Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Milo pobjegao od mene, ali od tužilaštva neće * Nedi Bogavac socijalna i dječja zaštita * Pucao mu u glavu dok je ležao na pločniku * Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Iranski mudžahedini prijetnja Evropi * Bivšem diktatoru doživotna kazna zatvora
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 31-05-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Иду дви­је краф­не ули­цом и срет­ну пи­цу. На­кон што су про­шле, јед­на краф­на ка­же дру­гој:
- Је­си ви­дје­ла се­љан­ку ко­ли­ко се на­шмин­ка­ла?

Ка­ко је на­стао То­чак..?
- Чак Норис је пра­вио ко­лу­то­ве а љу­ди су ви­ка­ли То Чак, то­чак...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi - datum: 2016-05-27 MINISTAR PREDRAG BOŠKOVIĆ OTVORIO „ĐAČKU KUHINJU” U PODGORICI Uskoro obroci i za đake u drugim opštinama
Dan - novi portal
Mi­ni­star pro­svje­te Pre­drag Bo­ško­vić otvo­rio je „Đač­ku ku­hi­nju” u pod­go­rič­kom na­se­lju Za­bje­lo, ko­ja će obez­bje­đi­va­ti obro­ke uče­ni­ci­ma od na­red­ne škol­ske go­di­ne. On je sa­op­štio na­kon otva­ra­nja da je u ku­hi­nju ulo­že­no 400.000 eura. Bo­ško­vić je na­ja­vio da će i u osta­lim op­šti­na­ma iz­gra­di­ti ku­hi­nje za is­hra­nu đa­ka.
– Ovaj obje­kat će bi­ti od ve­li­ke ko­ri­sti SSŠ „Ser­gije Sta­nić” i obez­bi­je­di­ti prak­tič­nu na­sta­vu. Naš pri­o­ri­tet je da po­di­že­mo ni­vo ugo­sti­telj­stva i da na­pra­vi­mo is­ko­rak, ka­ko bi dje­ci obez­bi­je­di­li kva­li­tet­no obra­zo­va­nje, na­kon če­ga mo­gu da pro­na­đu za­po­sle­nje. Pro­sto­ra u ugo­sti­telj­stvu ima, jer je na tr­ži­štu ra­da naj­ve­ći ne­sklad u ovoj obla­sti iz­me­đu po­nu­de i tra­žnje rad­nih mje­sta. Na­mje­ra je da vra­ti­mo is­hra­nu u ško­la­ma, ka­ko bi se dje­ca kva­li­tet­no hra­ni­la. Na taj na­čin će­mo iz­bje­ći sve one zam­ke ko­je su bi­le u objek­ti­ma br­ze hra­ne u ško­la­ma i oko njih, ko­je su ma­mi­le dje­cu da se ne­kva­li­tet­no hra­ne i da uče­stvu­ju u sa­o­bra­ća­ju, bez nad­zo­ra i ta­ko ugro­ža­va­ju svo­ju bez­bjed­nost – is­ta­kao je Bo­ško­vić.
Di­rek­tor SSŠ „Ser­gije Sta­nić” Zo­ran Kli­ko­vac ka­zao je da je ve­li­ki iza­zov bio otva­ra­nje đač­ke i re­kon­struk­cij ku­hi­nje re­sto­ra­na „Ra­dov­če”, ko­ja omo­gu­ća­va odr­ža­va­nje prak­tič­ne na­sta­ve za ši­rok spek­tar ugo­sti­telj­skih za­ni­ma­nja.
– Po­red ova dva pro­jek­ta in­ten­ziv­no smo ra­di­li na opre­ma­nju škol­skih pro­sto­ri­ja, bi­bli­o­te­ke, obez­bje­đi­va­nju i vo­đe­nju đač­ke kan­ti­ne – re­kao je Kli­ko­vac.
D.B.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"