Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Milo pobjegao od mene, ali od tužilaštva neće * Nedi Bogavac socijalna i dječja zaštita * Pucao mu u glavu dok je ležao na pločniku * Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Iranski mudžahedini prijetnja Evropi * Bivšem diktatoru doživotna kazna zatvora
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 31-05-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Иду дви­је краф­не ули­цом и срет­ну пи­цу. На­кон што су про­шле, јед­на краф­на ка­же дру­гој:
- Је­си ви­дје­ла се­љан­ку ко­ли­ко се на­шмин­ка­ла?

Ка­ко је на­стао То­чак..?
- Чак Норис је пра­вио ко­лу­то­ве а љу­ди су ви­ка­ли То Чак, то­чак...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2016-05-30 ČLANOVI MOTO KLUBA IZ SICILIJE NA PROPUTOVANJU CRNOM GOROM
Morača ih ostavila bez daha
Dan - novi portal
KO­LA­ŠIN – Čla­no­vi mo­tor klu­ba sa Si­ci­li­je „BMW Mo­tor­rad Club Ca­ta­nia -Ti­to Be­nan­ti” ѕapo­če­li su 27. ma­ja tu­ru „To­ur Mon­te­ne­gro & Bo­snia 2016”. Pre­ma ri­je­či­ma pred­sjed­ni­ka klu­ba Mar­ka Mu­zi­me­ći­ja, po do­la­sku u Cr­nu Go­ru za­pa­zi­li su da su pu­te­vi iza­zov­ni, ali i da ne mo­gu da odo­le oko­li­ni ta­ko da se če­sto za­u­sta­vlja­ju i pri­je od­re­di­šta.
Čla­no­ve klu­ba za­te­kli smo u mje­stu Mi­o­ska, na kri­vi­ni ma­gi­stral­nog pu­ta Pod­go­ri­ca – Ko­la­šin. In­te­re­so­va­lo nas je šta je to ta­ko spe­ci­fič­no da su baš tu sta­li.
– Ov­dje smo za­sta­li jer smo vi­dje­li objek­te i pro­ši­re­nja u ovom pre­div­nom di­je­lu. Cio ovaj put od Pod­go­ri­ce pre­ma sja­e­ve­ru je oča­ra­va­ju­ći. Ka­njon Mo­ra­če nas je osta­vio bez da­ha, i tu smo za­sta­ja­li, ali ne svi jer ni­je bi­lo bez­bjed­no za par­ki­ra­nje, jed­no­stav­no mo­ra­li smo da se sli­ka­mo – pri­ča Mu­ze­me­ći i do­da­je da je ova tu­ra or­ga­ni­zo­va­na ka­ko bi iz pr­ve ru­ke vi­dje­li sva pri­rod­na i kul­tur­na bo­gat­stva ka­ko Cr­ne Go­re ta­ko i Bo­sne.
– To­kom osam da­na bo­rav­ka iz­me­đu Cr­ne Go­re i Bo­sne po­sje­ti­će­mo obla­sti ko­je va­že kao atrak­ci­je sa pri­rod­nim bo­gat­stvi­ma, na­ci­o­nal­ne pra­ko­ve, je­ze­ra, ka­njo­ne i šu­me. Ova ma­la ze­mlja do­ma­ćin bo­ga­ta je pre­li­je­pim pra­vo­slav­nim ma­na­sti­ri­ma i se­li­ma kao i ne­tak­nu­tom pri­ro­dom. Na Ja­dra­nu ima­te bi­se­re po­put Bo­ko­ko­tor­skog za­li­va i sve to že­li­mo da vi­di­mo i do­ži­vi­mo – is­ti­če on, do­da­ju­ći da će u Bo­sni po­sje­ti­ti dva naj­va­žni­ja gra­da – Sa­ra­je­vo i Mo­star, a na­ro­či­to ih ra­du­je po­sje­ta Sta­rom mo­stu.
– Cilj nam je da pro­mo­vi­še­mo i ši­ri­mo kul­tu­ru na mo­to­ru i vri­jed­no­sti ovog zdra­vog na­či­na ži­vo­ta me­đu na­šim čla­no­vi­ma. Zbog to­ga sva­ke go­di­ne pra­vi­mo op­ši­ran ras­po­red pu­to­va­nja, ini­ci­ja­ti­ve i do­ga­đa­je. Svi mi di­je­li­mo ja­ku strast pre­ma mo­to­ri­ma, br­zi­ni i je­din­stve­nom do­ga­đa­ju vo­žnje mo­to­rom – ka­že Mar­ko kroz osmi­jeh do­da­ju­ći da ih upra­vo ta strast po­kre­će da pu­tu­ju na dva toč­ka.
J.Š.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"