Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kriju Milovu i imovinu 14 ministara * Izgubio posao pa život * Nijesu čuvali svjedoka saradnika * Nema slobode gdje ubijaju novinare * Kriju Milovu i imovinu 14 ministara * Zakoni o kleveti ne treba da ućutkaju medije * Vatra gutala četiri pravoslavne svetinje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-05-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

N/AArhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2016-04-30 REIZABRANI ZA DIREKTORA PLODOVA NAJAVLJUJE NOVE INVESTICIJE Proizvodiće kečap
Dan - novi portal
Do­sa­da­šnji di­rek­tor Plo­do­va Vo­ji­slav Đu­ro­vić re­i­za­bran je na tu funk­ci­ju. On će pred­u­ze­ćem ru­ko­vo­di­ti na­red­ne če­ti­ri go­di­ne, a osim nje­ga na kon­kurs za pr­vog čo­vje­ka Plo­do­va pri­ja­vi­lo se još pet kan­di­da­ta. Osta­li kan­di­da­ti, ka­ko je ka­zao Želj­ko Mi­lić, član od­bo­ra di­rek­to­ra, ni­je­su is­pu­nja­va­li uslo­ve. On je is­ta­kao da je Đu­ro­vić na­ja­vio pro­jek­te, te da oče­ku­ju da će ih re­a­li­zo­va­ti usko­ro.
-Đu­ro­vić je ura­dio sve da ne­ka po­tra­ži­va­nja na­pla­ti i bi­lans fir­me je po­zi­ti­van. Plo­do­vi su na­mjen­ski for­mi­ra­ni za ot­kup vi­ško­va pro­iz­vo­da kad je se­zo­na i funk­ci­o­ni­sa­li su do od­re­đe­nog pe­ri­o­da. Do­la­skom Pe­tra Iva­no­vi­ća, za mi­ni­stra­ta po­ljo­pri­vre­de, sve to što je za­ko­nom bi­la oba­ve­za fir­me je uki­nu­to. Nje­gov do­la­zak je zna­čio ne­ma vi­še ot­ku­pa pro­iz­vo­da, ni ot­kup­nog cen­tra, zna­či­lo je iz­da­va­nje hlad­nja­če Vo­li­ju. Po­sao di­rek­to­ra je bio da pret­hod­ne du­go­ve, ko­je je na­sli­je­dio iz­ba­lan­si­ra – re­kao je Mi­lić.
Mi­lić je ka­zao da po­ku­šava­ju da kon­tro­li­šu da ne osta­nu bez ak­ci­ja ko­je ima­ju.
-Đu­ro­vić je pred­lo­žio ne­ke in­ve­sti­to­re ko­ji bi tre­ba­li da do­đu za ne­kih mje­sec da­na. U pi­ta­nju je, ka­ko nam je sa­op­štio, tur­ska fir­ma ko­ja je po­nu­di­la pro­iz­vod­nju ke­ča­pa. Za ne­kih mje­sec da­na ima­će­mo to sve zva­nič­no. Ne zna­mo da li će oni tra­ži­ti da gra­de objek­te ili će­mo ih mi mo­ra­ti obez­bi­je­di­ti, jer su još pre­go­vo­ri u to­ku. Po­dr­žao sam tu pri­ču, jer sve što bi bi­lo ti­pa pro­iz­vod­nje ili pre­ra­de je do­bro. To je pri­lič­no ozbilj­na pri­ča – ka­zao je Mi­lić.
A.D.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"