Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Patriote da formiraju koaliciju „Ne u NATO” * ANB krenula u predizbornu kampanju * Braća tražila reket od 200 hiljada * Pomoćniku dala stan na časnu riječ * Mjesecom tekle rijeke magme * Patriote da formiraju koaliciju „Ne u NATO” * Samir i Kiki u muzičkoj misiji
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-08-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Zaustavi pandur dizelaša i traži mu vozačku dozvolu. Naravno, dizelaš je nema. Pandur traži ličnu kartu ili pasoš. Dizelaš kaže da nema ništa od toga.
●Dobro, šta imate? - pita pandur.
●Imam retrovizor! - kaže dizelaš.
●Dobro, dajte.
Dizelaš iščupa retrovizor i da mu. Pandur pogleda, pa kaže:
●Pa, kolega, što ne kažete da ste u civilu?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2016-08-12 RADIĆE DUP „GORIČANI-BERISLAVCI, DIO A” Crtaju groblje
Dan - novi portal
Agen­ci­ja za iz­grad­nju i raz­voj Pod­go­ri­ce ras­pi­sa­la je ten­der za iz­ra­du DUP-a „Go­ri­ča­ni-Be­ri­slav­ci, dio A” sa iz­ra­dom ge­o­det­sko-ka­ta­star­skih pod­lo­ga i sa iz­ra­dom se­pa­ra­ta sa ur­ba­ni­stič­ko-teh­nič­kim uslo­vi­ma. Pla­nom je ob­u­hva­će­no pod­ruč­je po­vr­ši­ne cir­ka 99,5 hek­ta­ra. Za iz­ra­du ovog DUP-a pla­ni­ra­no je 20.000 eura.
-Smjer­ni­ce za iz­ra­du DUP-a „Go­ri­ča­ni-Be­ri­slav­ci, dio A” sa­dr­ža­ne su u Pro­stor­no ur­ba­ni­stič­kom pla­nu Pod­go­ri­ce ko­jim su pla­ni­ra­ne na­mje­ne za ovaj pro­stor „sta­no­va­nje ma­le gu­sti­ne”, „po­ljo­pri­vre­da”, „mje­šo­vi­ta na­mje­na” i „po­vr­ši­ne za gro­blje”. U PUP-u je na­gla­še­no, da tre­ba pred­vi­dje­ti sta­no­va­nje ma­lih gu­sti­na sa zo­na­ma mje­šo­vi­te na­mje­ne, ta­ko da dio zo­ne tre­ba tre­ti­ra­ti kao sta­no­va­nje u po­ljo­pri­vre­di. Sred­stva za iz­ra­du De­talj­nog ur­ba­ni­stič­kog pla­na „Go­ri­ča­ni Be­ri­slav­ci – dio A” obez­bi­je­đu­ju se iz bu­dže­ta Glav­nog gra­da – pi­še u obra­zlo­že­nju do­ku­men­ta.
Po­nu­de se pre­da­ju rad­nim da­ni­ma od de­set do 13 sa­ti, za­ključ­no sa 2. sep­tem­brom na ar­hi­vi Uli­ca Jo­va­na To­ma­še­vi­ća 2 a.
Ten­der je ras­pi­san po skra­će­nom po­stup­ku u tra­ja­nju od 22 da­na iz raz­lo­ga što je neo­p­hod­no da se što hit­ni­je stvo­re uslo­vi za re­a­li­za­ci­ju pla­ni­ra­nih obje­ka­ta.
A.D.


Ten­der i za Daj­bab­sku go­ru

U pla­nu je i iz­ra­da De­talj­no ur­ba­ni­stič­kog pla­na „Daj­bab­ska go­ra” sa iz­ra­dom ge­o­det­sko-ka­ta­star­skih pod­lo­ga i sa iz­ra­dom se­pa­ra­ta sa ur­ba­ni­stič­ko-teh­nič­kim uslo­vi­ma za ko­ji je pla­ni­ra­no da Glav­ni grad po­tro­ši 20.000 eura.
Ta­ko­đe, ras­pi­san je i ten­der za iz­ra­du stra­te­ške pro­cje­ne uti­ca­ja na ži­vot­nu sre­di­nu DUP-a „Daj­bab­ska go­ra” ko­ji će pla­ti­ti 1.000 eura.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"