Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Patriote da formiraju koaliciju „Ne u NATO” * ANB krenula u predizbornu kampanju * Braća tražila reket od 200 hiljada * Pomoćniku dala stan na časnu riječ * Mjesecom tekle rijeke magme * Patriote da formiraju koaliciju „Ne u NATO” * Samir i Kiki u muzičkoj misiji
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-08-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Zaustavi pandur dizelaša i traži mu vozačku dozvolu. Naravno, dizelaš je nema. Pandur traži ličnu kartu ili pasoš. Dizelaš kaže da nema ništa od toga.
●Dobro, šta imate? - pita pandur.
●Imam retrovizor! - kaže dizelaš.
●Dobro, dajte.
Dizelaš iščupa retrovizor i da mu. Pandur pogleda, pa kaže:
●Pa, kolega, što ne kažete da ste u civilu?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Poljoprivreda - datum: 2016-07-16 ZAHVALJUJUĆI TURSKOJ AGENCIJI TIKA DŽEMAL MURATOVIĆ IZ PETNJICE USPJEŠNO ZAPOČEO PLASTENIČKU PROIZVODNJU
Preko donacije do dobrih prihoda
Dan - novi portal
Pred­stav­ni­ci Tur­ske agen­ci­je za me­đu­na­rod­nu sa­rad­nju TI­KA uru­či­li su pri­je ne­ko­li­ko mje­se­ci po­ljo­pri­vred­ni­ci­ma sa pod­ruč­ja Bi­ho­ra vri­jed­nu do­na­ci­ju ko­ja se sa­sto­ja­la od de­set pla­ste­ni­ka i pre­ko šest hi­lja­da sad­ni­ca ja­bu­ka i kru­ša­ka. Ra­di­lo se o pla­ste­ni­ci­ma po­vr­ši­ne oko 100 me­ta­ra kva­drat­nih za či­je je mon­ti­ra­nje TI­KA an­ga­žo­va­ti kva­li­fi­ko­va­nu rad­nu sna­gu. Oda­bir ko­ri­sni­ka pla­ste­ni­ka TI­KA je ura­di­la u sa­rad­nji sa Op­šti­nom Pet­nji­ca, uz kon­sta­ta­ci­ju da pla­ste­nič­ka pro­iz­vod­nja pred­sta­vlja raz­voj­nu šan­su pod­ruč­ja ci­je­log kra­ja. Da je ta­kav za­klju­čak bio oprav­dan ovih da­na po­tvr­dio je i uzor­ni po­ljo­pri­vred­ni pro­iz­vo­đač Dže­mal Mu­ra­to­vić iz mje­sta Ja­si­ko­vi­ce, kom je TI­KA do­ni­ra­la pla­ste­nik.
- Bio sam po­seb­no ra­do­stan kad je na mom ima­nju po­sta­vljen pla­ste­nik ko­jeg je do­ni­ra­la TI­KA. Vje­ro­vao sam da ću već ove go­di­ne od tog pla­ste­ni­ka ima­ti ko­ri­sti. To se i ob­i­sti­ni­lo, jer ću usko­ro u pr­voj ber­bi mo­ći da ube­rem oko 500 ki­lo­gra­ma iz­u­zet­no kva­li­tet­ne pa­pri­ke, za­tim pre­ko 200 ki­lo­gra­ma pa­ra­daj­za i još to­li­ko kra­stav­ca. To me je ohra­bri­lo i upu­ti­lo na raz­mi­šlja­nje da u na­red­noj go­di­ni pro­ši­rim pla­ste­nič­ku pro­iz­vod­nju – na­veo je Mu­ra­to­vić.
On je ka­zao da je pro­stor Bi­ho­ra bo­gom dan za pro­iz­vod­nju zdra­ve hra­ne ko­ja bi mo­gla da pro­na­đe mje­sto i na naj­pro­bir­lji­vi­jim svjet­skim tr­ži­šti­ma.
- Bi­hor je svo­je­vr­sna eko­lo­ška oaza u ko­joj se mo­že pro­iz­vo­di­ti naj­zdra­vi­ja hra­na na svi­je­tu. Uz pre­ga­lač­ki rad i po­štova­nje pra­vi­la sad­nje i od­go­ja do­bri re­zul­ta­ti ne mo­gu iz­o­sta­ti. Na to uka­zu­je i moj pla­ste­nik, ko­ji sta­vlja do zna­nja da se na pro­sto­ru Pet­nji­ce i u dru­gim ru­ral­nim kra­je­vi­ma u Cr­noj Go­ri mo­že pri­stoj­no ži­vje­ti od svo­ga ra­da. Tre­ba sa­mo za­vr­nu­ti ru­ka­ve i oplju­nu­ti dla­no­ve, jer ni­šta ne­će sa­mo s ne­ba pa­sti – po­ru­ču­je Mu­ra­to­vić.
D.J.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"