Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Milo pobjegao od mene, ali od tužilaštva neće * Nedi Bogavac socijalna i dječja zaštita * Pucao mu u glavu dok je ležao na pločniku * Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Iranski mudžahedini prijetnja Evropi * Bivšem diktatoru doživotna kazna zatvora
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 31-05-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Иду дви­је краф­не ули­цом и срет­ну пи­цу. На­кон што су про­шле, јед­на краф­на ка­же дру­гој:
- Је­си ви­дје­ла се­љан­ку ко­ли­ко се на­шмин­ка­ла?

Ка­ко је на­стао То­чак..?
- Чак Норис је пра­вио ко­лу­то­ве а љу­ди су ви­ка­ли То Чак, то­чак...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi - datum: 2016-05-28 NA MAŠINSKOM FAKULTETU OBILJEŽILI 46 GODINA POSTOJANJA
Računari za najbolje studente
Dan - novi portal
Ma­šin­ski fa­kul­te­tu u Pod­go­ri­ci obi­lje­žio je ju­če 46 go­di­na po­sto­ja­nja ma­ni­fe­sta­ci­jom na ko­joj su uru­če­na pri­zna­nja i na­gra­de naj­bo­ljim stu­den­ti­ma i is­tak­nu­tim pro­fe­so­ri­ma. De­kan Ma­šin­skog fa­kul­te­ta Igor Vu­ša­no­vić ka­zao je da su iza njih uspje­šne go­di­ne i da ula­ze u no­vu fa­zu raz­vo­ja, u skla­du sa re­or­ga­ni­za­ci­jom Uni­ver­zi­te­ta Cr­ne Go­re. Vu­ša­no­vić je uru­čio pri­zna­nje naj­bo­ljim stu­den­ti­ma na tri ste­pe­na stu­di­ja. Oni­šuk Ju­rij naj­bo­lji je stu­dent tre­će go­di­ne sa pro­sje­kom 10, Alek­san­dar To­mo­vić sa dru­ge go­di­ne sa pro­sje­kom 9,26, dok se na spe­ci­ja­li­stič­kim stu­di­ja­ma is­ta­kla Vi­do­sa­va Vi­lo­ti­je­vić sa pro­sje­kom 9,10, na post­di­plom­skim stu­di­ja­ma De­jan Bra­tić sa pro­sje­kom 9,82. De­kan Vu­ša­no­vić je naj­bo­lje stu­den­te na­gra­dio sa lap­top ra­ču­na­ri­ma.
U pro­šloj go­di­ni na Ma­šin­skom fa­kul­te­tu di­plo­mi­ra­li su Ni­ko­la Bo­žo­vić, Ivan Vu­ko­vić, Mi­loš Pe­ro­vić, Jak­ša Vu­jo­vić, Ste­fan Ra­ko­če­vić, Ma­ri­ja Ko­ko­to­vić, Pa­vle Pe­jo­vić, Bra­ni­mir Ve­ljić, Du­ška Bo­jo­vić, Bi­lja­na Šun­dić i Bo­ško Vu­ko­vić, Ja­smi­na Če­le­bić, Da­ni­lo Vu­jo­še­vić, Ve­sna Ra­ko­vić, Ža­na Ga­če­vić, Slav­ne Đu­ri­šić, Ta­nja Ra­bre­no­vić, Kr­sto Bi­je­lić, Ire­na Vu­ja­čić, Mi­loš Mi­ja­to­vić, Mi­lo­van Dža­ko­vić, Mi­loš Mi­lo­še­vić, Ra­di­vo­je Mi­ću­no­vić, Ta­nja Ra­do­vić, Oli­ve­ra Cr­no­go­rac, Igor Bo­jo­vić, Ni­ko­la Đu­ri­šić, Bran­ko Mu­le­še­vić, Dra­ga­na Đu­ra­ško­vić, Vla­di­mir Bu­la­to­vić, Mi­ha­i­lo Vu­ji­čić, Sa­nja Mi­lja­nić, Gor­da­na Ba­jić, Ta­tja­na Jo­ko­vić, Iva­na Vla­ho­vić i Mi­loš Ga­zi­vo­da.
De­kan Vu­ša­no­vić je do­di­je­lio po­ve­lje pro­fe­so­ri­ma iz re­gi­o­na ko­ji su do­pri­ni­je­li raz­vo­ju Ma­šin­skog fa­kul­te­ta – Ra­di­vo­ju Mi­tro­vi­ću, Slav­ku Ar­sov­skom, Mi­o­mi­ru Jo­va­no­vi­ću i Bo­ži­da­ru Šar­le­ru, Ra­do­va­nu Ko­va­če­vi­ću i An­to­nu Ber­gan­tu.
– Sa po­no­som is­ti­če­mo re­zul­ta­te ko­je na­ši stu­den­ti po­sti­žu na pre­sti­žnim evrop­skim tak­mi­če­nji­ma, kao i na oni­ma u ze­mlji i okru­že­nju. Iz­dva­ja­mo, dru­go mje­sto na pro­šlo­go­di­šnjem „Ro­bot Če­lendž” tak­mi­če­nju u Be­ču, osvo­je­no u ja­koj ko­nu­ren­ci­ji, re­kao je Vu­ša­no­vić.D.B.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"