Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Milo pobjegao od mene, ali od tužilaštva neće * Nedi Bogavac socijalna i dječja zaštita * Pucao mu u glavu dok je ležao na pločniku * Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Iranski mudžahedini prijetnja Evropi * Bivšem diktatoru doživotna kazna zatvora
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 31-05-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Иду дви­је краф­не ули­цом и срет­ну пи­цу. На­кон што су про­шле, јед­на краф­на ка­же дру­гој:
- Је­си ви­дје­ла се­љан­ку ко­ли­ко се на­шмин­ка­ла?

Ка­ко је на­стао То­чак..?
- Чак Норис је пра­вио ко­лу­то­ве а љу­ди су ви­ка­ли То Чак, то­чак...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2016-05-30 MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA GORAN DANILOVIĆ UČESTVOVAO NA OKRUGLOM STOLU U BEOGRADU
Zajedno protiv terorizma
Dan - novi portal
Po­red rje­še­nja i stra­te­gi­ja sva­ke ze­mlje po­je­di­nač­no za bor­bu sa te­ro­ri­zmom, neo­p­hod­no nam je re­gi­o­nal­no, kao i za­jed­nič­ko, evrop­sko rje­še­nje ovog pro­ble­ma. To je ju­če ka­zao mi­ni­star unu­tra­šnjih po­slo­va Go­ran Da­ni­lo­vić na okru­glom sto­lu u Be­o­gra­du pod na­zi­vom „Ze­mlje Za­pad­nog Bal­ka­na i bor­ba pro­tiv te­ro­ri­zma”. Ka­ko je sa­op­šte­no, Da­ni­lo­vić je oci­je­nio da se za­po­sta­vlja­njem bor­be pro­tiv ko­rup­ci­je na vi­so­kom ni­vou stva­ra po­god­no tle za raz­voj pr­vo or­ga­ni­zo­va­nog kri­mi­na­la, a po­tom i te­ro­ri­zma. Upo­znao je uče­sni­ke sa sta­ti­stič­kim po­da­ci­ma u Cr­noj Go­ri u ve­zi sa uče­šćem cr­no­gor­skih gra­đa­na u te­ro­ri­stič­kim rad­nja­ma na stra­nim ra­ti­šti­ma.
– Is­ta­kao je za­bri­nu­tost da je po­sle­di­ca ova­kvog sta­nja u Cr­noj Go­ri, ali i u re­gi­o­nu, ne­ri­je­še­na po­li­tič­ko-eko­nom­ska si­tu­a­ci­ja ko­ja do­vo­di, pri­je sve­ga mla­de, u bez­iz­la­znu si­tu­a­ci­ju ne­si­gur­no­sti i ne­iz­vje­sno­sti. Da­ni­lo­vić je po­ru­čio da rje­ša­va­nje pro­ble­ma te­ro­ri­zma mo­ra po­če­ti od na­la­že­nja nje­go­vog uzro­ka, jer sa­mo na taj na­čin će­mo kao od­go­vor­no dru­štvo pred­sta­vi­ti od­go­vo­re na iza­zov ko­ji je pred na­ma – ka­že se u sa­op­šte­nju.
Da­ni­lo­vić je pred­sta­vio uče­sni­ci­ma okru­glog sto­la za­kon­ska rje­še­nja i ak­ci­o­ne pla­no­ve za bor­bu pro­tiv te­ro­ri­zma u Cr­noj Go­ri, kao i pre­ci­zne po­dat­ke o uče­šću cr­no­gor­skih dr­ža­vlja­na na stra­nim ra­ti­šti­ma. Is­ta­kao je va­žnost ko­o­pe­ra­tiv­no­sti i ko­or­di­na­ci­je svih or­ga­na u dr­ža­vi, kao i va­žnost re­gi­o­nal­ne i glo­bal­ne sa­rad­nje u bor­bi sa te­ro­ri­zmom.
Po­red Da­ni­lo­vi­ća, na okru­glom sto­lu su uče­stvo­va­li mi­ni­star od­bra­ne Sr­bi­je Zo­ran Đor­đe­vić, di­rek­tor po­li­ci­je Sr­bi­je Vla­di­mir Re­bić, mi­ni­star od­bra­ne Ma­ke­do­ni­je Zo­ran Jo­lev­ski, di­rek­tor po­li­ci­je Re­pu­bli­ke Srp­ske Goj­ko Va­sić, po­sla­nik i biv­ši mi­ni­star od­bra­ne Al­ba­ni­je Fat­mir Me­diu, po­sla­nik u nje­mač­kom par­la­men­tu Jo­sip Ju­ra­to­vić, član Kon­gre­sa SAD Ro­bert Ader­hort, kao i biv­ši čla­no­vi Kon­gre­sa Bob Mek Iven i Džim Sla­te­ri.
V.R.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"