je­di­la. Mi smo bi­li po­seb­no lo­ši u na­pa­du, ko­ji je bio pot­pu­no bez­i­de­jan i bez pro­to­ka lop­te. Oče­ku­ju nas Ita­li­ja­ni i Fran­cu­zi i mo­ra­mo da ostva­ri­mo bar još jed­nu po­bje­du. Vi­di­te da se stal­no do­ga­dja­ju iz­ne­na­dje­nja, ve­li­ki fa­vo­rit Sr­bi­ja, ako ne po­bi­je­di Austra­li­ju is­pa­da, a već du­go olim­pij­ski tur­nir ni­je bio ova­ko in­te­re­san­tan sa de­set eki­pa ko­je mo­gu sva­ko­ga da po­bi­je­de, re­kao je se­lek­tor „koc­ka­stih” Ivi­ca Tu­cak.
Špa­ni­ju je do po­bje­de pred­vo­dio Gon­za­lo Eče­ni­ke sa če­ti­ri po­got­ka, dok je gol­man Da­ni­el Lo­pez imao 11 od­bra­na. Hr­vat­ski va­ter­po­li­sti su očaj­no od­i­gra­li u na­pa­du, po­što su po­sti­gli sve­ga če­ti­ri go­la iz 25 po­ku­ša­ja, a u stri­jel­ce su se upi­sa­li: Jo­ko­vić, Bu­šlje, Suk­no i Gar­ci­ja.


Gru­pa B
Re­zul­ta­ti 3. ko­la: Cr­na Go­ra – Ita­li­ja 5:6, Fran­cu­ska – SAD 3:6, Špa­ni­ja – Hr­vat­ska 9:4.
1. Ita­li­ja 3 3 0 0 26:21 6
2. Špa­ni­ja 3 2 0 1 27:22 4
3. Hr­vat­ska 3 2 0 1 19:21 4
4. Cr­na Go­ra 3 1 0 2 19:18 2
5. SAD 3 1 0 2 20:20 2
6. Fran­cu­ska 3 0 0 3 15:24 0
Če­tvr­to ko­lo – pe­tak: Hr­vat­ska – Ita­li­ja (15.20), SAD – Cr­na Go­ra (16.40), Špa­ni­ja – Fran­cu­ska (01.50).

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"